مسوول شیلات جهاد کشاورزی ساوه گفت: پرورش دهندگان ماهی در ساوه سال گذشته رتبه نخست استان مرکزي در توليد و پرورش ماهي را کسب کردند.
علیرضا غفاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی با اشاره به اینکه این موفقیت براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی صورت گرفته است، افزود: سالانه به طور متوسط 220 تن ماهي در 14 مزرعه آبزي پروري اين شهرستان توليد و روانه بازار ميشود.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهي در استان مرکزي شش کيلو و 200 گرم است ، بیان کرد:هم اکنون سرانه مصرف ماهي در اين شهرستان شش کيلو و 800 گرم است که اين ميزان بالاتر از ميانگين استاني است.
وی تصریح کرد:علاوه بر ماهي توليد شده در ساوه ماهي دريايي منجمد ديگر نقاط کشور هم در اين شهرستان مصرف مي شود.
غفاری در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست سالجاری، 320 هزار قطعه بچه ماهی سردابی و گرمابی در این شهرستان رهاسازی شده است، اظهار کرد: رها سازی این ماهی ها در 28 استخر و مزرعه پرورش ماهی بخش های مركزی و نوبران این شهرستان صورت گرفت.