فرماندار ساوه از پرداخت تسهیلات به بنگاه های آسیب دیده از کرونا در سال جاری خبر داد و گفت: از مجموع پرونده های موجود، ۴۳۱ متقاضی آسیب دیده از کرونا ۶۴ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده اند و بر این اساس زمینه اشتغال ۶۱۸ نفر فراهم شده است.
علی میرزایی در گفتوگو با خبرنگاران به ارائه گزارشی از عملکرد پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به واحدهای تولیدی در بخش های مختلف اقتصادی شهرستان ساوه اشاره کرد و افزود: در مجموع ۱۰۵۲ فقره پرونده به مبلغ ۲۴۴ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شده است.
وی اظهار کرد: در حوزه تسهیلات اشتغال روستایی سامانه کارا به ۳۳۲ طرح به مبلغ ۲۳۰ میلیارد ریال با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۴۵۳ نفر تسهیلات پرداخت شده است.
وی افزود: در بخش کشاورزی برای اجرای ۲۵۷ طرح با اشتغال برای ۳۱۳ نفر مبلغ ۱۸۱ میلیارد ریال، در بخش صنعت و معدن برای اجرای ۶۶ طرح با ایجاد اشتغال برای ۱۲۸ نفر مبلغ ۳۶ میلیارد ریال و در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای پنج طرح با ایجاد اشتغال برای ۶ نفر سه میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
او گفت: در بخش فرهنگ و ارشاد برای اجرای یک طرح با ایجاد اشتغال برای یک نفر ۵۰۰ میلیون ریال، در بخش میراث فرهنگی و گردشگری با ایجاد اشتغال برای دو نفر مبلغ سه میلیارد ریال و در بخش ورزش و جوانان برای اجرای یک طرح با ایجاد اشتغال برای سه نفر ۲۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات اعطا شده است.
فرماندار ساوه به آمار عملکرد پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ از سال ۹۸ تاکنون نیز اشاره کرد و گفت: تخصیص اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به صورت استانی است و سهم استان مرکزی از این تسهیلات ۱۱۳۵۲ میلیارد ریال بوده که شهرستان ساوه تاکنون ۲۰ درصد از سهم استانی را با حفظ و ایجاد اشتغال ۴۲۰۰ نفر جذب کرده که بیشترین پرداخت مربوط به بخش صنعت بوده است.
وی به سهم بخش صنعت از این تسهیلات اشاره کرد و گفت: سهم استان مرکزی در این بخش ۷۴۶۹ میلیارد ریال بوده است که شهرستان تاکنون ۳۰ درصد از سهم اعتبارات استانی را جذب کرده است. تاکنون ۱۳ واحد صنعتی شهرستان از تسهیلات سرمایه در گردش و بازسازی و نوسازی به مبلغ ۲۰۳۰ میلیارد ریال بهرهمند شدهاند که باعث ایجاد و حفظ اشتغال برای ۳۴۳۱ نفر شده است.
میرزایی به آمار عملکرد پرداخت تسهیلات رونق تولید از سال ۹۸ تاکنون اشاره کرد و گفت: سهم شهرستان از اعتبارات رونق تولید ۲۶۵۸ میلیارد ریال بوده که شهرستان تاکنون ۵۰ درصد اعتبارات را با حفظ و ایجاد اشتغال برای ۱۱۶۴ نفر جذب کرده که بیشترین پرداخت در بخش صنعت صورت گرفته است.
وی افزود: در بخش صنعت پرداخت تسهیلات به ۱۷ واحد تولیدی در بخش سرمایه در گردش و طرحهای نیمه تمام به مبلغ ۱۲۲۳ میلیارد ریال با حفظ و ایجاد اشتغال برای ۱۱۲۸ نفر، در بخش کشاورزی پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به چهار واحد تولیدی به مبلغ ۴۶ میلیارد ریال با ایجاد و حفظ اشتغال ۳۶ نفر بوده است.
وی درخصوص آمار عملکرد تسهیلات قرضالحسنه بند "ب " تبصره ۱۶ نهادهای حمایتی از سال ۹۸ تاکنون اظهار کرد: مجموع اعتبار تخصیصی به نهادهای حمایتی(کمیته امداد و بهزیستی) شهرستان در سال ۹۸، مبلغ ۱۷۰ میلیارد ریال بوده که ۱۰۰ درصد آن پرداخت شده و برای ۴۱۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
میرزایی به آمار عملکرد تسهیلات مشاغل خانگی از سال ۹۸ تاکنون نیز اشاره کرد و از صدور ۱۰۲ مجوز مشاغل خانگی خبر داد و افزود: مجموع اعتبار تخصیصی به شهرستان پنج میلیارد ریال بوده که تاکنون ۹۰ درصد آن پرداخت شده و برای ۳۵ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.