استخر کوثر شهرستان ساوه پس از مرمت و بازسازي با حضور اعضاي شوراي اسلامي و شهردار ساوه مجددا راهاندازي شد.
رئيس شوراي اسلامي ساوه در مراسم راهاندازي استخر کوثر گفت: تقويت امور فرهنگي و ورزشي در دستور کار شورا و شهرداري ساوه قرار دارد.
محمود نجفي با اشاره به برگزاري جلسات مختلف در اين راستا، افزود: اعضاي شورا بر هر چه سريعتر فعال شدن سازمان فرهنگي و ورزشي مصمم هستند.
وي ادامه داد: با فعال شدن اين سازمان، فعاليتهاي فرهنگي و ورزشي بيشتر و هدفمند خواهد شد.
نجفي در ادامه با اشاره به برخي معضلات ورزشي شهرستان، گفت: با وجود اينکه مدت 10 سال از افتتاح استخر کوثر ميگذرد، اما متأسفانه فعاليت زيادي خصوصا در سالهاي اخير براي مرمت و نگهداري آن انجام نشده است.
وي با بيان برخي از فوايد شنا و توصيه پيامبر اسلام به اين ورزش و آموختن آن، اظهار کرد: استخر کوثر، سومين استخري است که در اين شهرستان احداث شده و بعد از آن عليرغم افزايش 2.5 برابري سرانه جمعيت اما، استخر جديدي هنوز ساخته نشده است.
رئيس شوراي اسلامي ساوه توضيح داد: سقف و يک سري از تأسيسات اين استخر نياز به تعمير داشت که با اصرار شورا و شهرداري در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه اين تعميرات و بازسازي با کمترين هزينه و به صورت بهينه انجام شد.
وي از شهردار ساوه خواست که پس از بررسي و کارشناسي امر تعداد استخرهاي ساوه را افزايش دهد.
نجفي پيشنهاد کرد که يک استخر اختصاصي بانوان و يک استخر مختص آقايان در ساوه احداث شود.
به گفته وي، سالنهاي ورزشي نيمهکاره شهرستان امسال به بهرهبرداري خواهد رسيد.
به گزارش ایسنا، شهردار ساوه نیز در این مراسم گفت: در کمتر از یکسال آینده راهاندازی حداقل یک یا دو استخر و پنج الی 10 زمین ورزشی برای محلات ساوه در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی قرار گرفت.
کامران جوادی افزود: استخر کوثر نیز مانند سایر سالنهای ورزشی با سرمایههای هنگفت مردمی ساخته شده و جزو بیتالمال است. برای صیانت از بیتالمال باید دقت لازم به کار گرفته شود.
جوادی با اشاره به پروسه طولانی توقف و مرمت و بازسازی استخر کوثر ادامه داد: شهرداری و شورای اسلامی نهایت تلاش و دقت خود را بکار میگیرد تا در امر خدمترسانی موفق باشد.
وی اظهار کرد شهرداری بر انجام فعالیتهای زیربنایی در امر ورزش تأکید دارد و احیای ورزش را جزو برنامههای اصلی خود قرار داده است.
شهردار ساوه خاطرنشان کرد: خوشبختانه استخر کوثر با کمترین هزینه و به صورت بهینه مرمت و بازسازی شد تا مردم بتوانند از حداقل موجودیهای ورزشی شهر استفاده مثمرثمر داشته باشند.
پیمانکار استخر کوثر شهرستان ساوه گفت: با حداکثر تلاش خود استخر کوثر را طبق استانداردهای روز دنیا و با کیفیت استخرهای درجه یک راهاندازی مجدد کردهایم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی امیرحسین فخری در مراسم راهاندازي استخر کوثر با تأکید بر ارزشگذاری به ورزش، افزود: ورزش در ساوه باید پررنگتر شود و این امر جزو اصلیترین احتیاجات جامعه خصوصا قشر جوان است.
وی اظهار کرد: یکی از برنامههای این استخر حذف سانسبندی است به طوری که افراد به صورت آزاد در هر زمان وارد استخر شوند و یک ساعت و نیم مفید از مجموعه استفاده کنند.
فخری قیمت بلیت استخر را پنج هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: افراد با شماره و دستبندهای متفاوت با رنگهای مختلف وارد استخر میشوند و پس از پایان زمان استفاده در صورت نیاز با احتساب زمان اضافه از استخر استفاده میکنند یا خارج میشوند.
وی با بیان اینکه چهار ناجی برای بانوان و چهار ناجی برای آقایان در استخر حضور خواهند داشت، اظهار داشت: با صرف سی میلیون ريال هزینه، دو سکوی غریق نجات به استخر اضافه شد و 25 میلیون ريال برای هر ناجی هزینه شده است.
پیمانکار استخر کوثر با تأکید بر فرهنگسازی در زمینه برداشتن سانسها و احترام و تکریم ارباب رجوع، تصریح کرد: در این راستا استراحت ناجیها کاهش یافته و فعالیت پرسنل افزایش مییابد.
وی در پایان گفت: این استخر در ابتدا به نام بانوان احداث شد، اما به دلیل کمبود فضای ورزشی برای آقایان نیز از آن استفاده شد، لذا بازگشایی مجدد آن با سانس بانوان است.
به گزارش ایسنا، حسین قاسمی مدیر و مسئول غریق نجاتان سانس آقایان استخر کوثر نیز با اشاره به برگزاری آموزشهای مقدماتی و پیشرفته کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در این استخر، بیان کرد: علاوه بر آموزش هر چهار نوع شنای کرال سینه، کرال پشت، قورباغه و پروانه؛ کلاسهای آموزشی فنون مقدماتی غریق نجات و کلاسهای آماده سازی برای شرکت در دورههای غریق نجات نیز در این استخر برگزار میشود.
وی با بیان اینکه کوثر تنها استخر استاندارد ساوه به عنوان استخر کوچک است، تصریح کرد: ابعاد این استخر مطابق با استاندارد استخر کوچک، 25 در 16 متر و به مساحت 400 مترمربع است که دارای عمق یک الی 5/2 متر است.