يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری ساوه گفت: درآمد کلیه شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان از محل عوارض ارزش افزوده پس از گذشت 6 ماه از سال همچنان با کاهش 75 درصدی نسبت به سال گذشته همراه است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سیدمهدی حسینی در جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع شهرستان ساوه افزود: در جلسه‌ای که به منظور پیگیری علل کاهش شدید درآمدهای شهرستان در تیرماه با حضور مدیر کل امور مالیاتی استان تشکیل شد چنین عنوان شد که چنانچه وصولی عوارض مالیات بر ارزش افزوده سالجاری در استان به میزان سال قبل باشد و با توزیع، مطابق قانون برنامه ششم شود، درآمد شهرستان ساوه 46 درصد درآمد سال قبل خواهد شد.

وی در ادامه گفت: با توجه به شرایط فعلی و بحرانی که شهرداری‌ها با آن مواجه هستند، لازم است بودجه سالیانه شهرداری‌ها بازنگری شود و هزینه‌های مصرفی کاهش یابد.

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری بیان کرد: از طرفی سایر درآمدهای شهرداری ساوه از قبیل عوارض خدمات شهری و پسماند، عوارض پروانه‌های ساختمانی و عوارض خودرو نیز طی 5 ماه سالجاری نسبت به سال گذشته کاهش داشته و لازم است شهرداری‌ها به سمت تنوع درآمدی حرکت کنند و وابستگی به عوارض ارزش افزوده را کاهش دهند.

در ادامه مرتضی رضایی معاون مدیرکل و مدیر امور مالیاتی شهرستان گفت: درآمدهای وصولی استان در مالیات‌های مستقیم اعم از مالیات بر درآمد و سایر کدها بطور کلی طی 6 ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

وی گفت: در بخش عوارض کالاهای مصرفی و خدمات موضوع بند الف ماده 36 قانون مالیات بر ارزش افزوده که مقداری از آن به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تعلق می‌گیرد، کاهش وصولی داریم.

به گفته رضایی، شهرداری ساوه در 5 ماه سالجاری حدود 107 میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده دریافت کرده و به شهرداری آوه 2.03 میلیارد ریال غرق آباد 2.66 میلیارد ریال، نوبران 1.15 میلیارد ریال و دهیاری‌ها 18.6 میلیارد ریال پرداخت شده است.

در ادامه رجبی کارشناس امور شهری و روستایی فرمانداری ساوه گفت: با عنایت به کاهش درآمدهای حاصل از ارزش افزوده در شهرداری‌های شهرستان، هزینه‌کردها در فصول بودجه نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد و طبق قوانین و مقررات سهم حداقل 40 درصدی پروژه‌های عمرانی می‌بایست محفوظ بماند و هزینه‌کرد آن به مصارف جاری و مصرفی خلاف قانون است.

وی بیان کرد: شهرداری‌ها با مطالعه و برنامه‌ریزی مناسب می‌توانند از مشکل فعلی عبور کنند. درآمد استان مرکزی از استان همدان با جمعیت بیشتر و درآمد کمتر و استان مازندران با دو برابر جمعیت و بطور کلی از میانگین کشوری بالاتر است و اگر روزی توزیع عوارض به صورت کشوری صورت گیرد و ضرایبی برای شهرهای درآمدزا در نظر گرفته نشود، دوباره درآمدهای شهرستان کاهش خواهد یافت، لذا باید آینده‌نگری نیز صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مقرر شد با توجه به کاهش شدید و دفعی درآمد شهرداری‌ها و مشکلات ناشی از آن طی مکاتبه‌ای از سوی فرمانداری ساوه به دفتر نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تقاضای پیگیری اصلاح و یا تعدیل نحوه اجرای جزء (1) بند (ب) ماده (6) قانون برنامه ششم توسعه بعمل آید.

همچنین مقرر شد، شهرداری‌های تابعه شهرستان با تشکیل کمیته‌های کارشناسی ستاد درآمد نسبت به مطالعه و برنامه‌‌ریزی جهت اصلاح بودجه سال 96 و سال‌های آتی با رویکرد ایجاد تنوع منابع درآمدی، کاهش هزینه‌های جاری و مصرفی و اولویت‌بندی طرح‌های عمرانی و خدماتی اقدام و نتیجه تصمیمات و صورتجلسات تا پایان مهرماه به فرمانداری جهت طرح در ستاد درآمد شهرستان ارسال کنند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group