نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: تقویت کارآفرینی و حمایت از سرمایهگذاری با هدف حمایت از تولید ملی از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی است.
شهلا میرگلوبیات در حاشیه بازدید از بزرگترین تولیدکننده داخلی طعم ایران واقع در شهر صنعتی ساوه اظهار داشت: تدوین برنامهها و بستههای حمایتی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با بهرهمندی از پتانسیلهای داخلی میتواند موجب شکوفایی اقتصادی کشور شده و همچون سدی در مقابل تحریمها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه متأسفانه در سالهای اخیر به دلیل تحریمها اقتصاد کشور با مشکل مواجه شده است، گفت: باید با انجام کار کارشناسی و استفاده از تمام ظرفیتهای داخلی برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی حرکت کرد.
وی حمایت از سرمایهگذاران، اتکاء به تولیدات داخلی، رونق صادرات، پرورش نیروی انسانی متخصص و متعهد و حضوری موفق در بازارهای جهانی را موجب تحقق این امر دانست و حمایت از تولید ملی را تنها راهکار برونرفت از این مقطع بیان کرد.
میرگلوبیات حمایت از کار و سرمایه ایرانی را بهترین راهبرد برای شکوفایی اقتصادی کشور دانست و لایحهی حمایت از تولید پیشنهاد شده به مجلس را که در آن حمایتهای بیمهای از کارآفرینان، حمایتهای ارزی از صادرکنندگان، تسهیلات ارزانقیمت بانکی و حمایتهای بیمهای پیش بینی شده زمینهساز اجرای تحولی عظیم در عرصه تولید و صنعتی در کشور عنوان کرد.
وي با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: این بازدیدها با برنامهریزیهای هدفمند انجام شده و ضمن بررسی نقاط قوت و نیز مسائل و مشکلات پیش رو در گفتوگو با کارآفرینان زمینههای توسعهیافتگی آنها تقویت میشود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه با اشاره به فعالیت این واحد تولیدی که بزرگترین تولیدکننده داخلی طعم در ایران است، تصریح کرد: بخش بزرگی از مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا در زمینه طعم، اسانس و رنگ طبیعی خوراکی در این واحد تولیدی تأمین میشود که از ظرفیت توسعهای خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای بسیار بالای این مجموعه تولیدی اضافه کرد: باید بتوانیم از این ظرفیتها در جهت توسعه و نیل به خودکفایی استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: ایجاد اشتغال پایدار مهمترین اولویت کشور در حوزه صنعت و تولید است.
محمد بهاروند حمایتهای لازم از سرمایهگذاران را از مؤلفههای اصلی در ایجاد اشتغال دانست و افزود: تولید، محور توسعه است و برای رسیدن به توسعه پایدار همکاری بین بخشی با حمایت از تولیدکنندگان رمز موفقیت است.
وی هدف از این بازدیدها را اجرای سیاستهای اقتصادی دولت تدبیر و امید بیان کرد و اظهار داشت: حمایت از واحدهای تولیدی ، حل مشکلات کاری آنها با هدف افزایش اشتغالزایی و حمایت از کار و صاحبان سرمایه عنوان کرد.
وی این بازدیدها را فرصتی برای آشنایی بیشتر با مشکلات و خواستههای صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی فعال در سطح شهرستان دانست و تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت تولید داخلی رو به بهبود است و برطرف کردن موانع توسعهای مسیر خودکفایی را هموار میکند.
به گزارش ایسنا مدیر عامل شرکت دانشبنیان طعم و عطر ماگنولیا، بزرگترین تولیدکننده داخلی طعم در ایران در گزارشی از فعالیت این واحد تولیدی گفت: این مجموعه تولیدی در زمینی به مساحت پنج هزار و 700 متر مربع احداث و دارای بالغ بر دو هزار متر مربع سالن تولید، انبار، فضاهای اداری و هفت آزمایشگاه مجهز تخصصی در ارتباط با طعم است.
محسن برکتین اظهار داشت: این واحد تولیدی در سال ١٣٨٠ فعالیت خود را در قالب مؤسسه تحقیقاتی صنایع غذایی با هدف طراحی و فرمولاسیون انواع طعم جهت مصرف در واحدهای صنایع غذایی آغاز کرد.
وی اضافه کرد: این واحد در سال ١٣٨٥ موفق به اخذ پروانههای ساخت برای انواع طعمهای مایع و پودری خود شد و در سال ١٣٨٩ خط تولید رنگهای طبیعی خوراکی خود را راهاندازی کرده است.
وی افزود: هم اکنون این شرکت با تولید بیش از ٤٠٠ نوع محصول جهت عرضه در کارخانجات صنایع غذایی و مراکز صنفی و به عنوان بزرگترین تولید کننده داخلی طعم در ایران بخش بزرگی از مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا را در زمینه طعم، اسانس و رنگ طبیعی خوراکی تأمین میکند.
برکتین خاطر نشان کرد: طراحی و تولید بیش از 400 نوع محصول، تکنولوژی منحصر به فرد تولید رنگهای طبیعی خوراکی ، انجام بیش از 100 پروژه تحقیقاتی در زمینه غذا و انجام چندین مورد ثبت اختراع سبب شد این شرکت به عنوان شرکت دانشبنیان به ثبت برسد .