شماری از مردم ساوه خواستار برخورد جدی و قانونی مسوولان مربوطه با برهم زنندگان آسایش عمومی به بهانه جشن عروسی شدند.
به گزارش ایرنا، یک شهروند ساوه ای که منزل مسکونی اش جنب یک تالار عروسی قرار دارد، گفت: برخی از مهمانان شرکت کننده در جشن عروسی در پایان مراسم و بیرون از تالار اقدام به ایجاد سر و صدا در نیمه های شب می کنند.
ˈاحمد یاوریˈ با اشاره به این که برخی نوجوانان و جوانان نیز با پرتاب ترقه باعث ایجاد آلودگی صوتی می شوند، افزود: برخورد جدی با این افراد از سوی صاحبان تالارها و نیروی انتظامی ضروری است.
وی اظهار کرد: شادی تعدادی از مردم نباید موجب سلب آسایش دیگران شود و کارناوال های جشن عروسی نباید با بوق های ممتد و اعمال خلاف شئونات دینی و اجتماعی برای شهروندان ایجاد مزاحمت کنند.
یکی دیگر از شهروندان ساوه ای می گوید: چندی قبل یک تالار در این شهر برای برگزاری جشن عروسی اجازه استفاده از ارکستر را در مهمانی ها می داد.
ˈمریم وثوقˈ افزود: این امر تا نیمه های شب ادامه داشت و باعث برهم زدن آسایش عمومی و اهالی محل شد.
وی اظهار کرد: برخی از مهمانان این مراسم نیز با راه انداختن کاروان عروسی در اطراف این تالار ضمن نادیده گرفتن حقوق شهروندی به شادی می پردازند.
وی خواستار رسیدگی مسوولان مربوطه به این امر شد و بیان کرد: احترام و رعایت حقوق شهروندی ضروری است و در این خصوص باید فرهنگ سازی شود.
مسوول یک تالار پذیرایی در ساوه نیز گفت: تالارها برای برگزاری جشن های عروسی ملزم به رعایت قانون هستند.
وی که خواست نامش فاش نشود در گفت و گو با ایرنا با اشاره به این که صاحب عروسی پیش از برگزاری مراسم به اداره اماکن نیروی انتظامی معرفی می شود، افزود: این امر برای رعایت موازین قانونی در هنگام جشن انجام می شود.
وی اظهار کرد: صاحبان عروسی مکلف به رعایت قانون در داخل تالار و خارج از آن به منظور جلوگیری از تضییع حقوق شهروندی و آسایش عمومی هستند.
وی بیان کرد: هر گونه اقدامی که خارج از چارچوب قانونی در داخل تالار صورت گیرد مانند استفاده از ترقه برعهده مدیر تالار است و در معابر و خیابان ها برعهده اداره اماکن نیروی انتظامی است.
دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز گفت: بر اساس قانون مجازات اسلامی، هر کس با ایجاد هیاهو، جنجال، تعرض به افراد و ... در نظم و امنیت عمومی اخلال ایجاد کند با شکایت شاکی مجازات خواهد شد.
ˈحجت الله درودگرˈ افزود: این افراد بنا به احراز جرم از سه ماه تا یک سال به حبس و 74ضربه شلاق محکوم خواهند شد.
وی با اشاره به این که نیروی انتظامی با مواجه شدن با هرگونه بی نظمی در سطح شهر برخورد قانونی خواهد کرد، اظهار کرد: در سال جاری شکایتی مبنی بر برهم زدن نظم و امنیت عمومی از سوی صاحبان مراسم و کاروان های عروسی در سطح شهر ارائه نشده و پرونده ای در این خصوص تشکیل نشده است.
رییس اماکن عمومی نیروی انتظامی ساوه نیز گفت: صاحب عروسی برای برگزاری جشن در تالارهای این شهر موظف به دریافت مجوز از این اداره است.
سروان ˈعلی جعفریˈ افزود: این مهم به منظور آگاهی بخشی به صاحبان عروسی در خصوص رعایت قانون در زمان برگزاری جشن عروسی در تالار صورت می گیرد.
وی اظهار کرد: همچنین مدیران تالارها هم باید قانون را رعایت کنند تا آسایش و آرامش دیگران سلب نشود.
وی بیان کرد: استفاده از ارکستر در تالارها ممنوع است که چندی پیش یکی از تالارهای ساوه بدلیل رعایت نکردن این امر پلمپ شد.
جعفری گفت: استفاده از ترقه نیز در خارج از محوطه تالار از سوی صاحبان و کاروان های عروسی ممنوع است.
وی افزود: کاهش استفاده از انواع ترقه ها در محافل شادی نیازمند فرهنگ سازی است تا علاوه بر جلوگیری از آلودگی صوتی باعث برهم زدن نظم و آسایش عمومی نشود.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی ساوه نیز گفت: با هرگونه اخلال در نظم و امنیت در جامعه برخورد قانونی صورت می گیرد.
سرهنگ ˈمحسن نادریˈ افزود: متصدیان و مسوولان تالارها موظف هستند از ایجاد هرگونه مزاحمت برای همسایه های این مراکز در داخل مجموعه خود جلوگیری کنند.
وی اظهار کرد: در صورت مشاهده هر گونه ایجاد مزاحمت برای مردم به بهانه برگزاری جشن های عروسی با متخلفان برخورد خواهد شد.