دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه گفت: مجموعهای از نیروهای توانمند و متعهد جامعه کارگری ساوه را تشکیل میدهند.
مهدی زمانینوری به مناسبت هفته کارگر با اشاره به پتانسیلهای موجود در شهرستان و وجود شهر صنعتی کاوه بعنوان بزرگترین شهر صنعتی کشوراظهار داشت: با وجود 550 واحد صنعتی و تولیدی در منطقه و متجاوز از 55 هزار بیمه شده اصلی و با احتساب حدود ده هزار بازنشسته و مستمری بگیر حدود 65 درصد جمعیت شهرستان را جامعه شریف کارگری شکل میدهد.
وی جامعه کارگری ساوه را جامعهای توانمند و قدرتمند معرفی و اضافه کرد: خانه کارگر بعنوان یک تشکل غیردولتی و تشکلی مردم نهاد و ولایتمدار از اوایل پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بنا به دستور شهید بهشتی شکل گرفته و همواره مورد حمایت حضرت امام، مقام معظم رهبری و مسئولان نظام بوده است.
وی با بیان اینکه این تشکیلات تشکلی صنفی و مدافع حقوق جامعه شریف کارگری است، ادامه داد: با انسجام هیئت اجرایی، تشکلهای کارگری و وحدت و همدلی کارگران و بازنشستگان و بیمهشدگان تأمین اجتماعی و حمایت مسئولان شهرستان، خانه کارگر ساوه که از سال 1362 در این شهرستان تأسیس شده تشکیلاتی موفق و منسجم با بیش از 35 هزار عضو است.
وی تصریح کرد: خانه کارگر ساوه در زمینی به مساحت هزار و 800 مترمربع و دو هزار و 600 متر زیربنا تأسیس شده که کارگران ضمن برخورداری از امکانات فروشگاه زنجیرهای امکان، تالارهای عقد و عروسی، دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، آموزشهای رایگان کوتاه مدت و ارائه خدمات اداری و حقوقی از 160 مورد خدمات رفاهی شامل بیمه تکمیلی درمان، بیمه خودرو، استراحتگاههای کارگری سراسر کشور، استخرها، خدمات رفاهی، درمانی، آموزشی و... بهرهمند هستند.
دبیر خانه کارگر ساوه در ادامه با اشاره به وضعیت کارگران طی سال های اخیر گفت: متأسفانه با وجود شعارهای تکراری در سالهای گذشته مبنی بر حمایت از کارگران کشور، لغو قراردادهای موقت کار، برقراری امنیت شغلی نیروی کار، توجه به سفره تهی و معیشت کارگران، اختصاص سهام عدالت و کارت منزلت و... نه تنها هیچ یک از وعدهها تحقق نیافت بلکه کارگران کشور در هشت سال گذشته همواره مورد کملطفی و بیمهری واقع و از حضور نمایندگان قانونی کارگران در مراکز قدرت و تصمیم گیری، جلسات، ستادها و... ممانعت بعمل آمد.
وی ابراز امیدواری کرد که در دولت تدبیر و امید شاهد حفظ کرامت انسانی جامعه کارگری و حضور اثرگذار تشکیلات و نهادهای کارگری و نمایندگان قانونی کارگران در تمامی عرصهها و صحنهها باشیم.
وی به مشکلات و دغدغههای کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: بازنشستگان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند و برخی با حقوق 400 الی 500 هزار تومان واقعاً نمیتوانند زندگی خود را اداره کنند.
وی درخصوص اضافه حقوق بازنشستگان اظهار داشت: جای تأسف است که اضافه حقوق بازنشستگان را 25 درصد اعلام و آن را برای برخی به 20 درصد کاهش دادند که از مسئولین انتظار داریم پیگیر مشکلات این قشر ضعیف باشند.
وی تصریح کرد: علیرغم اینکه کارگران در لبیک به ندای امام راحل با دست زدن به اعتصابات کارگری در پیروزی انقلاب اثرگذار بودهاند و در طول هشت سال دفاع مقدس با حضور حماسی در جبهههای نبرد حق علیه باطل دین خود را به نظام ادا کردند و در دوران سازندگی در جهت شکوفایی اقتصادی ایران اسلامی از هر تلاش و کوششی دریغ نکردهاند و همواره از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردهاند متأسفانه بارها مورد هجمه قرار گرفتهاند که این وضعیت زیبنده نظام اسلامی نیست.
زمانی نوری در پایان با اشاره به صنعتی و کارگری بودن شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: ساوه شهرستانی مهاجرپذیر است و از مسئولین انتظار میرود با توجه به خیل عظیم جوانان جویای کار بومی شهرستان ترتیبی اتخاذ شود که در جذب نیروی کار مورد نیاز بخش صنعت و تولید و کارخانجات اولویت با نیروی بیکار بومی باشد.
به گفتهی محمد حسن زدا معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی مستمریبگیران سازمان دو گروه هستند؛ گروه اول "حداقل بگیرند" که بر اساس ماده 111 قانون تامین اجتماعی از ابتدای سال 25 درصدافزایش حقوق برای آنها اعمال شده است و گروه دوم گروهی هستند که سطوح درآمدی آنها از حداقل تا سقف حقوق استکه فعلا به صورت علیالحساب 20 درصد افزایش حقوق برای آنها واریز و عبارت "علیالحساب" در فیش حقوقی آنها قید شده است.
همچنین به گفتهی وی برای این گروه در حال حاضر پیشنهاد سازمان برای اعمال 25 درصد افزایش حقوق به هیئت دولت ارسال شده که در صورت موافقت وتصویب بلافاصله مابهالتفاوت واریز خواهد شد