كيفيت نان همگام با نرخ آن افزايش نداشته است يك شهروند ساوجي گفت: انتظار شهروندان اين بود كه با افزايش قيمت نان و ايجاد رقابت در توليد اين محصول، كيفيت نان در اين شهر نيز افزايش يابد.
مصطفي حسيني افزود: اما كيفيت نان در برخي نانوايي هاي اين شهر پس از افزايش قيمت دچار تغيير محسوسي نشده و اين نان ها با همان كيفيت قبلي اما با نرخ بالا به مردم عرضه مي شود.
وي بيان كرد: كيفيت نان در اين شهر سالهاست كه وضعيت مناسبي ندارد، اين در حالي است كه در شهرهاي مجاور، نان با كيفيت مطلوب تري طبخ و به مردم عرضه مي شود.
ديگر شهروند ساوجي گفت: علاوه بر پايين بودن كيفيت نان در برخي نانوايي هاي اين شهر نان با وزن كم به مشتريان عرضه مي شود كه با توجه به جمعيت بالاي شهر ساوه و نياز شهروندان به تامين نان روزانه اين مهم كمتر احساس مي شود.
حسين ميرهاشمي افزود: ماندگاري نان هاي توليدي توسط نانوايي هاي اين شهر به حداقل رسيده به طوري كه نان هاي تهيه شده يك روز پس از طبخ به سختي قابل مصرف است.
وي بيان كرد: تقاضاي ما از مسوولان اين شهرستان است كه با توجه به تلاش مطلوب دولت در اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها، نظارت بيشتري در جهت ارتقاي كيفيت نان شهر ساوه اعمال كنند.
دبير كميسيون آرد و نان فرمانداري ساوه، پايين بودن كيفيت گندم سال گذشته در ساوه را علت پايين بودن كيفيت آرد و نان در اين شهر عنوان كرد و گفت: سال گذشته گندم با كيفيت اين شهرستان به استان هاي همجوار ارسال شد و گندم با كيفيت پايين تر در انبارهاي اين شهرستان باقي ماند.
منوچهر واحدي افزود: با توجه به اينكه گندم بخش مركزي ساوه از كيفيت مطلوبي برخوردار است امسال 30 هزار تن گندم اين منطقه براي مصرف شهرستان ساوه خريداري و ذخيره شده است.
وي بيان كرد: هم اكنون يك هزار و 700 تن از اين گندم تحويل كارخانه هاي آرد اين شهرستان شده كه با رسيدن اين آرد به دست نانوايان، طي چند روز آينده شاهد افزايش كيفيت نان در اين شهرستان خواهيم بود.
وي اظهار داشت: با توجه به افت قيمت در گندم هاي سن زده، امسال گندم هاي سن زده كه داراي كيفيت پايين بودند تحويل مراكز خريد نشد و اين امر افزايش كيفيت گندم خريداري شده در اين شهرستان را در پي داشت.
واحدي، آموزش كارگران نانوائيها با همكاري فني و حرفه اي، بهسازي و تعويض دستگاههاي نانوايي ها با استفاده از تسهيلات بانكي را به عنوان بخشي ديگر از راهكارهاي انديشيده شده جهت ارتقاي كيفيت نان در اين شهرستان عنوان كرد.
وي همچنين از داير شدن دفتر نمايندگي آرد از ديگر شهرستان هاي مجاور در ساوه خبر داد و گفت: اين اقدام موجب رقابت بيشتر نانوايان خواهد شد چون آنها مي توانند آرد مورد نياز را از شهرهاي مورد نظر تهيه كنند.
وي افزود: مصرف آرد در اين شهرستان 40 هزار تن در سال بود كه با اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها اين ميزان مصرف به حدود 30 هزار تن در سال كاهش يافت.
به گفته وي، هم اكنون 260 نانوايي در شهرستان ساوه فعال است.