آب منازل شهروندانی که پساب های خانگی را در معابر رها می کنند قطع می شود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محسن مددی معاون خدمات شهری شهرداری ساوه در جلسه ساماندهی پساب های خانگی شهر، بیان کرد: رها ساختن پساب منازل در کوچه و خیابان های ساوه یکی از معضلاتی است که سالهاست شهروندان را کلافه کرده و این موضوع باعث نارضایتی بسیاری از آنان و آلودگی محیط زندگی مردم شده است.
وی ادامه داد: فاضلاب رها شده از منازل باعث مزاحمت، ناراحتی، آلودگی، ایجاد بوی نامطبوع و در بعضی مواقع باعث اختلافات و درگیری هایی بین شهروندان می شود و از سوی دیگر چهره کوچه ها و خیابان های شهر را نازیبا ساخته و سلامتی شهروندان را به خطر می اندازد.
مددی رها سازی فاضلابهای خانگی در معابر را یکی از معضلات مهم مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: این فاضلابها علاوه بر ایجاد آلودگی بهداشتی و زیست محیطی برای شهروندان، عمر مفید جویها و جداول را کاهش داده و هزینههای مدیریت شهری را افزایش می دهد.
وی یادآور شد: بنابراین لازم است تا شهروندانی که در معابر محل سکونت آنها طرح فاضلاب شهری اجرا شده، انشعاب منازل خود را به شبکه جمعآوری فاضلاب خانگی وصل کنند و کسانی نیز که در محلات آنها هنوز این طرح اجرا نشده باید از طریق حفر چاه جاذب، از رهاسازی فاضلاب منازل خود به معابر عمومی جلوگیری کنند.
مددی رفع معضل فاضلابهای خانگی را نیازمند همت عمومی دانست و افزود: رعایت نکردن مسائل اولیه بهداشتی، منشاء ابتلا به بسیاری از بیماری هاست و رهاکنندگان فاضلاب، سلامت جامعه را تهدید میکنند و برای مبارزه با این افراد تمام ادارات و دستگاههای ذیربط باید همکاری لازم را داشته باشند.
در ادامه این جلسه که با حضور نماینده شرکت آب و فاضلاب شهری و مرکز بهداشت ساوه برگزار شد، مقرر شد که به منظور پیشگیری از شیوع بیماریهای واگیردار، برای منازلی که فاضلاب خانگی خود را به داخل معابر رهاسازی میکنند توسط خدمات شهری شهرداری و دیگر دستگاههای ذیربط، تحت نظارت فرمانداری، اخطار کتبی صادر شود.
همچنین به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه در جهت جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیردار و رفاه شهروندان مصوب شد تا پس از صدور اخطارهای قانونی برای منازلی که تهدیدی برای سلب رفاه عمومی و بهداشت هستند نسبت به مسدود کردن خروجی فاضلاب آنان اقدام و طبق ماده 688 قانون مجازات اسلامی به مراجع قضایی ارجاع شوند.