معاون استاندار و فرماندار ساوه خواستار استقرار ادارات دولتی و یا نمایندگیهای آنها در بخش نوبران این شهرستان شد.
محمد بهاروند در جلسه هماندیشی بررسی مشکلات بخش نوبران از توابع شهرستان ساوه افزود: بخش نوبران از قدمت بالایی برخوردار است اما، با توجه به قدمت بالای آن هنوز برخی ادارات و یا نمایندگیهای آنان در این بخش مستقر نشدهاند.
وی اضافه کرد: استقرار نمایندگی ادارات در این بخش موجب خدماترسانی بهینه به مردم میشود و از اتلاف وقت و هزینههای اضافی مردم برای سفر به مرکز شهرستان جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: استقرار ادارات ثبت اسناد و بنیاد مسکن میتواند بسیاری از مسایل و مشکلات موجود در این بخش را برطرف کند و مردم این منطقه این بعد مسافت را برای جزئیترین مسایل اداری در گرما و سرما طی نمیکنند.
فرماندار ساوه در ادامه با اشاره به موضوع بازسازی روستای زلزلهزده سنگک نیز گفت: با توجه به سردسیر بودن بخش نوبران لازم است در بازسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده در زلزله سال گذشته تسریع شود که تا قبل از فرا رسیدن فصل سرما مشکلات زلزلهزدگان برطرف شود.
به گزارش ایسنا، بخشدار بخش نوبران نیز گفت: این بخش از بزرگترین و قدیمیترین بخشهای ایران است که از سال 1316 بخش شده است.
محمدحسین عاشوری افزود: مهمترین مشکل مردم این بخش پدیده مهاجرت است که معلول نبود اشتغال است.
وی عدم تخصیص آب را از مهمترین عوامل فراهم نشدن شغل در این منطقه دانست و اظهار کرد: از استاندار مرکزی تقاضا داریم مشکل تخصیص آب این بخش را در شورای آب استان مطرح و راهکارهای لازم را برای برطرف شدن آن اتخاذ کنند.
وی احداث آزادراه ساوه - همدان را از دیگر دلایل مهاجرت مردم این منطقه بیان کرد و گفت: احداث آزادراه یکی از نعمتهایی که بر مردم ارزانی شده است اما، به دلیل کاهش تردد از محور قدیم ساوه - همدان کسبه و صنوفی که در این محور اشتغال داشتند به دلیل رکود در کسب و کار شغل خود را رها کرده و مهاجرت کردند.
وی خواستار تعریض محور قدیم ساوه - همدان به منظور تردد بیشتر خودروها از این محور و کاهش حجم ترافیک در آزادراه شد تا با رونق اقتصادی در این بخش بتوان جمعیت مهاجر را به این منطقه برگرداند.
بخشدار نوبران نامناسب بودن ورودی و خروجی شهر و نداشتن راه روستایی مناسب و عدم گازرسانی را از دیگر مشکلات این بخش دانست و با اشاره به وجود 28 کارگاه صنعتی در بخش نوبران تصریح کرد: از این تعداد 15 کارگاه بدلیل فرسودگی دستگاههای خط تولید فعال نیستند.