در مراسمی به همت هیئت ورزشهای پهلوانی و زورخانهای شهرستان ساوه و به مناسبت فرا رسیدن هفته معلم با حضور نماینده مردم ساوه و زرندیه، معاون استاندار و فرماندار، اعضای شورای شهر و شهردار، دادستان عمومی و انقلاب، فرمانده نیروی انتظامی و جمعی از مسئولان و علاقهمندان به ورزش باستانی از 65 معلم پیشکسوت شهرستان ساوه در زورخانه شهیدان اسماعیل اسدی و حسین اروجی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک فرا رسیدن هفته معلم در سخنانی اظهار داشت: معلمان محور توسعه فرهنگی جامعه هستند.
شهلا میرگلوبیات افزود: معلمان نقش اصلی و محوری را در تربیت انسانهای مفید و کارآمد جامعه بر عهده دارند و اداره امور کشور در آینده به دست افرادی صورت میگیرد که توسط معلمان امروز تربیت و پرورش یافتهاند.
وی با بیان نقش معلمان در هدایت جامعه که برگرفته از شغل مقدس انبیای الهی است، افزود: تعلیم و تربیت صحیح دانشآموزان توسط معلمان باعث میشود که جامعه از آسیبهای اجتماعی در امان باشد.
وی نقش انبیایی معلمان و مجاهدتهای خالصانه آنان را سببساز به کسب رتبهبندیهای بینالمللی و ملی توسط دانشآموزان این شهرستان در عرصههای گوناگون علمی دانست و افزود: در سایه تلاش دلسوزانه و مدبرانه معلمان عزیز رشد علمی این شهرستان دو چندان شده است.
دبیر فراکسیون نخبگان مجلس با یادآوری نامگذاری سال جاری در حوزه اقتصاد و فرهنگ بیان کرد: جامعه فرهنگی کشور همواره در عرصه توسعه فرهنگ و اقتصاد پیشتاز بودهاند و در راه تحکیم اهداف والای انقلاب اسلامی نقش بیبدیل خود را ایفا کردهاند.
وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات پیش روی فرهنگیان کشور گفت: به برکت انقلاب اسلامی معلمین جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و از منزلت اجتماعی خاصی در جامعه برخوردارند اما، برخی مشکلات و مطالباتی دارند که مجلس شورای اسلامی و دولت مجدانه پیگیر برآوردن آنهاست.
نماینده مردم ساوه و زرندیه با قدردانی از خدمات معلمین پیشکسوت تصریح کرد: معلمین پیشکسوت همچون چراغهاي فروزانی هستند كه میتوان امروز در امر مقدس تعليم و تربيت از تجربيات ارزشمند اين بزرگواران به نحو احسن بهرهبرداری کرد.
وی در ادامه به انجام ورزش باستانی و لزوم ترویج آن در بین جوانان و نوجوانان پرداخت و اظهار داشت: این ورزش اصیل ایرانی که با الهام از اعتقادات دینی انجام میشود علاوه بر پرورش جسم در پرورش روح نیز بسیار تأثیرگذار است.
میرگلوبیات ورزش باستانی را یک ورزش انسانساز توصیف کرد و اظهار داشت: ورزش پهلوانی و زورخانهای به تعبیر رهبر معظم انقلاب تنها یک ورزش نیست، بلکه نماد فرهنگ و تاریخ است چرا که با صفاتی همانند فروتنی، از خودگذشتگی، مروت، مردانگی، کمک به فقرا و نیازمندان همراه است.
به گزارش ایسنا، رئیس هیئت ورزشهای پهلوانی و زورخانهای شهرستان ساوه نیز هدف از برگزاری این مراسم را تجلیل و پاسداشت خدمات معلمین پیشکسوتی دانست که سالهای عمر با برکت خویش را صرف تعلیم و تربیت جوانان این مرزوبوم کردهاند.
ناصر ثانیخانی افزود: پاسداشت و قدردانی از واژههایی همچون گذشت و فداکاری انسانهایی که عاشقانه و بیادعا علم و دانش را در روح و جان بشریت دمیدند از دیگر اهداف برگزاری این مراسم است.
وی ادامه داد: احترام به پیشکسوت و تجلیل از بزرگان یکی از خصلتهای دیرینه و سنت حسنهای است که در ورزش باستانی همواره مورد توجه است.
ثانیخانی تصریح کرد: ورزش باستانی پشتوانه ورزش کشور است و پرداختن به این ورزش باعث ترویج فرهنگ و سنت در جامعه میشود.
این آیین با مرشدخوانی و انجام حرکات ورزش باستانی توسط ورزشکاران نوجوان، جوان و پیشکسوتان در گود زورخانه همراه بود.