يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

روز گذشته خبری بر روی خروجی خبرگزاری ایسنا قرار گرفت مبنی بر اینکه بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر ساوه امتیاز تیم فوتسال شهرداری به شرکت سن‌ایچ این شهر منتقل می‌شود .

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی رئیس شورای اسلامی شهر ساوه اعلام کرده بود که واگذاری امتیاز تیم فوتسال شهرداری ساوه به دلیل کاهش بودجه شهرداری به شرکت سن‌ایچ یکی از مصوبات شورای اسلامی شهر ساوه بوده است.

این خبرگزاری به دلیل حساسیت این موضوع در گفت‌وگو با یکی از اعضای شورای شهر ساوه که مخالف مصوبه روز گذشته این شورا در خصوص واگذاری امتیاز تیم فوتسال شهرداری ساوه به شرکت سن ایچ بود، به تشریح دلایل مخالفت این عضو شورای شهر پرداخت.

علی اصغر کریمی عضو شورای اسلامی شهر ساوه در این گفت‌وگو اظهار کرد: واقعیت این است که بنده از این اتفاق خوشحال نیستم و ریشه این واگذاری مربوط به اختلاف نظری است که درخصوص اصل تیم‌داری حرفه‌ای شهرداری مطرح است و مخالفان تیم‌داری شهرداری متاسفانه بخشنامه‌ای که توسط معاون وزیر کشور ابلاغ شده است را مستمسک قرار داده‌اند و با مطرح کردن آن متاسفانه جوانان این شهر را از فعالیت در این حوزه محروم کردند.

وی در خصوص اظهار نظر خود در مورد تیم‌داری حرفه‌ای شهرداری گفت: بنده به کرات در جلسات مختلف شورا نظرم را در این خصوص اعلام کردم که در شهرداری‌های شهرهایی مثل ساوه اگر الزامی به این کار هست بخاطر این است که متولی ورزش شهر که اداره ورزش و جوانان باشد بودجه‌ای برای تیم‌داری ندارد و بخش خصوصی هم بصورت حرفه‌ای وجود ندارد که بتواند در این حوزه فعالیت کند.

کریمی بیان کرد: از این رو فعالیت شهرداری در این حوزه که با پول و عوارض مردم صورت می‌گیرد بخاطر کمک به جوانان شهر است و این کمک بسیار بجا هم هست، مضاف بر اینکه فوتسال در ساوه بعنوان برند مطرح شده و در سطح ملی و حتی بین‌المللی نام ساوه با فوتسال شناخته می‌شود و این کم چیزی نیست.

وی ادامه داد: وقتی بودجه برای برندسازی صرف می‌شود، آنهم برندی که جزو هویت شهر شده، نه تنها هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و این سرمایه‌گذاری باید حمایت شود نه اینکه بخاطر بعضی اشتباهات یا مسائل جزئی بعضی افراد اصل قضیه را زیر سوال ببریم و بخواهیم با پاک‌کردن صورت مسئله خود را قانع کنیم و این به نظرم به نوعی ناتوانی در مدیریت مجموعه را می‌رساند و ناتوانی در نظارت بر آن نیز بر کسی پوشیده نیست.

رئیس کمیسیون طرح‌ریزی شهری شورای اسلامی شهر ساوه تصریح کرد: ناتوانی در نظارت را نباید با حذف فرصت حضور جوانان در عرصه ملی و بین‌المللی جبران کنیم.

کریمی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه رییس شورای شهر ساوه دلیل واگذاری را کاهش بودجه عنوان کرده است و آیا این اظهار نظر به اعتقاد شما درست است و شهرداری واقعا با کمبود بودجه مواجه است، گفت: البته قصد و نیت همکاران مخالفت با تیم‌داری حرفه‌ای شهرداری نبود و حتی در تصویب بودجه باشگاه شهرداری هم که افزایش بودجه یک و نیم میلیاردی نسبت به سال قبل داشتیم، این دوستان موافقت کردند و حتی مورد تایید کمیته انطباق هم قرار گرفت. ولی کاهش درآمد شهرداری که بخاطر بحث تجمیع ارزش افزوده اتفاق افتاده متاسفانه به مخالفان کمک کرد و حتی به نوعی موافقان را هم در مقابل کار انجام شده قرار داد.

