رییس دادگستری شهرستان ساوه گفت: جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی سیاست دستگاه قضایی ساوه در حمایت از تولید است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، هادی ملکی در نشست دادستان کل کشور با صاحبان صنایع و سرمایه گذاران شهرستان ساوه اظهار کرد: کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری با هدف حمایت از تولید و سرمایه گذاری در کشور پایه گذاری شده و در ساوه نیز جلسات مستمری برگزار میشود که آثار و برکات زیادی را در پی داشته است.
وی بیان کرد: شیوه فعالیت این کمیته بدین گونه است که مشکلات و موانع صنایع از طریق انجمن مدیران صنایع جمع بندی و به دبیرخانه ارسال و در جلسات فصلی مطرح و تصمیم گیری میشود.
رئیس دادگستری ساوه در ادامه گفت: دستگاه قضائی ساوه در حمایت از تولید اجازه تعطیلی صنایع و توقیف ادوات و دستگاههای تولیدی هیچ کارخانه ای را صادر نکرده و تا آنجا که امکان دارد مشکلات با تشکیل جلسات مستمر برطرف شده است.
ملکی با تاکید بر اینکه کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری از سال 1395 تاکنون 40 مصوبه داشته است، افزود: با احصاء مشکلات تولید و بررسی آنها هیچ مشکل لاینحلی که در حیطه اختیارات دستگاه قضائی است باقی نمانده است.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: صنعتگران در جنگ اقتصادی از همه ظرفیتهای خود به لحاظ تعصب ملی استفاده می کنند تا در این جنگ نیز مانند جنگ نظامی پیروز شویم.
علی میرزایی با تاکید بر اینکه باید قانون را به نفع تولید کننده تفسیر کنیم، افزود: انعطاف در قانون به نفع تولید کننده یکی از راهکارهای رونق تولید خواهد بود.
وی در ادامه گفت: بدون تردید یکی از عمده ترین نارساییهای فعلی کشور به حوزه بانکی بر میگردد یعنی وابستگی شدید اقتصاد به سیستم بانکی، مشکلاتی را پیش روی صنعتگران قرار داده است و ورود نظام بانکی به چرخه اقتصادی و تولیدی کشور موجب گلایه مندی صاحبان صنایع شده است.
فرماندار ساوه افزود: برای حل مشکل باید برای اعمال اصلاحات در نظام بانکی کشور تلاش کرد تا موجب رونق تولید شود و با وفاق و همدلی می توان گام های بلندی برداشت.
در این نشست جمعی از مدیران صنایع به بیان مشکلات و موانع پیش رو پرداختند.
عدم همراهی امور مالیاتی با صنعتگران ، قوانین دست و پاگیر، موانعی که سیستم بانکی بوجود می آورد؛ مشکلات حمل و نقل کالا، عدم تیزی قانون واردات در مناطق ویژه اقتصادی، موانع توسعهای پیش روی منطقه ویژه اقتصادی کاوه، نبود پاسگاه نیروی انتظامی در شهرک صنعتی مامونیه، مشکلات مربوط به کارت بازرگانی، مشکلات تامین مواد اولیه، جلوگیری از واردات کالاهای تولید داخل، مشکلات ناشی از. نوسانات ارزی، مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش، مشکلات تامین برق صنایع کوچک از جمله مسایل و مشکلاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: خصوصی سازی تنها راه نجات صنعت کشور است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در نشست دادستان کل کشور با صاحبان صنایع و سرمایه گذاران شهرستان ساوه اظهار کرد: هیچ راهی جز خصوصی سازی نداریم و باید بخش دولتی با سازوکار مناسب و نظارت دقیق به خصوصی سازی روی آورد.
وی با تاکید بر اینکه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی باید تحت نظارت کمیتهای و بر اساس مشخص کردن اهلیت صورت گیرد افزود: برای تحقق این اصل سازوکار نظارتی نیاز است تا منجر به رانت خواری نشود.
منصوری با تاکید بر اینکه وفاق و همدلی بین بخشی میتواند بسیاری از مشکلات فراروی صنعت را برطرف کند، افزود: متاسفانه عده ای به دنبال رانت خواری هستند و این عمل ضربه مهلکی را به اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.
وی با تاکید مجدد بر اینکه باید واگذاری ها براساس صلاحیت و اهلیت افراد باشد، افزود: عدم واگذاری براساس اهلیت، منجر به ورشکستگی و بدهی های میلیاردی شده است.
منصوری به ظرفیت بالای بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه اشاره کرد و افزود: ساوه به عنوان قطب صنعت کشور دارای ظرفیت و پتانسیل فراوانی در اقتصاد است که با حمایت مسئولان مسیر توسعه را طی خواهد کرد.