فرماندار ساوه از محرومیت بزرگترین شهر صنعتی کشور و ادارات این شهرستان از خدمات فیبر نوری خبر داد.
محمد بهاروند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی با تشریح جزئیات جلسه شناسایی مشکلات و چالشهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات که در فرمانداری شهرستان ساوه برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل مشکلاتی که در حوزه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی ساوه و روستاهای تابعه وجود داشت جلسهای با حضور مدیران کشوری و استانی تشکیل شد.
وی با اشاره به صنعتی بودن ساوه و استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان اظهار کرد: این شهرستان با مشکل فیبر نوری مواجه است و مدیران صنایع برای برقراری ارتباطاتی به منظور انجام صادرات کالاهای تولیدی خود به سایر کشورها با مشکلات زیرساختی در حوزه ارتباطات و مخابرات مواجه هستند.
فرماندار ساوه خواستار ایجاد امکان فیبر نوری به صورت تجمیعی در این شهرستان شد تا منجر به کاهش چشمگیر هزینههای ارتباطی در سطح شهرستان شود و گفت: در این جلسه مصوب شد تا با هماهنگی مدیریت شهر صنعتی بخش قابل توجهی از خواستههای صاحبان صنایع برآورده شود.
وی با اشاره به محرومیت ادارات و دستگاههای اجرایی شهرستان از خدمات فیبر نوری اظهار کرد: در برخی از ادارات نظیر ثبت احوال خدمات فیبر نوری ارائه شده است اما در مجموع بخش اعظمی از ادارات شهرستان از این مزیت محرومند.
بهاروند به مشکلات ارتباطی و مخابراتی روستاها نیز اشاره کرد و افزود: در این جلسه بر بهرهمندی ساکنین روستاها از خدمات نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید شد تا روستائیان نیز از خدمات اینترنت پرسرعت و نیز فیبرنوری بهره مند شوند.
وی خواستار مذاکره با بخش خصوصی برای بهرهمندی از خدمات زیرساختی ارتباطی در روستاهای شهرستان شد و بر هماهنگی بین ارائه دهندگان خدمات تلفن همراه نظیر همراه اول، رایتل و ایرانسل به منظور رفع مشکلاتی که در قطعی مکالمات بوجود میآیند تاکید کرد.
فرماندار ساوه با اشاره به مشکلاتی که در حوزه ارتباطی در محورهای مواصلاتی شهرستان وجود دارد، افزود: در این جلسه مقرر شد به گونهای برنامهریزی شود که موضوع قطعی تلفن و محدودیتهای آنتندهی به حداقل ممکن برسد.
وی بیان کرد: امیدواریم با تقویت بخش خصوصی و برگزاری جلسات مستمر با مدیران مخابراتی و پشتوانه کاری هر چه سریعتر زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی شهرستان تقویت شود.
بهاروند افزود: در گذشته اعتبار بالایی برای تجهیز شهر صنعتی به فیبر نوری در نظر گرفته شده بود ولی به دلیل تغییر شبکه و تکنولوژی برای شهر صنعتی ساوه هزینه ای بالغ بر دو میلیارد تومان پیش بینی شده است و با اجرای طرح تجمیع سهم هر واحد صنعتی حدودا یک میلیون تومان برآورد هزینه میشود و میزان آن بسته به همکاری واحدهای صنعتی و قراردادی است که با شرکت مخابرات منعقد میشود.