يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد حوزه ورزش از محل مالیات بر ارزش افزوده به صورت استانی توزیع شود.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در جریان بازدید از طرح‌های در حال اجرای ورزشی شهرستان ساوه اظهار کرد: سهم 27 صدم درصد از 9 درصد از درآمدی ناشی از مالیات بر ارزش افزوده به حوزه ورزش و آموزش و پرورش تخصیص می‌یابد که در حال حاضر 20 درصد آن بیشتر محقق نشده است.

وی ادامه داد: همان طور که شهرداری‌ها به صورت ماهانه از سهم مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می شوند و به حساب آنها واریز می‌شود، سهمی نیز به حوزه ورزش و آموزش و پرورش هم به نسبت سهمی که دارند به صورت ماهانه واریز شود.

منصوری به شاخص‌های جمعیتی هر شهرستان اشاره کرد و افزود: میزان سهم هر شهرستانی باید با توجه به شاخص جمعیتی شهرستان در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: سالانه 1400 میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به ورزش کشور اختصاص می‌یابد که در اختیار وزیر قرار می‌گیرد که رقم قابل توجهی است.

وی بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال ارائه طرحی هستند که این میزان مبلغ تخصیص یافته به حوزه ورزش به صورت استانی توزیع شود و از اختیار وزارتخانه خارج شود که با این حساب سهم هر استانی با توجه به شاخص‌های آن تعریف و واریز می‌شود و قطعا سهم استان مرکزی و شهرستان‌های ساوه و زرندیه افزایش پیدا خواهد کرد. سهم کنونی استان نیز از حدود 9 میلیارد تومان به نزدیک 50 میلیارد تومان افزایش پیدا می کند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت با اشاره به پائین بودن شاخص سرانه فضای ورزشی در این دو شهرستان اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و جذب اعتبارات ملی و استانی در حال حاضر احداث چهار سالن ورزشی در ساوه در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: قطعا با جذب اعتبارات و مشارکت خیرین در حوزه ورزش سرانه فضای ورزشی شهرستان افزایش پیدا کرده و امیدواریم که بتوانیم استعدادهای جوانان این شهرستان را شکوفا کنیم تا همچون گذشته در میادین ورزشی افتخارآفرینی کنند.

منصوری تصریح کرد: با وجود محدودیت در منابع دولتی، اما با پیگیری از طریق جذب اعتبارات ملی و نیز مشارکت خیرین، فضاهای ورزشی و زمین چمن را با کمترین هزینه و با استانداردهای بین‌المللی مرمت و احداث خواهیم کرد تا این شهرستان بتواند علاوه بر تامین زیرساخت‌های ورزشی از استعداد بالایی برای میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی برخوردار باشد.

وی بیان کرد: جوانان این شهرستان ظرفیت بالایی دارند و در صورت تامین زیرساخت‌ها می‌توانند ورزش شهرستان را متحول کنند.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: رشد جمعیتی در شهرستان ساوه می‌طلبد تا زیرساخت‌های مختلف بویژه در حوزه ورزش تامین شود.

محمد بهاروند افزود: با پیگیری‌هایی که از سوی نماینده مردم در مجلس صورت گرفته است در سال گذشته و سال جاری افزایش قابل ملاحظه ای در بودجه شهرستان بوجود آمده و نزدیک 20 میلیارد ریال برای بازسازی و احداث سالن‌های ورزشی و حوزه ورزش تخصیص یافته است.

وی بیان کرد: با وجود این میزان اعتبار تخصیص یافته به حوزه ورزش اما همچنان در برخی از شاخص‌ها عقب‌تر از میانگین استانی هستیم که نیازمند تخصیص اعتبار بیشتر است.

به گزارش ایسنا، مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز گفت: نبود سازمان‌های مردم نهاد در حوزه جوانان از جمله نقاط ضعف شهرستان در حوزه جوانان و ورزش است که امیدواریم این ضعف شهرستان برطرف شود.

عابد حقدادی یکی از مهمترین رویکردهای دولت دوازدهم را تقویت مشارکت اجتماعی جوانان برشمرد و افزود: در سال جاری بالغ بر 17 سازمان مردم نهاد در حوزه جوانان در سطح استان تاسیس شده است.

وی در ادامه گفت: ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی مطرح بوده و نگاه استان به این شهرستان متفاوت است و اعتبارات خوبی با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود به این شهرستان تخصیص یافته است.

حقدادی گفت: در ساوه و زرندیه پروژه هایی کاربردی در گذشته تعریف شده که به صورت نیمه تمام مانده است، برخی از پروژه‌ها تا بیش از 50 درصد پیشرفت دارد که بنا داریم با تخصیص اعتبار از محل 27 صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده زمینه تسریع در افتتاح پروژه‌ها را فراهم کنیم.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group