از ماهها قبل رایزنی های فشرده در سطح شهرستان در خصوص شورا بحث داغ هر محفل و گروهی بوده و افراد مختلف با مراجعه به دوستان و آشنایان و اقوام معیار رای آوری خویش را محک زده اند .
پس از ثبت نام با اسامی و دیدگاه های مختلف مواجه شدیم که این خود از نقاط قوت دموکراسی است و می توان ثبت نام کلیه بزرگواران را از نقاط قوت این دوره انتخابات شوراها در شهرستان ساوه نام برد ، لذا از باب درد و دل با همشهریان عزیز چند نکته ای را صراحتا عرض نموده تا خدایی نکرده بعدا افسوس ورود افرادی که به کار شورا نمیخورند را نخوریم :
الف ) مردم دوست داشتند افراد موجه تری وارد عرصه انتخابات شوند و ظاهرا با این ترکیب، پیکره شورای قبلی تغییری نخواهد نمود و فقط تا سیزده نفر افراد جدید به آن اضافه خواهد شد که امیدواریم این افراد شورا را چابکتر از قبل نموده و وزن کارشناسی کمیته ها را افزایش دهند .
ب) نکته قابل تامل و آزاردهنده ای که چند وقتی است میشنویم این است که چندین نفر از کاندیداها تاکید بر داشتن رای پایه فامیلی و قومی است که از یک طرف شعور مردم را زیر سئوال برده و از طرفی این افراد با تصور داشتن این آراء از ارائه برنامه و ایده ها شانه خالی می نمایند که در صورت رای آوری نیز سابقه نشان داده صحن شورا را بجای تصمیم سازی و تصمیم گیری محل فخر فروشی و درگیری با این و آن می نمایند .
ج) نبودن اطلاعات تخصصی ، تحصیلات و تجارب کاندیداها یکجا و در کنار هم ،نمیتواند رای دهندگان را از جهت انتخاب آنان به لحاظ ایده و تفکر کمک نموده تا همه کمیته ها و مسئولیتهای شورا دارای افراد با تخصص های مربوطه باشد و شاهد تراکم افراد در یک مسئولیت و خالی بودن سایر جاها از افراد متخصص نباشیم .
ح) در این انتخابات ظاهرا شاهد تبلیغات غنی و فقیر خواهیم بود که لازم است مردم عزیز حتما توجه ویزه به هزینه ها داشته باشند و کاندیدا ها بدانند تبلیغات اصلی به ارائه ایده ، تفکر و اندیشه برمی گردد نه ارائه بیلبرد و چاپ عکسهای فتو شاپ شده آنچنانی آنها .
خ) تخریب رقبا چند وقتی است شروع شده و با ورود به تبلیغات داغ تر هم میشود ، نکته قابل تامل این است که بعضی از کاندیدا ها در این شش سال گذشته ساکت بوده اند و حالا دم از مردم و مشکلاتشان میزنند ، که البته مردم بهتر حرف درست و غلط را تشخیص داده و بر همان اساس تصمیم گیری مینمایند .
لذا با عنایت به موارد فوق ارائه چند نکته ضروریست :
1) در انتخاب کاندیداها حتما برنامه شان رامورد توجه قرار دهیم نه عکس و ظاهر آن را.
2) از ارائه رای فامیلی و قومی دست بکشیم که حقا خیانت است به شهرمان .
3) کاندیداهایی که برنامه و ایده ندارند به راحتی کنار بگذاریم و صرفا به خاطر دوستی و فامیلی به آنان رای ندهیم .
4) مهم نیست کاندیدایی مشهور نباشد ، مهم آنست که دارای نگاه بلند و استراتژی شهری باشد .
5) برنامه و تخصص همه کاندیداها را بررسی و افراد با سوابق و تخصص های مختلف را انتخاب کنیم تا شورایی چند وجهی داشته باشیم .
6 ) بعضی کاندیداها خویش را منتصب به جریان یا افراد خاص می نمایند ، بدانیم شورا جای سیاست نیست جای اجراست ، پس به افراد صالح ، کاردان و متخصص رای دهیم .
7) بعضی از این کاندیداها صحن شورا برایشان عادی و علی السویه است ، با انتخاب آنان شورا را دچار روزمرگی نکنیم .
8) هر کجا دیدیم کاندیدایی خلاف قانون و دین عمل میکند اعتمادمان را از روی وی برداریم ، زیرا وقتی وارد شورا شود در قانون گریزی و دین گریزی حریص تر میشود .
9) همانطور که میدانیم میانگین سنی مدیران جنگ تحمیلی و دانشمندان هسته ای ما 30 سال بوده و حضرت امام (ره ) نیز به جوانان اعتماد زیادی داشتند ، لذا در انتخاب کاندیداهایمان امتیاز ویزه ای به جوانان بدهیم .
در پایان ضمن آرزوی توفیق الهی و خلق یه حماسه سیاسی ماندگار در انتخابات به خاطر مختصر دردو دل جدی و خودمانی پوزش میطلبم . من ا...التوفیق
ابوالمعصوم