دبیر خانه تشکیلات کارگر و نماینده کارگران شهرستانهای ساوه و زرندیه در سازمان تأمین اجتماعی بر ضرورت جداسازي منابع حق بيمه درماني از صندوق تأمين اجتماعي تأکید کرد.
مهدی زمانینوری در دیدار با رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س) ساوه اظهار کرد: کارگران و بازنشستگان با پرداخت سالیانه حق بیمه به صندوق تأمین اجتماعی انتظار ارائه خدمات درمانی مطلوب از سوی سازمان در راستای حفظ سلامت و تندرستی خود را دارند.
وی تصریح کرد: از این رو سازمان تأمین اجتماعی مکلف به رعایت تعهدات قانونی خود و ارائه خدمات مطلوب به بیمهشدگان است تا نیازی به استفاده از بیمه تکمیلی درمان نبوده و بیمهشدگان مجبور به پرداخت هزینههای دیگری بابت درمان نشوند.
وی ادامه داد: برخی کاستیها در برخورداری از خدمات درمانی سبب رشد بیمه تکمیلی درمان در سراسر کشور شده است و کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز با وجود مشکلات مالی، سالیانه متحمل پرداخت هزینههای گزاف بابت بیمه تکمیلی درمان میشوند لذا مراکز درمانی باید زمینه استفاده کارگران و بازنشستگان از مزایای بیمه تکمیلی درمان را در همه ابعاد فراهم کنند.
نماینده کارگران شهرستانهای ساوه و زرندیه در هیئت بدوی سازمان تأمین اجتماعی شهرستان از مسئولین بیمارستانها خواست تا با عنایت و توجه ویژه به کارگران نگاه کنند.
وی ادامه داد: در شرایط خاص حاکم بر کشور از جمله محاصره اقتصادی بیگانگان، رکود اقتصادی و بحران مالی حاکم بر کارخانجات، مشکلات متعدد مالی و اقتصادی کارگران، با توجه به تعویق چندین ماهه در پرداخت حقوق کارگران، جامعه شریف کار و کارگری، بازنشستگان و پیشکسوتان تأمین اجتماعی و دیگر اقشار این بخش که در برخی واحدها اتفاق میافتد لازم است در صورت امکان با امضاء تفاهمنامه ای موجبات برخورداری آنان از تخفیفات ویژه بیمارستان در تمامی زمینهها همچون ویزیت پزشکان، معاینات پزشکی، آزمایشات، اعمال جراحی، بستری و... فراهم شود.
دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه گفت: کارگران و بیمهشدگان تأمین اجتماعی سالهای متمادی با پرداخت حق بیمه بابت سهم درمان به صندوق تأمین اجتماعی خواستار بهرهمندی از خدمات درمانی مطلوب هستند.
وی اضافه کرد: کارگران شهرستانهای ساوه و زرندیه با هرگونه ادغام درمان تأمین اجتماعی در وزارت بهداشت و درمان و بیمه سلامت مخالف بوده و معتقدند سازمان تأمین اجتماعی سازمانی بینالنسلی و متعلق به کارگران و بیمهشدگان نسلهای گذشته، حال و آینده است و درمان مستقیم سازمان نیز خط قرمز جامعه کارگری کشور محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، موسس و رئیس بیمارستان جضرت فاطمه(س) نیز هدف از تشکیل این جلسه را کمکرسانی به همه اقشار بویژه جامعه کارگری دانست و گفت: ایده و فکر ما این است که سرویسدهی خوبی برای جامعه کارگری داشته باشیم و ارائه خدمت برابر تعرفه مصوبه هیئت وزیران است.
سید علی شریفنیا افزود: در نظر داریم برای افرادی که بیمه تکمیلی ندارند تخفیف ویژهای درنظر گرفته شود و هم تلاش خواهیم کرد بخش دندانپزشکی بیمارستان را راهاندازی و از پزشکان متخصص و فوق تخصص بصورت پاره وقت استفاده کنیم.