نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقای جاده قدیم ساوه - پرندک به بزرگراه خواسته بحق مردم حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه است .
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در مراسم افتتاح مجتمع خدماتی بین راهی خورشید زرندیه در بزرگراه ساوه و زرندیه به بوئینزهرا، افزود: حجم قابل توجه تردد در جاده قدیم شهرستان ساوه به شهر پرندک از توابع شهرستان زرندیه با وجود احداث آزادراه تهران ساوه، میطلبد تا این محور پرتردد که چند شهر و چندین روستای این دو شهرستان را به یکدیگر متصل می کند، با تخصیص بودجه ملی تعریض شده و به بزرگراه ارتقا پیدا کند .
وی بیان کرد: چهار خطه شدن محور قدیم ساوه به پرندک علاوه بر روانسازی ترافیک موجب کاهش مصرف سوخت و کاهش تلفات جادهای ناشی از برخورد خودروها از روبرو خواهد شد .
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح نیازمند تخصیص اعتبارات ملی هستیم، چراکه اعتبارات استانی پاسخگوی اجرای این پروژه نبوده و امیدواریم با حمایت وزارت راه و شهرسازی و انتخاب پیمانکاری توانمند و قوی این خواسته و مطالبه عمومی مردم تحقق پیدا کند .
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت در ادامه بر ضرورت کیفیتبخشی در احداث مراکز اقامتی رفاهی در محورهای مواصلاتی تاکید کرد و گفت: در احداث این مراکز به ایجاد فضای سبز و فضای اقامتی مناسب نیز باید توجه شود تا مسافران و رانندگان بتوانند خستگی ناشی از سفر و رانندگی را با استراحت در فضایی مطلوب برطرف کنند .
وی در ادامه با اشاره به ارتقای محور ساوه و زرندیه به بوئین زهرا به بزرگراه اظهار کرد: با ارتقای این محور به بزرگراه دسترسی مردم به نقاط مختلف کشور تسهیل شده است و علاوه بر آن شاهد کاهش قابل توجه تصادفات در این مسیر پرتردد کشور هستیم .
منصوری در ادامه خواستار تسریع در بهرهبرداری از کنارگذر شهر ساوه شد و افزود: به لحاظ تردد وسایط نقلیه سنگین از داخل شهر ساوه علاوه بر ایجاد ترافیک و آلودگی هوای شهر شاهد کاهش عمر آسفالت در مبادی ورودی به کمتر از یک سال به دلیل حجم تردد وسایط نقلیه سنگین هستیم که ضرورت تسریع در افتتاح کنارگذر به منظور جلوگیری از ورود کامیون به داخل شهر را دو چندان میکند .
وی بیان کرد: تامین زیرساختها در شهرستانهای ساوه و ززندیه بویژه راههای مواصلاتی با عنایت به اینکه این دو شهرستان قطب صنعتی و کشاورزی استان و کشور محسوب میشوند، از اهمیت ویژهای برخوردار است که در صورت تحقق این مهم ساوه و زرندیه میتوانند به عنوان دو شهرستان موثر در کنار پایتخت قرار گیرند .
به گزارش ایسنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: محور ساوه به بوئینزهرا که متصلکننده جنوب کشور به شمال است از ترافیک بالایی برخوردار بوده و 47 کیلومتر از این محور در حوزه استحفاظی شهرستان زرندیه مرکزی است .
غلامعباس بهرامینیا افزود: روزانه بالغ بر پنج هزار و 300 وسیله نقلیه سبک و سنگین از این محور عبور میکنند که حدود 55 درصد از وسایط نقلیه عبوری را کامیون و تریلی تشکیل میدهد و بعضا به 59 درصد هم میرسد .
وی بیان کرد: با توجه به این حجم تردد میطلبد تا در این محور مجتمع خدماتی رفاهی و استراحتگاه احداث شود که با صدور مجوز و موافقت اصولی صورت گرفته نخستین مجتمع طی مدت سه سال احداث شده است .
وی با اشاره به اینکه این مجتمع در زمینی به مساحت بیش از دو هکتار با صرف هزینهای بالغ بر 45 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی اجرا شده است، گفت: مجتمع خدماتی رفاهی خورشید مجهز به پمپ بنزین، خدمات رستوران، نمازخانه، سرویس بهداشتی، پارکنیگ و فضای سبز است که علاوه بر مبلغ آورده سرمایهگذار، برای آسفالت رمپ ورودی و خروجی مجتمع مبلغ 340 میلیون ریال و نصب تابلوهای اطلاعرسانی نیز مبلغ 48 میلیون ریال توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای هزینه شده است .
وی بیان کرد: مجتمع خدماتی رفاهی خورشید مجهز به پمپ بنزین و دارای چهار سکوی سوخت و هشت نازل بنزین و هشت نازل گازوئیل است که احداث آن موجب ارتقای سطح ایمنی جاده شده است .
در ادامه مدیر مجتمع خدماتی خورشید با اشاره به اقلیم خاص محور ساوه به بوئینزهرا اظهار کرد: این محور مواصلاتی فاقد هرگونه امکانات خدماتی و رفاهی بین جادهای بود .
شعبانعلی نوری افزود: مجتمع خدماتی رفاهی خورشید با پشتیبانی و حمایت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در سال 1390کار مطالعات و امکانسنجی آن انجام و سپس ظرف مدت سه سال احداث شد .
وی بیان کرد: کلیه خدمات ارائه شده در این مجتمع با کیفیت عالی است و پارکینگ وسایط نقلیه سبک و سنگین به طور مجزا دیده شده است و توانستهایم برای 20 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کنیم .
نوری در ادامه احداث جایگاه سوخت CNG را از دیگر برنامههایی دانست که در فاز بعدی در دستور کار قرار خواهد داشت و نرخ اشتغال را چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم افزایش خواهد داد