شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

شماری از مردم ساوه بر این باورند که کیفیت نان در این شهر یک گام عقب تر از قیمت آن حرکت می‌کند و خلاء نظارت در این حوزه احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی با افزایش 30 درصدی قیمت نان، شهروندان ساوجی امید داشتند تا کیفیت نان نیز به تناسب افزایش قیمت آن ارتقا یابد اما نه تنها این افزایش کمکی به بهبود کیفیت نان نکرد بلکه داستان «کیفیت قوت لایموت» همچنان به عنوان قصه‌ای ناتمام به بهانه افزایش دیگری در نرخ نان از سر گرفته شد.

 

یک شهروند ساوجی در همین رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: چند بار که در هنگام خرید نان از نداشتن کیفیت آن انتقاد کردم با واکنش تند و پرخاشگرانه نانوایان مواجه شدم و این رفتارها بیانگر این است که نظارت کافی بر نحوه کار آنها وجود ندارد.

 

"محمد ذوالفقاری" افزود: گاه برخی نانوایان تذکر مشتریان را مورد تمسخر قرار می‌دهند و برخی دیگر نیز علاوه بر بی‌توجه به کیفیت، حتی ابتدایی‌ترین نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، بطوری که افراد متفرقه در محل نانوایی به راحتی تردد می‌کنند.

 

دیگر شهروند ساوجی نیز گفت: انتظار مردم بخصوص شهروندان ساوجی که چند سالی است با کیفیت پایین نان در این شهر مواجهند این بود که با افزایش قیمت، شاهد ارتقای کیفیت و کمیت نان باشند اما تاکنون این امر محقق نشده است.

 

"عباس امیدی" افزود: مصرف بیشتر مردم بخصوص اقشار کم درآمد ساوه که بخش زیادی از آن را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نان لواش است، و با توجه به اینکه با افزایش 50 درصدی قیمت این نوع نان مواجه بوده‌ایم، اگر این نان که با قیمت زیاد و به سختی توسط اقشار کم درآمد تهیه می‌شود از کیفیت و کمیت لازم برخوردار نباشد، شرایط برای این قشر سخت‌تر خواهد شد.

 

به گفته وی، نان یکی از نیازهای اساسی مردم و تولید و عرضه آن نیازمند بیشترین توجه و برنامه‌ریزی است و مسئولان باید تصمیم‌گیری‌های جدی و کارشناسی شده ای برای رفع مشکلات آن داشته باشند.

 

امیدی اضافه کرد: اگر نانوایان توان تولید نان با کیفیت و کمیت را به دلیل نداشتن تخصص و نبود نظارت و امکانات مورد نیاز ندارند، بهتر آن است که به سمت صنعتی شدن تولید نان برویم.

 

شهروندان ساوجی زیادی نیز با تماس های تلفنی و حضوری از افزایش قیمت نان و عدم نظارت لازم در نانوایی‌های ساوه ابراز نارضایتی کردند.

 

برخی نانوایان ساوه نیز در پاسخ به خبرنگار ایسنا در خصوص عدم کمیت و کیفیت لازم نان، عدم کیفیت آرد و مقرون به صرفه نبودن تولید نان را علت بروز این عوامل عنوان کردند.

 

سرپرست صنعت معدن و تجارت ساوه نیز گفت: نظارت بر کمیت نان از وظایف این اداره است اما کیفیت این محصول متاثر از عوامل مختلف شامل نوع آرد، فرآوری گندم، نوع پخت و ... است.

 

"عباس خلیلی" افزود: هم اکنون با توجه به افزایش قیمت نان علاوه بر تیم نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه خبازان نیز وارد امر نظارت شده و هم اینک نظارت با همکاری آنان انجام می‌شود.

 

وی ادامه داد: هم‌اکنون با تغییرات انجام شده قیمتی، تولید و عرضه نان هم برای نانوایان و هم مردم به نوعی صحنه سردرگمی شده و این حوزه به شرایط ثبات لازم نرسیده است.

 

خلیلی با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت نان باید کمیت و کیفیت هر دو لحاظ شود، گفت: هم‌اکنون کمیته بازرسی برای نظارت تخصصی دراین شهرستان فعال شده و برنامه ریزی‌هایی نیز در حال انجام است.

 

وی علت افزایش زیاد قیمت نان لواش را نیز افزایش وزن آن دانست و افزود: وزن چانه نان لواش از 170 به 190 گرم افزایش داشته است.

 

وی ابراز امیداوری کرد که با برنامه‌های پیش‌بینی شده، رضایت مردم در بحث تامین نان مناسب فراهم شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group