انار مانند محافظ پلاکت خون در بدن عمل میکند.
نسرین یادگاری در گفتوگو باخبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی، اظهار داشت: انار یکی از میوههایی است که مانند میوههای دیگر بر وجود آن در هرم غذایی تاکید بسیار شده است و افراد در هرگروه سنی لازم است که از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه "تنها افرادی که سرماخوردگی دارند باید در استفاده از آن محتاط باشند" افزود: انار به سبب اینکه گلو را تحریک میکنند برای افراد سرماخورده توصیه نمیشود.
یادگاری تصریح کرد: همه میوهها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی ویتامین c هستند و انار نیز منبع غنی از این ویتامین و آنتیاکسیدان است و به این جهت به تصفیه خون کمک شایانی میکند و علاوه بر آن در کنترل قند خون و چربی موثر است.
وی با بیان اینکه "انار مانند یک محافظ برای پلاکت خون عمل میکند" اضافه کرد: انار کمک میکند که پلاکتهای خون به هم نچسبند و خون در رگها لخته نشود و نهایتا از بروز سکته جلوگیری میکند.
کارشناس مسوول تغذیه مرکز بهداشت استان تاکید کرد: انار باید به شکل کامل و با دانههایش مصرف شود، چراکه دانههای انار حاوی مقدار زیادی فیبر است و این فیبر به کاهش قند خون و چربی کمک میکنند و نباید تنها به خوردن آب انار اکتفا کرد.
وی با بیان اینکه "انار علاوه بر فیبر محلول که به کاهش چربی کمک میکند حاوی فیبر نامحلول نیز هست" عنوان کرد: فیبر نامحلول به عملکرد بهتر گوارش، معده و روده کمک میکند و علاوه بر آن انار میوه ایست که در کاهش وزن نیز تاثیر دارد و باعث میشود که ذخیره چربی در بدن از بین برود.
یادگاری با بیان اینکه از خرید انار ترکدار خودداری شود گفت: آلودگی از طریق ترکها وارد انار میشود و ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
این کارشناس مسوول در پایان گفت: یک انار متوسط 100 گرمی، حاوی 105 گرم کالری و انرژی است و همچنین 1.5 گرم پروتئین و 125 گرم آب دارد و به هیچ عنوان دارای کلسترول نیست.