فرماندار ساوه بر ضرورت ایجاد و توسعه انبار اموال تملیکی در این شهرستان تاکید کرد.
مهدی الیاسی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری شهرستان ساوه که در شهر صنعتی کاوه با موضوع تعیین تکلیف کالاهای متروکه در انبارهای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه و نیز تعرفه آببهای صنایع تشکیل شد، اظهار کرد: دولت بخشی از یارانه را در قالب جراحی اقتصادی از حاملهای انرژی گرفت و به دنبال هدفمند کردن یارانههاست و بر این اساس تعرفه آب، برق، گاز در حوزه تولید افزایش یافت.
وی در ادامه با بیان اینکه شهر صنعتی کاوه بر اساس اصول منظم توسعهای حرکت میکند و منطبق بر آیندهگری زیرساختها را فراهم میکند، افزود: مدیریت شهر صنعتی کاوه مشارکت کننده در اجرای پروژههای عمرانی شهر ساوه نظیر تعریض محور دسترسی ساوه به قطب صنعت کشور است.
فرماندار ساوه با بیان اینکه آب، کالای بسیار ذی قیمتی است و خروجی آن در صنایع آب بر دیده نمیشود، افزود: گرانی تعرفه آب موجب صرفه جویی در مصارف صنعتی یا اتخاذ سازوکاری برای بازچرخانی در حوزه تولید و صنعت میشود.
وی با اشاره به تامین زیرساختهای متنوع در شهر صنعتی کاوه گفت: حیات صنایع وابسته به تامین زیرساخت توسط مدیریت شهر صنعتی کاوه است و این رویه در فضای این مجموعه حاکم است. ساوه اخلاق حرفهای حمایت از صنایع را آموخته است و صنعت این شهرستان مانند گوهری است که باید به دلیل ارزش افزودهای که برای کشور دارد دور آن چرخید.
الیاسی در ادامه گفت: با عنایت به اینکه ساوه قطب صنعتی کشور با استعداد و ظرفیت بالای تولیدی است، کمیته حمایت قضایی از صنایع به صورت مستمر تشکیل و موضوعات گوناگون برای رفع موانع تولید بررسی و منتج به اتخاذ تصمیمات مقتضی و راهگشا شده است.
وی بیان کرد: تشکیل کمیتهای متشکل از صنعتگران و مدیران شهر صنعتی کاوه با محوریت بررسی درآمدها و هزینهها یکی از اقدامات ضروری است.
وی در ادامه گفت: ساوه به دلیل قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب و شاهراه مواصلاتی کشور، با حجم بالای کشف کالای قاچاق مواجه است و به دلیل دپوی بالای کالای مجهول، ضرورت ایجاد انبار اموال تملیکی در این شهرستان احساس میشود و امیدواریم با پیگیری مقامات استانی و سازمان املاک تملیکی این مطالبه شهرستان محقق شود.