رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی کمبود نقدینگی را مشکل نخست صنایع استان مرکزی دانست.
محمدرضا حاجی پور در آئین تودیع و معارفه مدیر صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساوه با اشاره به اجرای طرح عارضهیابی صنایع در سطح استان اظهار کرد: در این طرح که به منظور شناسایی علل رکود و عوامل به وجود آورنده مشکلات صنایع استان اجرایی شد، تعداد هزار و 681 واحد صنعتی و تولیدی عارضهیابی شدند.
وی ادامه داد: با جمعآوری و بررسی پرسشنامههای تکمیل شده در حین اجرای این طرح مشکل تامین نقدینگی به عنوان مشکل نخست و بیثباتی در قیمت مواد اولیه و تحریمهای اقتصادی در مرحله دوم به عنوان دو معضل اساسی واحدهای بین 100 تا 500 نفر شاغل شناسایی شد.
حاجی پور با اشاره به اجرای برجام و لغو تحریمها ابراز امیدواری کرد که با لغو تحریمها و گشایش اقتصادی شرایطی ایجاد شود تا یکی از مهمترین مشکلات صنایع برطرف شده و رونق تولید و اشتغال را شاهد باشیم.
وی بهبود نرخ اشتغال جوانان و ارزش افزوده اقتصادی ناشی از توسعه واحدهای کوچک صنعتی، برطرف کردن مشکلات صنایع زیانده و توانمندسازی واحدهای تولیدی و صنعتی را از دستاوردهای اجرای طرح عارضهیابی صنعتی به عنوان یکی از نسخههای شفابخش تولید استان دانست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی مشکل نقدینگی 70 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی استان مرکزی را محرز دانست و افزود: برای خروج از این شرایط و بهبود شرایط نقدینگی واحدهای تولیدی بنا به درخواست مقام عالی وزارت صنعت مقرر شده است با تصویب هیئت دولت 16 هزار میلیارد تومان اعتبار به بیش از 10 هزار واحد صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ اختصاص یابد تا اصلیترین مشکل صنایع که تامین نقدینگی است، برطرف شود.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و با تاکید بر اینکه مجموعه صنعت، معدن و تجارت یک سازمان اقتصادی است، تصریح کرد: در ستاد اقتصاد مقاومتی استان طرحهایی برای تحقق شعار سال مطرح شده و امیدواریم بتوانیم درصد بالایی از طرحهای پیش بینی شده را محقق کنیم.
حاجی پور با اشاره به وجود 73 طرح نیمهتمام در سطح استان که بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند گفت: با بهره برداری کامل از این طرح ها حداکثر تا پایان سال جاری بخش اعظمی از مشکل اشتغال استان برطرف و موجب تقویت تولید ملی و به تبع آن تحقق اقتصاد مقاومتی در این عرصه خواهیم بود.
وی با اشاره به راهاندازی دومین شهر صنعتی در ساوه نیز گفت: با راهاندازی دومین شهر صنعتی ساوه که با عنوان شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی و با حضور هیات های خارجی افتتاح خواهد شد، گامی مهم در توسعه اقتصادی شهرستان برداشته خواهد شد.
حاجی پور با اشاره به توفیقات استان در حوزه تجارت و اصناف نیز گفت: در حوزه اصناف نیز در برگزاری انتخابات الکترونیکی و اقتصادی در این حوزه جزو پنج استان برتر کشور هستیم.
به گزارش ایسنا، سرپرست جدید صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساوه نیز وفاق و همدلی بین دستگاههای اجرایی را عاملی برای موفقیت در امور دانست.
مرتضی طاهر نژاد تصریح کرد: با همدلی و تعامل می توان انتظارات جامعه از دستگاهی که متولی آن هستیم را برآورده کرد و تحرک و پویایی را شاهد بود.
در این مراسم از خدمات عباس خلیلی که به افتخار بازنشستگی نائل آمده بود با اهدای لوح تقدیر تجلیل و مرتضی طاهرنژاد به عنوان سرپرست جدید صنعت معدن و تجارت ساوه معرفی شد.