يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه نبود صنایع تبدیلی به خصوص بسته بندی را سد راهی در مسیر برندسازی زعفران تولیدی این شهرستان بیان کرد.

محمودرضا خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، از ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان یاد کرد و گفت: زعفران تولیدی در نقاطی از کشور که مستعد کشت این محصول هستند به صورت فله ای صادر می شود و کشورهایی نظیر ترکیه، ایتالیا و ... این محصول را با برند خود بسته بندی کرده و به متقاضیان جهانی عرضه می کنند.

وی شهرستان ساوه را به دلیل برخورداری از اقلیم مناسب آب و هوایی مستعد کشت محصول زعفران دانست و اظهار کرد: شهرستان ساوه با تولید سالانه 60 کیلو زعفران رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است و در صورت ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی می توان برند این شهرستان را به مصرف کنندگان داخلی و خارجی معرفی کرد.

خلیلی سطح زیر کشت محصول زعفران در ساوه را 12 هکتار اعلام کرد که از هر هکتار پنج کیلو زعفران برداشت می‌شود و گفت: با توجه به نیاز آبی کم محصول زعفران و از طرفی به دلیل محدودیت‌های منابع آبی در این شهرستان به کشاورزان توصیه می‌شود نسبت به توسعه سطح زیرکشت محصول زعفران با توجه به نیاز آبی کم و نیز ارزآوری بالا اقدام کنند.

وی به اشتغال 86 کشاورز ساوجی به کشت زعفران در این فصل از سال اشاره کرد و گفت: محصول زعفران از جمله محصولاتی است که بالاترین اشتغال در حوزه کشاورزی را به خود اختصاص می‌دهد و در حال حاضر کار برداشت از این محصول در شهرستان ساوه آغاز شده است.

خلیلی تصریح کرد: توسعه کشت زعفران در این شهرستان و نیز صدور مجوز در حوزه صنایع تبدیلی و عرضه آن در بازار داخل و خارج با ورود سرمایه‌گذار و بخش خصوصی در این حوزه موجب تقویت بازاریابی خارجی این محصول و تقویت صادرات خواهد شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group