رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: کادر درمانی این شهرستان در مقابل تجهیزات موجود ناکافی بوده و به عبارتی تجهیزات درمانی از نیروی متخصص مستقر در ساوه جلوتر است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، جلیل کوهپایهزاده در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت فرا رسیدن 17 مردادماه روز خبرنگار اظهار کرد: بسیاری از تجهیزاتی که در حوزه بهداشتی و درمانی تهیه شده است از مدرنترین تجهیزات و امکانات موجود است اما به دلیل کمبود نیروی متخصص نمیتوان بهره برداری کامل از این تجهیزات نظیر دستگاه MRI و رادیولوژی برد.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی کلینیکهای جراحی محدود دولتی در ساوه اظهار کرد: این کلینیک با هدف جذب پزشک متخصص و جبران کمبود تخت بستری با هدف درمان سرپائی بیماران افتتاح میشود تا در هنگام پیک عمل جراحی در بیمارستان شهید مدرس بر اثر وقوع حوادث جادهای و یا نظیر آنها بیمارانی که نیاز به جراحی دارند بتوانند طبق زمانبندی صورت گرفته در این کلینیک درمان شوند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به احداث بیمارستان 160 تختخوابی ساوه نیز اشاره کرد و گفت: این بیمارستان که قبلا قرار بود در زمینی به مساحت دو هکتار احداث شود با رایزنیهای صورت گرفته و افزایش دوبرابری زمین مورد نظر و با تخصص اعتبار اولیه با مشارکت وزارت راه و شهرسازی و وزارت بهداشت در مجاورت پردیس دانشگاهی احداث خواهد شد.
وی به ارائه خدمات دندانپزشکی با تعرفه دولتی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: علاوه بر راهاندازی کلینیک تخصصی دندانپزشکی در این شهرستان از بین 80 کلینیک سیار دندانپزشکی در کل کشور یک کلینیک به دانشکده علوم پزشکی ساوه تحویل و طی روزهای آینده رونمایی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه سامان دادن به حوزه دانپزشکی اولویت چهار سال دوم این دانشکده است، افزود: به گونهای برنامهریزی و نظارت خواهد شد که خدمات گران دندانپزشکی برای مردم متناسب شود و میزان تعرفه پرداختی مردم با نظارت و ساماندهی کاهش یابد.
کوهپایه زاده افزود: آزمایشگاه مرکزی 17 شهریور نیز که شاخه دوم آزمایشگاه مدرس است توانسته با تعرفه دولتی پذیرای روزانه حدود 200 مراجعه کننده باشد و مرکز پیشگیری از سرطان در مجاورت بیمارستان شهید مدرس با هدف تشخیص این بیماری خطرناک ایجاد شده است .
وی در ادامه با اشاره به نقش رسانهها در انتقال اطلاعات و آگاهی به مردم اظهار کرد: رسانهها ابزاری برای انتقال اطلاعات به مردم در حوزه سلامت هستند و طرح تحول سلامت که در دولت یازدهم کلید خورد در دولت دوازدهم با شتاب بیشتری ادامه خواهد داشت.
وی اصلی ترین انتظار مجموعه سلامت از مردم را مراجعه به مراکز درمانی و تکمیل کارت خطرسنجی سلامت دانست و گفت : با فراگیر شدن سامانه سیب و تکمیل کارت های خطر سنجی می توان اقدامات پیشگیرانه را موثرتر کرد.
به گزارش ایسنا، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: با خرید تجهیزات لازم در حوزه بهداشتی به میزان دو میلیارد تومان و احداث 7500 متر مربع زیربنا و 11 هزار متر تعمیرات صورت گرفته گام مهمی در ارتقای سلامت مردم ساوه و زرندیه برداشته شده است.
رضا نظری افزود: هم اکنون 13 پایگاه بهداشتی به بخش خصوصی واگذار و 83 نیرو در این پایگاه ها بکار گرفته شده است و علاوه بر آن کمبود نیرو در بخش های مختلف به تعداد 80 نفر برطرف و پایگاههای غیرفعال نیز فعال شدند.
وی گفت: با راه اندازی سامانه سیب 94 درصد از اطلاعات شناسنامه ای همشهریان در این سامانه ثبت و 48 درصد مردم در حدود دو میلیون و 500 هزار نوع خدمات از این سامانه دریافت کردهاند.
نظری ادامه داد: از مجموع 347 هزار نفر جمعیت ساوه و زرندیه 327 هزار نفر در خصوص ابتلا به بیماری های گوناگون شناسایی شدند که نشان از افزایش مبتلایان به بیمارهای غیرواگیردار نظیر دیابت و فشار خون دارد و این افزایش به معنای افزایش میزان بیماران نیست بلکه اقداماتی است که توسط سامانه سیب و کارشناسان بهداشتی دانشکده در راستای شناسایی بیماران صورت گرفته است. موضوعی که در گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود.
در ادامه این نشست از خبرنگاران حوزه سلامت با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.