شهردار شهر ساوه گفت: در اجرای طرحهای عمرانی برای شهر ساوه یک افق 100 ساله را ترسیم کردهایم.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، کامران جوادی در جریان بازدید جمعی از مسئولان، مردم و خبرنگاران از عملیات اجرایی احداث زیرگذر شهید رجایی در ساوه اظهار کرد: رویکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه برنامهریزی برای ساخت شهری با نیازهای دهها سال دیگر است از این رو ساخت شهر بصورت علمی را جایگزین شیوه سنتی و روزمره کردهایم.
وی اجرای تقاطع غیر همسطح شهید چمران، پیاده راه امام خمینی(ره)، نوسازی و بازپیرایی فضاهای سبز شهری و پارک ها، احداث سالنهای ورزشی و احداث زیرگذر شهید رجایی را نمونهای از فعالیتهایی دانست که برای افق 100 ساله شهر اجرا شده است.
وی احداث تقاطع غیرهمسطح در میدان آزادی و میدان شهرداری را از فعالیتهای دیگر شهرداری بیان کرد و افزود: تمامی فعالیت های صورت گرفته با حمایت و پشتیبانی شهروندان و مسئولان و در سایه اتحاد و همدلی بین اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری بوده است.
شهردار ساوه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی زیرگذر شهید رجایی گفت: عملیات اجرایی این طرح از خردادماه سال 1395 آغاز و در کنار تقاطع غیرهمسطح شهید چمران جزو طرحهای بزرگ عمرانی داخل شهری است که مدت زمان اجرای آن براساس برنامه زمانبندی و حتی زودتر از آن با اعتبارات شهرداری اجرا و این کار در کل کشور بیسابقه است.
وی گفت: طبق برنامه زمان بندی مقرر شده است که این زیرگذر ظرف مدت 400 روز و در مردادماه سال آینده به بهره برداری برسد اما این نوید را به شهروندان می دهیم که این طرح بزرگ عمرانی با پیشرفت 70 درصدی چهارماه زودتر از موعد مقرر به بهرهبرداری خواهد رسید و یک رکوردی بزرگ در سطح کشور به شمار می رود.
به گفته شهردار ساوه این طرح به لحاظ اهمیتی که برای شهر دارد علاوه بر بهبود مبلمان شهری موجب روانسازی ترافیک و تردد وسایز نقلیه شده و نقش مهمی در رضایتمندی شهروندان خواهد داشت.
وی مشخصات این طرح را به طول 700 متر و عرض 25 متر بیان کرد که دارای 6 لاین به صورت رفت و برگشت است و عرشه این زیرگذر نیز با فناوری های نوین روز احداث شده است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز سرمایه های اجتماعی را در کنار سرمایه های اقتصادی مورد تاکید قرار داد و گفت: اعتماد و حسن نظر شهروندان به اجرای طرحهای عمرانی موجب تقویت سرمایه های اجتماعی خواهد شد.
حجتالاسلام صفر قربانپور افزود: افزایش سرمایه اجتماعی شهری در اعتمادسازی بین شهروندان محقق خواهد شد و شهرداری ساوه با جسارت و شهامت بالایی که در اجرای طرح های شهری دارد موجب تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی مردم نسبت به مسئولان و نظام اسلامی شده است و باید از تلاشهای مجموعه مدیریت شهری چه در حوزه عمرانی و چه در حوزه فرهنگی که تعامل مناسبی با متولیان فرهنگی استان مرکزی و شهرستان ساوه دارد تقدیر و تشکر کرد.
معاون اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی نیز اجرای طرح های عمرانی توسط شهرداری ساوه را موجب تحول در عمران و آبادانی این شهر دانست.
علی شاملو افزود: شهردار ساوه با انتخاب تیمی متخصص و متعهد و همراه و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر و براساس زمانبندی اقدام به اجرای پروژه ها می کند که شایسته تقدیر است و چنین اقداماتی در سطح استان بی نظیر است.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه نیز با اشاره به دورماندن شهر ساوه از جایگاه واقعی خود گفت: اجرای پروژههای عمرانی به همت شهرداری ساوه در سال های اخیر توانسته است این شهر را به جایگاه واقعی خود برساند.
سیدمهدی حسینی افزود: اجرای طرحهای بزرگ عمرانی تاثیر بسزایی در ارتقای شاخصهای توسعهای شهر خواهد داشت.
وی بیان کرد: رویکرد شهرداری ساوه تعریف پروژه های اولویت دار و مطابق با نیازهای روز شهری است که تقویت این رویکرد موجب تحولی بزرگ در حوزه مدیریت شهری خواهد شد.