يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

استاندار استان مرکزی گفت: برای توسعه متوازن کشور هیچ راهی جز مهربانی و همدلی با یکدیگر نداریم.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمود زمانی قمی در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه با تاکید بر اینکه فصل همکاری با یکدیگر برای توسعه کشور پیش روی همه مدیران است، افزود: دولت دوازدهم کار خود را با قوت آغاز کرده است، فصل رقابت های گذشته تمام شده و فصل همکاری و همدلی آغاز شده است. عنصر اصلی برای پیمودن این راه کمک گرفتن از یکدیگر با رفاقت و دوستی و اتحاد برای پیشبرد امور است.

وی با بیان اینکه دین در فطرت انسان نهفته است، گفت: جامعه اسلامی تشنه اخلاق است از این رو با پرهیز ار رفتار نامناسب و محور قرار دادن وحدت و مهربانی برای توسعه ایران عزیز تلاش کنیم.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه اقتصاد مهمترین مسئله پیش روی کشور است، گفت: همه کشور و ارکان مهم از رهبری نظام تا همه قوا مسئله اقتصاد را به خوبی شناخته‌اند و بهبود شرایط اقتصادی اصلی‌ترین دغدغه آنهاست.

وی اشتغال، رونق تولید و اقتصاد را از اصلی‌ترین موضوعات دانست و افزود: نسخه درمان اقتصاد کشور اشتغال و رونق تولید است تا بتوان معیشت مردم را بهبود بخشید و با تکیه بر استعدادهای درونی کشور و بهره‌گیری از نیروی انسانی کارآمد و با استفاده از تمامی ابزارهای پیش رو باید اقتصاد مقاومتی را محقق کرد.

وی با اشاره به مزیت‌های فراوان استان مرکزی در اقتصاد و تولید اظهار کرد: با توجه به مزیت های این استان هم فرصت های بسیاری وجود دارد و هم مشکلات خاصی بر سر راه توسعه قرار دارد و نگاه دولت به این عرصه حراست و پاسداری از ظرفیت‌هاست.

زمانی قمی با بیان اینکه برطرف کردن مشکلات و ایجاد سرمایه‌گذاری با حفظ اشتغال موجود و راه‌اندازی واحدهای تولیدی جدید و حفظ صنایع موجود مهمترین راهکار برای رونق تولید و اقتصاد است، افزود: برگزاری 53 جلسه اقتصاد مقاومتی و پرداخت تسهیلات به 1060 واحد کوچک و متوسط به میزان 730 میلیارد تومان بخشی از اقدامات دولت برای رونق تولید استان مرکزی بوده است.

وی با اشاره به فعالیت بیش از سه هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ در استان مرکزی گفت: تمامی این واحدها احتمال دارد در هر مقطعی با مشکلی مواجه شوند که برطرف شدن این مشکلات نیازمند همدلی و حمایت همگان است.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان مرکزی در ادامه با تاکید بر اینکه نبض اقتصاد در استان مرکزی در تپش است، افزود: دلیل این ادعا طراز مثبت صادرات و واردات در استان مرکزی است به طوری که در سال 95 نسبت به سال 94 شاهد طراز مثبت 29 درصدی در این حوزه بودیم. صادرات استان مرکزی 730 میلیون دلار در سال 95 بوده است و این در حالی است که میزان واردات 291 میلیون دلار ثبت شده و اختلاف این دو عدد بیانگر طراز مثبت استان به ارزش 480 میلیارد دلار بوده که بیانگر مسیر درست اقتصادی در این استان مهم کشور است.

وی بیان کرد: در چهارماهه نخست سال جاری در کشور رقم صادرات 12.8 میلیارد دلار و واردات 14 میلیارد دلار بوده است که این تفاوت به دلیل رژیم توزیع نفت اوپک با سهم 30 درصدی عراق و 60 درصدی امارات و کویت در عرضه بالای نفت با قیمت پائین بوده است، از طرفی بخشی از صادرات ایران مشتقات نفتی است و چون بدطینتان و بدخواهان و قدرت‌های زورگو همواره به دنبال ضربه زدن به اقتصاد ایران هستند، این تفاوت حاصل شده است.

استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به آمار صادرات و واردات در استان نیز گفت: میزان صادرات در چهارماهه نخست سال جاری در استان مرکزی 311 میلیون دلار و واردات 115 میلیون دلار بوده است که اختلاف 196 میلیون دلاری مثبت بیانگر آن است که وضعیت اقتصادی استان مرکزی با رشد 63 درصدی در چهارماهه سال 96 از متوسط کشوری بهتر است.

وی بیان کرد: پرداخت وام به میزان صادرات و واردات صورت گرفته، واگذاری زمین به شهرک های صنعتی استان، رغبت بیشتر سرمایه گذاران به حضور در استان مرکزی بویژه در ساوه و زرندیه به دلیل مزیت‌ها و جاذبه‌های سرزمینی موجب شده است که نبض اقتصادی استان مرکزی همواره در حال تپیدن باشد و این مسیر در دولت دوازدهم نیز جاری و ساری است.

زمانی قمی تلاش، وحدت، انتخاب مسیر صحیح، جذب جوانان بومی و بویژه تحصیل کرده‌ها را از مهمترین اولویت‌های مدیران برشمرد و گفت: گرچه استان مرکزی با نرخ بیکاری 7.3 پائین ترین نرخ بیکاری کشور را دارد اما همچنان تعداد زیادی از جوانان بومی این استان در شهرهای مختلف به ویژه اراک بیکار هستند که باید برای حل این مشکل برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به فعالیت پتروشیمی خمین و ورود تمامی تجهیزات لازم این صنعت از اروپا به خمین، گفت: اخیرا از طریق ریاست جمهوری مجوز شهرک صنعتی پتروشیمی خمین نیز اخذ شد تا این صنعت به دلیل مخاطرات زیست محیطی در شهرکی جداگانه مستقر شود.

استاندار مرکزی با اشاره به ثبت 550 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان مرکزی طی سال های 94 و 95 گفت: رشد هشت درصدی که انتظار مقام معظم رهبری و دولت از مدیران است با سرمایه گذاری 200 میلیون دلاری در استان محقق خواهد شد و بخشی از آن با سرمایه گذاری 660 میلیون دلاری رنوی فرانسه در ساوه اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی ساوه نیز در حال طی کردن تشریفات اداری در دولت است و بزودی محقق خواهد شد که میزان تولید برق در کشور و استان مرکزی را افزایش خواهد داد و بخش مهمی از زیرساخت های استان را تامین خواهد کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group