نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: پروژههای نیمه تمام شهرستان زرندیه حاصل کم لطفی مسوولان است و خواستار رسیدگی جدی به وضعیت بهداشت و درمان در این شهرستان شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، شهلا میرگلوبیات در جلسه شورای اداری شهرستان زرندیه که با حضور استاندار مرکزی برگزار شد، افزود: سابقه طولانی شهرستان زرندیه در علم، فرهنگ و ادب بر همگان مشخص است و این شهرستان مهد علم و فرهنگ است.
وی با اشاره به ویژگیهای خاص این شهرستان، افزود: برخورداری از قطب صنعتی و کشاورزی این شهرستان تمایل سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در این شهرستان دو چندان کرده است و بستر حضور سرمایه گذاران در این منطقه به خوبی فراهم شده است.
میرگلوبیات در ادامه با اشاره به برخی مشکلات در این شهرستان گفت: با وجود این پتانسیلها اما این شهرستان پیشرفت چندانی نداشته است و به عنوان آخرین شهرستان استان مرکزی در شمال این استان همواره مورد کم لطفی قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: با وجود گذشت چند سال از ارتقای زرندیه به شهرستان هنوز برخی از ادارات آن به صورت نمایندگی عمل میکنند و ارتقای مدیریتی آن کامل نشده است و برخی از ادارات هنوز ساختمان اداری ندارند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه از بخش محروم خرقان این شهرستان به عنوان یکی از بخشهایی نام برد که کمتر مورد توجه مسوولان قرار گرفته و افزود: اکثر مردم این بخش را قشر سالمند تشکیل میدهد که با مشکلات فراوانی به دلیل کمبودهای این بخش روبرو هستند.
وی آسفالت راه روستایی شهرستان از میانگین استانی عقبتر است، بهسازی جاده و محورهای این شهرستان، تعریض جاده قدیم ساوه - زرندیه، بهسازی جاده خشکرود که از 40 سال پیش هیچ تغییری در آن حاصل نشده است، اصلاح ورودی شهرهای مامونیه، زاویه و پرندک، تبدیل پل روگذر در محور قدیم ساوه زرندیه بر روی ریل راه آهن به عنوان یک نقطه حادثه خیز و ترافیک سنگین کنار گذر مامونیه را به عنوان بخشی از مشکلات این شهرستان بیان کرد.
میرگلوبیات بلاتکلیفی تصفیه خانه آب شهرهای مامونیه، زاویه و پرندک، نیمه کاره ماندن مجتمع فرهنگی مامونیه و زاویه، گازرسانی به روستاها که از حد استانی عقبتر است، مشکل تامین سوخت روستاهایی که فاقد گاز هستند، بلاتکلیفی در احداث کشتارهای صنعتی که از نیازهای شهرستان است را به عنوان بخش دیگری از مشکلات شهرستان برشمرد ودر خصوص کمبودهای این شهرستان در حوزه بهداشتی و درمانی گفت: بیمارستان زرندیه در حد یک درمانگاه است و در بسیاری از تخصص ها، پزشک ندارد.
به گزارش ایسنا امام جمعه زرندیه نیز دراین جسه گفت: یکی از مسایلی که در آموزههای دینی ما بدان بسیار سفارش شده است توجه به محرومان جامعه است.
حجت الاسلام محمدعلی علمالهدی افزود: توجه به نیازهای مردم به ویژه برآوردن مطالبات محرومان جامعه موضوع مهمی است که باید در دستور کار مسوولان قرار گیرد.
وی بیان کرد: دفاع از حقوق محرومان و مظلومان نباید فقط در حد نامه و شعار باشد بلکه باید مردم از نتایج اقدامات مسوولان بهره مند شود.
امام جمعه زرندیه در ادامه با اشاره به مشکلات این شهرستان از مسوولان خواست تا با تلاش بیشتر و کار مضاعف مشکلات این منطقه را برطرف و در جهت ارتقای سطح بهداشتی و درمانی منطقه بکوشند.
به گزارش ایسنا فرماندار زرندیه نیز گفت: شهرستان زرندیه به لحاظ ویژگیهای منحصر بفرد شامل نزدیکی به پایتخت و فرودگاه امام خمینی(ره)، عبور راه آهن غرب و جنوب کشور از این شهرستان، وجود انرژی پایدار در رودخانه شور، مسیر مواصلاتی و ... موجب تشویق و ترغیب سرمایه گذاران در این شهرستان شده است.
علیرضا هدایتی همچنین با اشاره به پتانسیلهای این شهرستان در حوزه کشاورزی نیز گفت: باید با استفاده از قابلیتهای موجود در جهت ایجاد اشتغال پایدار در منطقه به بهترین نحو تلاش کرد تا اين منطقه به توانمنديهاي بالاي خود در كشور دست يابد.
فرماندار زرندیه با بیان اینکه زرنديه داراي شاخصهاي بالايي براي سرمايه گذاري است و سرمایه گذاران میتوانند در اين منطقه به دليل نزديكي به پايتخت از امكانات بیشتری برخوردار شوند اضافه کرد: مسوولان این شهرستان در جهت رشد و بالندگي اين شهرستان تلاش کرده و فعاليت و وحدت را در سايه ولايت سرلوحه كار خود قرار دادهاند.