وی ادامه داد: این موضوع به نوعی موافقان را نگران کرد که نکند بودجه پیش‌بینی شده باشگاه تحقق پیدا نکند و تیم لطمه ببیند و این شاید برای بنده عاملی شد که نسبت به عدم واگذاری تیم نتوانم مقاومت کنم و عامل بعدی اینکه بخش خصوصی وقتی اعلام آمادگی می‌کند و توان سرمایه‌گذاری هم دارد، اصرار ما شاید باعث می‌شد مخالفان برداشت خوبی نسبت به انگیزه حمایتی ما نداشته باشند و ما دچار تخریب بشویم و این برای بنده قابل قبول نبود.

عضو شورای اسلامی شهر ساوه در ادامه گفت: با توجه به اینکه فوتسال ساوه به صورت یک برند مطرح شده و قله‌ای در ورزش ساوه شده است، تعداد زیادی از نونهالان و نوجوانان و حتی خانواده‌های زیادی نسبت به این رشته علاقه‌مند شدند و ظرفیت بزرگی را در این حوزه ایجاد کردند. این ظرفیت در این برهه یک فرصت بزرگ است که نباید نادیده گرفته بشود، اگر افرادی این ظرفیت و فرصت را نادیده بگیرند و بخاطر مسائل جزئی جوانان را از حضور در عرصه‌های ملی محروم کنند به نظرم خیانت می‌کنند و این موضوع قابل قبول نیست.

وی بیان کرد: وقتی رضازاده در رشته وزنه‌برداری مدال المپیک می‌آورد هزاران جوان و نوجوان اردبیلی و حتی سایر شهرها نسبت به این رشته علاقه‌مند می‌شوند و برای رسیدن به آن قله تلاش می‌کنند و به سمت ورزش گرایش پیدا می‌کنند، این خود ظرفیت ایجاد می‌کند و باعث شکوفایی استعدادها می‌شود.

کریمی بیان کرد: در ساوه هم همینطور است. همین حضور قوی فوتسال ساوه در عرصه ملی باعث تشویق جوانان و گرایش آنها به ورزش می‌شود و ظرفیت‌ها را توسعه می‌دهد که باید قدر این فرصت را دانست و بدرستی از این ظرفیت استفاده کرد. حضور و فعالیت قوی شهروندان ساوجی در هر حوزه‌ای باعث هویت‌سازی برای شهر می‌شود و شهر را برای شهروندان از نظر اجتماعی دوست‌داشتنی می‌کند، برای تک‌تک مسئولین واجب است که این هویت‌سازی را تقویت کنند.

این عضو شورای اسلامی شهر ساوه به مقوله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با محوریت تقویت ورزش در جامعه اشاره کرد و گفت: در این خصوص باید یک جامعه شناس موضوع را بررسی کند و قطعا نتایج بررسی از نظر پیشگیری از آسیب‌ها اعجاب‌انگیز خواهد بود.

وی ادامه داد: چند هزار نفری که برای تماشای دیدار تیم ساوه با تیم شهری دیگر به سالن ورزشی می‌روند و اوقات خودرا به بهترین وجه سپری می‌کنند تاثیر مثبتی از این مسابقه می‌گیرند و برای چندین ساعت روحیه جوانان و شهروندان حاضر در ورزشگاه شاداب می‌شود، نشاط به جامعه تزریق شده و هیجان مثبت ایجاد می‌شود که این هیجان مثبت تاثیرات زیادی بر رفتار و کردار افراد می‌گذارد و تعداد خانواده‌های زیادی را درگیر مسائل ورزشی کرده و آنها را از گرایش به مسائل کاذب و ناهنجاری‌ها دور خواهد کرد.

وی گفت: به نظرم فوتسال در ساوه بیشتر از هر گزینه و مولفه‌ای تاثیر مثبت بر مسائل اجتماعی داشته و در جلوگیری و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهر می‌تواند قو‌ی‌ترین عامل تلقی شود.

کریمی بیان کرد: یک بررسی اجمالی در این زمینه نشان خواهد داد که چقدر جوانان ساوه‌ای نسبت به فوتسال علاقه‌مند هستند و به نظرم بیشترین میزان گرایش جوانان و نوجوانان در حوزه ورزش به فوتسال بوده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه شهرداری نسبت به سایر بخش‌ها حتی بخش خصوصی در خصوص تیم‌داری حرفه‌ای دلسوزتر است، گفت: از آنجا که این نهاد غیردولتی از محل بودجه عمومی و شهروندی مدیریت می‌شود در حوزه تیم‌داری نسبت به بخش خصوصی دلسوزتر است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group