جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: سهم بستری بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان مرکزی ۱۴ درصد است در حالیکه میانگین کشوری ۱۱ درصد بوده و استان مرکزی سه درصد بیشتر از میانگین کشوری را به خود اختصاص داده است.

دکتر روح‌الله سهرابی دوشنبه دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ در نشستی با خبرنگاران که در سالن اجتماعات بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه برگزار شد با تاکید بر اینکه ۶۸ درصد از مردم استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی دارند، اظهار کرد: ۱۷ درصد سهم درمان استان مرکزی را بخش خصوصی برعهده گرفته که سهم دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۱ درصد و خمین چهار درصد است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان تامین اجتماعی اولین و بزرگترین خریدار خدمات و دومین تولیدکننده درمان در کشور است، افزود: حوزه درمان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم از طریق مراکز ملکی به صورت رایگان و یا به صورت خرید خدمت، خدمات درمانی را ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به بودجه ۱۲۰۰ میلیارد تومانی حوزه درمان تامین اجتماعی در سال گذشته گفت: بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان از بودجه تامین اجتماعی استان مرکزی یعنی بیش از ۵۰ درصد بودجه در درمان غیرمستقیم هزینه شده است و مابقی در مراکز ملکی استان در سه بیمارستان با برخورداری از ۳۳۳ تخت بستری و ۹ درمانگاه هزینه می‌شود.

دکتر سهرابی در ادامه با اشاره به اینکه امسال میزان مراجعین سرپایی در بیمارستان شهید چمران ساوه ۳۳ و در حوزه پاراکلینیک ۳۷ درصد افزایش داشته است، گفت: در اردیبهشت ماه سال‌جاری ۳۹۳ عمل جراحی در این بیمارستان صورت گرفته است در حالیکه این میزان در مدت مشابه سال قبل ۱۹۱ مورد بوده است. در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک نیز روزانه به یک هزار و ۲۰۰ مراجعه کننده سرپایی به درمانگاه و حدود دو هزار خدمات پاراکلینیکی ارائه می‌شود.

وی گفت: بیش از ۹۴ درصد ثبت نسخه‌های حوزه تامین اجتماعی استان مرکزی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و از این حیث رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در ادامه گفت: در سال‌جاری برای بازگرداندن بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان مرکزی به شرایط قبل از کرونا هدفگذاری انجام شده است و افق استانی این است که مراکز درمانی به قبل از شرایط کرونایی برگردد تا خدمات متنوع درمانی به مراجعین ارائه شود.

وی در ادامه کمبود پزشک سونوگرافی را از مشکلات حوزه درمان دانست و افزود: درصدد هستیم با جذب پزشک فعالیت سونوگرافی در این مرکز درمانی از سرگرفته شود. در شرایط کرونایی یک میلیارد تومان از سوی خیرین برای خرید تجهیزات پزشکی در این بیمارستان هزینه شده است.

وی با اشاره به کمبود برخی داروها در مراکز درمانی وابسته به تامین اجتماعی گفت: در مورد برخی داروها در سطح کشور کمبود وجود دارد اما سیاست تامین اجتماعی این است که داروهای خارجی که مشابه آن در داخل کشور تولید می‌شود و داروهایی که نیاز به نسخه پزشک ندارد در داروخانه‌ها عرضه نشود. در سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان داروی رمدیسیور برای بیماران کرونایی تهیه شده است.

در حاشیه این مراسم و به مناسبت فرا رسیدن هفته جمعیت از خانواده های کادر درمان بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه دارای دو فرزند به بالا با اهدای هدایایی تجلیل بعمل آمد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group