شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه گفت: اولین محصول زعفران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برداشت شد.
 
دکتر مهدی پرویز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده جهت کاشت و تولید محصولات زراعی و گیاهان دارویی افزود: طی مطالعات علمی انجام شده از دو ماه گذشته طرح کاشت و تولید یک نمونه پیاز زعفران در مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی ساوه آغاز شد.
 
وی ادامه داد: با توجه به کیفیت پیاز نوع محصول زعفران انتخاب شده و با اجرای اصول علمی کاشت و مراقبت های لازم، ‌اولین محصول زعفران تولید شده در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه برداشت شد.
 
وی اضافه کرد: محصول برداشت شده در آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی مورد بهره برداری و انجام آزمایشات و مطالعات علمی قرار خواهد گرفت و  پس از بررسی نتایج حاصله با توجه به منطقه زراعی شهرستان ساوه برای تولید انبوه اقدام خواهد شد.
 
دکتر پرویز خاطر نشان کرد: كشت زعفران بهترين گزينه براي مناطقي است كه با مشكل كمبود آب روبه‌رو هستند چون آبياري زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد نياز از بارندگي‌ها تامين مي‌شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group