مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ساوه عدم حمایت از زنان سرپرست خانوار را تهدیدی برای امنیت اجتماعی جامعه دانست.
محمد محمودی در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد مددجویان کمیته امداد شهرستان ساوه را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند، افزود: مددجویان کمیته امداد شهرستان ساوه را به دلیل ویژگیهای خاصی نظیر مهاجرپذیری، زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند و بیشترین زنان سرپرست خانوار از قشر جوان هستند.
وی با اشاره به اینکه اکثریت آمار مددجویان کمیته امداد در شهرهای دیگر استان را سالمندان تشکیل میدهند، افزود: این در حالی است که اکثریت جمعیت تحت پوشش امداد ساوه را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده و درصد کمی به سالمندان اختصاص دارد.
وی دریافت کمک هزینه ماهیانه از حداقل 53 هزار تومان تا حداکثر 100 هزار تومان، نیازهای درمانی و عمرانی را انواع حمایتهای کمیته امداد از سالمندان برشمرد و اظهار کرد: در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار تمام نیازهای خاص مورد درخواست این قشر است و توقع حمایت همهجانبه دارند.
مدیر امداد ساوه با اشاره به اینکه در حال حاضر 900 خانوار تحت پوشش این مجموعه زنان مطلقه ساکن شهر ساوه هستند، افزود: هرکدام از این خانوارها در صورت عدم حمایت از بعد امنیتی مانند بمب در حال انفجاری هستند که بسیاری از ناهنجاریها و معضلات را بوجود خواهند آورد و مشکلات اخلاقی را گریبانگیر جامعه خواهد کرد.
وی نگاه کمیته امداد را برقراری امنیت اجتماعی با حمایت از جامعه فقیر دانست و گفت: رفع فقر و نیاز در گرو پشتیبانی همگانی است که به تامین امنیت اجتماعی کمک خواهد کرد.
محمودی از خودکفا شدن و توانمندی سالانه حدود 600 نفر از جمعیت تحت پوشش کمیته امداد شهرستان خبر داد و افزود: با وجود خروج این تعداد خانوار از اقدامات حمایتی امداد به دلیل افزایش ورودیها به این مجموعه که ناشی از افزایش آمار طلاق و فقر است، جمعیت تحت پوشش امداد کاهش پیدا نمیکند.
وی با اشاره به جمعیت هزار و 700 نفری فرزندان زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد افزود: از این تعداد بیش از هزار و 50 نفر دانشآموز و دانشجو هستند که اگر مساعدت و هدایت شوند به عنوان افراد مفید و موثر جامعه رشد میکنند و در غیر این صورت در سایه تربیت ناصحیح متاثر از فقر و نیازمندی تهدیدی برای اجتماع خواهند شد.
وی عقلانیترین و بهترین شیوه برقراری امنیت اجتماعی را برطرف کردن نیازهای جامعه نیازمند برای جلوگیری از تهدیدات اجتماعی دانست و افزود: طی چهار سال اخیر حدود دو هزار و 500 فقره شغل برای نیازمندان ایجاد شده که 91 درصد آنها در حال اجراست.
محمودی کاریابی، ایجاد مراکز کارآفرینی و ایجاد شغل در حوزه شهری و روستایی در قالب طرحهای کارانگیزی که موجب افزایش درآمد زنان سرپرست خانوار می شود را از جمله حمایتهای امداد در حوزه توانمندی دانست.
وی بیان کرد: ورود پله پله نیازمندان به مجموعه اقدامات حمایتی امداد و خروج پله پله با توانمندسازی آنان را سیاست کمیته امداد بیان کرد چرا که برخی خانوارها به صورت کلی تحت پوشش هستند و برخی هم مقطعی و موردی حمایت میشوند.
مدیر امداد ساوه در ادامه از اجرای فعالیتهای امداد در ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: در ماه مبارک رمضان به دنبال ایجاد شرایط متفاوت حمایتی برای نیازمندان هستیم.
وی با اشاره به اجرای طرح "همیان مولا" گفت: این طرح به نوعی برداشتی از حرکت معنوی امامان معصوم(ع) است که در اجرای آن کیسههایی به منظور مشارکت عمومی برای کمک به نیازمندان در سطح جامعه توزیع میشود و هر فرد به اندازه وسع خود اقلام مورد نیاز نیازمندان را در کیسه قرار داده و پس از جمعآوری بین مددجویان توزیع خواهد شد.
به گفته وی توزیع سبد کالا بین مددجویان به ارزش ریالی 750 هزار ریال، اجرای طرح سفرههای افطاری با مشارکت خیرین و اطعام نیازمندان و نیز استقرار چادرهای امداد در اماکن عمومی برای جذب حامیان از دیگر برنامههای پیشبینی شده در ماه مبارک رمضان است.