نماینده مردم ساوه و زرندیه: برگزاری یادواره شهدا ایثار و شهادت را به نسل جوان آموزش میدهد.
شهلا میرگلوبیات در مراسم نخستین یادواره 30 شهید والامقام دهستان قرهچای که در روستای هریسان از توابع بخش مرکزی ساوه برگزار شد افزود: حضور در مراسم معنوی یادواره شهدا علاوه بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موجب تصفیه روحی و روانی انسان میشود.
وی با بیان اینکه نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک فرهنگ متعالی در کشور ما از اهمیت خاصی برخوردار است، اضافه کرد: به فرموده مقام معظم رهبری امروز فضیلت زنده نگهداشتن نام و یاد شهیدان کمتر از شهادت نیست.
وی اضافه کرد: اقتدار، عزت و پیروزیهای ایران اسلامی در سایه از جانگذشتگی شهدایی به دست آمده است که برای این مرز و بوم جانفشانی کردند.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ شهادتطلبی و فداکاری وارد بطن زندگی مردم شود، گفت: در این صورت است که هجمههای دشمنان علیه این ملت بیاثر خواهد بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با اشاره به جنگ اقتصادی و فرهنگی که علیه این ملت به راه افتاده است، افزود: در شرایط کنونی تکلیف ما نسبت به گذشته سنگینتر شده و در حال حاضر در مرحله جهاداکبر هستیم.
وی تصریح کرد: تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری موجب پیروزی ما در این جهاد اکبر و جنگ اقتصادی و فرهنگی خواهد بود.
به گفته این نماینده مجلس تحقق اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توانمندی و ظرفیتهای داخلی و بومی با مشارکت همگانی رمز پیروزی در این جنگ است.
میرگلوبیات با بیان اینکه دشمنان، این انقلاب را رها نمیکنند، خاطرنشان کرد: عملی کردن منویات مقام معظم رهبری، همدلی و اتحاد بین مسئولان و مشارکت مردمی در این برهه از زمان موجب پیروزی این ملت خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی گفت: واقعیت امر این است که ما به شهدا برای حفظ و بقای دین، زندگی دنیایی و آخرت نیازمند هستیم و برگزاری یادواره شهدا نیاز اصلی آحاد مختلف مردم است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، حجتالاسلام حسن هنرمند در مراسم نخستین یادواره 30 شهید والامقام دهستان قرهچای که در روستای هریسان از توابع بخش مرکزی ساوه برگزار شد گفت: بزرگداشت شهدا به منظور زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا نیست چرا که شهدا زنده هستند و نزد خداوند روزی میخورند.
وی ادامه داد: به برکت خون مطهر شهدا و ایثارگران نعمتهای فراوانی بر این کشور ارزانی شده است که امنیت، آرامش و اقتدار بخشی از این نعمتهاست.
وی تصریح کرد: شهدای عزیز گرانبهاترین و شیرینترین سرمایه زندگی خود که همانا جان خویش است را در طبق اخلاص گذاشتند و به جهاد در مقابله دشمن تا بن دندان مسلح پرداختند تا کشور اسلامی به اقتدار و عظمت جهانی دست یابد.
وی از ماه اسفند به عنوان محرم انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: در این ماه پر افتخار که طی دوران دفاع مقدس عملیاتهای مهمی در آن به وقوع پیوست عده زیادی از فرماندهان و رزمندگان جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند تا در این کشور پرچم علوی به اهتزاز درآید.
وی تصریح کرد: صبر و استقامت و ایستادگی ایثارگران موجب شده که ایران اسلامی همچنان سرافراز باقی بماند و الگویی برای سایر کشورها شود.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز بزرگداشت شهدا گفت: پاسداری از خون شهدا و ارج نهادن به مقام ایثارگران و جانبازان از مهمترین برنامههای بنیاد شهید است .
هنرمند با بیان اینکه استان مرکزی در دوران انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی پنج هزار و 541 نفر شهید، 13 هزار و 894 جانباز و 757 آزاده تقدیم انقلاب کرده است، تصریح کرد: طرح چهره به چهره، طرح سپاس و طرح پایش سلامت از طرحهای مهم بنیاد شهید استان است که در راستای خدمترسانی به جامعه ایثارگری استان اجرا میشود.
در این مراسم که معاون استاندار و فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستانی و ایثارگران حضور داشتند ضمن اجرای خطبهخوانی شهدا، پردهخوانی و روایتگری شهدا توسط گروه روایتگران نور، از خانواده 30 شهید دهستان قرهچای از توابع بخش مرکزی ساوه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.