رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی از گسترش دفاتر خبرگزاری ایسنا در سطح استان با هدف تولید اخبار تحلیلی با کمک نخبگان خبر داد.
ابوالقاسم مرادی اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا جزو اولین خبرگزاریهای ملی است که با حضور جوانان و دانشجویان شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: ویژگی منحصر به فرد این خبرگزاری در آن است که غیر دولتی بوده و به دلیل دانشگاهی بودن، اخبار و مطالبی که در حوزههای مختلف انتشار میدهد عمدتا پژوهشی بوده و تولید اخبار در راستای کمک به شاخصهای کلی کشور و استان صورت میگیرد.
مرادی در ارتباط با دفتر خبرگزاری ایسنا استان مرکزی گفت: این دفتر یک دهه است که فعالیت جدی خود را آغاز کرده و توانسته پوشش مناسبی از اخبار مختلف استان در تمامی زمینهها ارائه دهد.
وی با اشاره به برنامههای جهاد دانشگاهی برای توسعه خبرگزاری ایسنا در استان مرکزی تصریح کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده جهاد دانشگاهی قصد دارد دفاتری را در شهرهای پرجمعیت استان راهاندازی کند تا با این رویکرد بتوانیم بصورت عمیقتر و فعالتر در مناطق مختلف استان حضور داشته باشیم.
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: بر اساس ابراز علاقهمندی نماینده مردم ساوه و فرماندار این شهر جهت ایجاد دفتر نمایندگی ایسنا در شهرستان ساوه امیدواریم براساس بررسیهای انجام شده در آینده نزدیک بتوانیم شاهد راهاندازی دفتر ایسنا در این شهرستان باشیم.
وی در خصوص تاثیرات این رویکرد در انتشار اخبار استان در خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: وقتی امکانات بیشتر، دفاتر بیشتر و ساختار قویتری داشته باشیم میتوانیم از جهت کمی و کیفی اخبار بهتری ارائه کنیم زیرا در حال حاضر تعداد خبرنگاران این خبرگزاری در شهرستانهای مناطق مختلف استان انگشت شمار است ولی با این رویکرد، نیروهای بیشتر، تجهیزات مشخص و ابزار کار مناسبتری فراهم خواهد شد.
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی دفاتر مختلف ایسنا در استان راه اندازی و مشغول به فعالیت شود میتوانیم ارتقای کمی و کیفی تولید اخبار توسط این خبرگزاری را شاهد باشیم و در این دفاتر تولید اخبار تحلیلی را از طریق برقراری ارتباط با نخبگان استان افزایش دهیم.