شهردار ساوه گفت: کمآبی دستيابي به اهداف توسعهای فضای سبز در این شهر را با چالش مواجه کرده است.
کامران جوادی اظهار كرد: گرمای شدید هوای این شهر و عدم کیفیت آب جهت آبیاری فضای سبز از دیگر چالشهای پیش رو برای تحقق اهداف توسعهای در این حوزه به شمار میرود.
وی ادامه داد: با وجود هزینههای بسیاری که برای توسعه فضای سبز شهر ساوه صرف میشود اما، موانع پیش رو موجب شده است که چهره زیبایی از این شهر تاریخی کهن در نظر شهروندان تجسم نشود.
وی با اشاره به مشکل کمآبی در سطح شهر بیان کرد: شهروندان ساوجی نیز باید با مد نظر قرار دادن مشکل کمبود آب و با تدوین برنامه زمان بندی، آبیاری باغچه و فضای سبز منازل خود را مدیریت کنند.
شهردار ساوه در ادامه با اشاره به فضای جدیدی که بر مدیریت شهری این شهر حاکم شده است، گفت: کار علمی توأم با برنامهریزی و نظم و انضباط کاری محور فعالیتهای شهرداری و سازمانهای وابسته است.
وی اضافه کرد: مدیریت علمی در برنامهریزی شهری در قالب مدیریت مشارکتی و دخالت همگان در اداره امور شهری منجر به عمران و آبادانی توأم با ايجاد روحيهي سرزندگي در شهر میشود.
جوادي با بیان اینکه انتقال نگاه علمی و برنامهریزی به سازمانها در دستور کار شهرداری است، اضافه کرد: سازمان پارکها و فضای سبز را مکلف کردیم تا برای افزایش سرانه فضای سبز و جلوگیری از ادامهي وضعیت موجود با نگاه علمی و برنامهریزی دقیق چالشهای موجود بر سر راه اهداف توسعهای را از بین ببرد.
به گفتهي شهردار ساوه استفاده از گونههاي گياهي مقاوم به كمآبي، انجام روش آبياري نوین، آبياري تحت فشار و استفاده از خاك غني شده، راهکارهای ارائه شده به منظور برطرف کردن چالشهای موجود در مسير توسعه فضای سبز شهر ساوه است.
جوادی خاطرنشان کرد: با استفاده از سيستمهای نوین آبیاری از هدررفت آب در آبياري فضاي سبز جلوگيري شده و نیز گونههای مقاوم نسبت به سرما و گرما كه نياز چنداني به آب نداشته باشند کاشته خواهد شد.