شهردار ساوه گفت: هزینه نگهداری شهر ساوه ماهانه حدود 50 میلیارد تومان و پرداخت حقوق و مزایای نیروهای شهرداری ماهانه حدود 35 میلیارد تومان هزینه دربردارد.
امیررضا یوسفیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه برای پوشش این هزینه ها شهرداری باید روزانه حدود سه میلیارد تومان درآمد داشته باشد، افزود: شهرداری وظایف متعددی در قبال رفع نیازمندیهای شهر و زندگی شهروندی دارد که بی شک پاسخگویی به این نیازمندیها بدون صرف هزینه های مالی ممکن نمی شود.
وی در خصوص ایجاد درآمد پایدار در شهرداری ساوه اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات زیرساختی توسط شهرداری با مشارکت سرمایهگذار بخش خصوصی برای ایجاد درآمد پایدار در حال انجام است.
وی ادامه داد: ما بودجه حدود 481 میلیارد تومانی شهرداری ساوه در سال ۱۴۰۰ را با افزایش 100 درصدی به یک هزار میلیارد و ۵۰ میلیون تومانی در سال ۱۴۰۱ به صورت نقدی و تعهدی افزایش دادیم تا بتوانیم اقداماتی مهم را در شهر رقم بزنیم.
وی گفت: نگهداشت مناسب و رفع کمبودها و نابسامانی های شهری یکی از مهم ترین مطالبات شهروندان از مدیریت شهری است.
یوسفیان با بیان اینکه شان شهروندان ما خدمات خوب است، یادآور شد: با خرید 50 دستگاه اتوبوس و 20 دستگاه ون مسافربری تلاش می کنیم تا آن خدماتی که لیاقت ساوجی های عزیز است ارائه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خرید بی سابقه این میزان اتوبوس محصول همدلی مجموعه مسئولان استانی و شهرستانی است و بیانگر آن است که فرزندان شما در مدیریت شهری ساوه دغدغه خدمت به مردم را دارند.
وی تصریح کرد: خرید یک دستگاه خودروی آتش نشانی مجهز به نردبان هیدرولیکی 56 متری امداد و نجات، دو دستگاه خودروهای آتش نشانی فوماتیك و یک دستگاه جرثقیل با آخرین فناوری روز دنیا به ارزش بیش از 100 میلیارد تومان، اتفاقی کم نظیر در جهت افزایش ایمنی شهر ساوه و محافظت از جان شهروندان است.
شهردار ساوه خرید چهار دستگاه خودرو سواری وانت مزدا کارا دو کابین برای واحد اجرائیات، 7 دستگاه کمپرسی برای سازمان عمران شهرداری و در مجموع 86 دستگاه خودروی سبک و سنگین به ارزش بیش از 400 میلیارد تومان را بخشی از اقدامات انجام شده در سالجاری عنوان کرد.
وی تحویل دو هزار و 500 تن قیر از وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور و زیرسازی و آسفالت بیش از 90 کیلومتر از معابر خاکی حاشیه شهر را از دیگر اقدامات کم نظیر صورت گرفته برشمرد.
وی ادامه داد: خوشبخانه علیرغم تنگناهای مالی شهرداری طی این مدت با مدیریت های صورت گرفته حتی یک متر مربع زمین هم برای پرداخت حقوق کارکنان فروخته نشده است و پروژه های نیمه کاره ای مانند پروژه قاسم آباد، استخر بانوان، ساختمان جدید شهرداری و کمربندی ها در حال تکمیل می باشند.
یوسفیان اظهار کرد: هم اینک دولت برای تامین مسکن مردم، ساخت حدود 1730 واحد در ساوه را در برنامه قرار کاری خود داده است و مدیریت شهری نیز بنا دارد برابر دولت در شهر مسکن تولید کند و پروژه هایی مانند مجموعه 400 واحدی در محله قاسم آباد قطعی شده و مابقی در حال انجام مراحل قانونی هستند.
وی با بیان اینکه مشارکت در این مهم علاوه بر ایجاد سرپناه برای مردم موجب ایجاد ثروت در شهر خواهد شد، افزود: پرورژه های بزرگ دیگری مانند احداث بازارچه سنتی و شهرک صنوف مزاحم شهر نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه خدمات شهری بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست، یادآور شد: برای تحقق ارتقای زندگی شهروندی و توسعه و آبادانی در شهر نیازمند مشارکت پر رنگ شهروندان در تامین هزینه های زندگی شهری همچون پرداخت عوارض هستیم.
یوسفیان گفت: رشد سریع شهرنشینی و معضلات و پیچیدگی های شهرهای امروزی، موجب گستردگی و تنوع وظایف و خدمات شهرداری ها شده است لذا مستلزم توسعه خدمات شهری هستیم و رعایت حقوق شهروندی می طلبد تا با این پدیده روبه گسترش، سنجیده و با برنامه ریزی برخورد کنیم.