شهردار ساوه گفت: مراقب آفتهای رسانهای باشیم که موجب ایجاد فضای یاس و ناامیدی در جامعه میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، کامران جوادی در آئین تجلیل از خبرنگاران شهرستان ساوه اظهار کرد: در عصری زندگی میکنیم که به عنوان عصر ارتباطات و تکنولوژی نامیده شده است و در عصر ارتباطات آفتهای رسانهای نمود بیشتری پیدا میکند.
وی سمتوسو بخشیدن افکار عمومی به جهتهای ناصحیح و اشاعه اخبار نادرست و غیر موثق را نمونه بارزی از آفتهای رسانهای دانست و افزود: هر چیزی که قانون آن را مصداق تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب بداند آفت رسانهای محسوب میشود که گناهی نابخشودنی است.
شهردار ساوه با تاکید بر ترک آفتهای رسانهای توسط خبرنگاران تصریح کرد: در شرایط کنونی کشور هر رسانهای که سهوا یا عمدا فضای آرام و امن جامعه را با سیاهنمایی مخدوش کند مردم را به سمت یاس و ناامیدی سوق میدهد و این یک گناه بزرگ است.
وی تاکید کرد: نباید با القائات منفی و صرفا با دیدن نیمه خالی لیوان فضای ناامیدی را جامعه ایجاد کنیم بلکه وظیفه رسانهها به عنوان اصحاب روشنگری و هدایتگری جامعه این است که علاوه بر انعکاس کاستیها، توانمندیها و فعالیتهای نظام را نیز به تصویر بکشند که زمینهساز اهداف توسعهای است.
جوادی خبرنگاران را قشری از جامعه دانست که برخوردار از صفات و ویژگیهای متعددی هستند و افزود: اصحاب رسانه دارای ویژگیهایی نظیر شجاعت، شهامت، بینش صحیح، دانش و آگاهی بالا و برخوردار از تدبیر هستند که در کنار هم قرار دادن این ویژگیها رسالت یک خبرنگار را سنگین میکند.
وی از روز 17 مرداد به عنوان یک روز سمبلیک برای تجلیل از مقام خبرنگار یاد کرد و افزود: همه روزها متعلق به خبرنگار است، چرا که خبرنگاران انعکاس دهنده رویدادهای جامعه هستند.
شهردار ساوه در ادامه با ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیتهای مدیریت شهری این شهر گفت: فعالیتهای شهرداری و سازمانهای تابعه در تمامی نقاط شهر دیده میشود که به صورت جهادی و با تاکید بر فرهنگ بهرهوری کارهای زیربنایی مهم در حال اجراست و تحول در سیستم شهرسازی و مدیریت شهری را به همراه داشته است.
وی گفت: احداث تقاطعهای غیر همسطح، پیادهراه و تملکات با وسعت بالا، احداث پارکینگ عمومی در مرکز شهر و احداث تاسیسات شهری از جمله پروژههای زیربنایی است که برای شهر تعریف و اجرا شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز با اشاره به فعالیت 10 نشریه، چهار پایگاه خبری، 6 دفتر نمایندگی خبرگزاری و نمایندگی روزنامه و جراید کثیرالانتشار در شهرستان ساوه گفت: فعالیت این حجم رسانه و خبرنگاران در شهرستان نشان از ظرفیت بالای ساوه در انعکاس خبر دارد.
حسین محمودی فر افزود: فعالیت تعداد بالای خبرنگاران در ساوه لزوم استقرار خانه مطبوعات در این شهرستان را دوچندان کرده و یکی از مطالبات اصلی رسانههاست.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات نظیر بیمه خبرنگاران اظهار کرد: تحقق برخی مطالبات خبرنگاران مستلزم تصمیمگیری در حوزه کلان کشور است، اما در خصوص مشکلاتی که میتوان از طریق مجموعه دستگاههای اجرایی شهرستان برطرف کرد قطعا پیگیر خواهیم بود.
وی از خبرنگاران به عنوان پیشتازان اطلاعرسانی جامعه یاد کرد و افزود: رسانهها طلایهداران عرصه خودباوری و مجاهدان روشنگری جامعه هستند که در راستای تعالی افکار عمومی به رسالت خویش عمل میکنند.
در این مراسم تنی چند از خبرنگاران به بیان مشکلات رسانهای پرداختند و در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از آنان تجلیل بعمل آمد.