پزشک و محقق ارشد بیماری سرطان گفت: برای درمان کامل بیماری سرطان باید یک تیم تخصصی درمانی در اختیار بیماران سرطانی قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- پروفسور ناصر پارسا در دومین همایش سرطان و پیشگیری از آن در ساوه افزود: این تیم تخصصی متشکل از هشت عضو که شامل پزشک، روانپزشک، مشاوره خانواده، کارشناس تغذیه و ... است برای درمان این بیماری کار تیمی تخصصی انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه کار تیمی برای درمان بیماران سرطانی هماکنون در کشورهای توسعهیافته در حال اجراست، افزود: در کار تیمی درصد اشتباه کاهش یافته و نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.
وی با اشاره به وجود روانشناس در این تیم تخصصی درمانی اظهار کرد: از آنجاکه نقش روانشناسان هدایتگری و ارشاد است، لذا حضور روانشناس در کنار بیمار سرطانی و خانوادهاش موجب مثبتاندیشی و آرامش وی شده و پیروزی بیمار را دوچندان می کند.
این پزشک و محقق بینالمللی در ادامه، شیمیدرمانی بیماران سرطانی را نوعی درمان سنتی دانست و افزود: باید به دنبال تقویت سیستم ایمنی بیمار سرطانی با داروهای مطلوب و اقدامات روانشناسی باشیم تا کار مثبتی علیه سلولهای سرطانی و نبرد با آنان شکل بگیرد که در سایه تشکیل تیم تخصصی میسر خواهد شد.
وی به پنج دغدغه اصلی بیمار سرطانی اشاره کرد و این بیماری را هزینهبردارترین بیماری دانست و افزود: دغدغه بیماری، دغدغه اقتصادی و پس از آن درمان توسط پزشک و از همه مهمتر تهیه داروهایی است که باید خارج از کشور وارد شود.
وی با بیان اینکه بیش از نیمی از بیماران سرطانی زیر خط فقر هستند، تصریح کرد: با فعالیت موسسات خیریه حمایت از بیماران سرطانی نظیر موسسه پیروان امام حسین(ع) بخشی از دغدغههای بیماران سرطانی برطرف شده است.
پروفسور پارسا با اشاره به اینکه درمان یک بیمار سرطانی بیش از 15 میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت، اظهار کرد: تامین این میزان هزینه برای اغلب بیماران سرطانی دشوار است از این رو با مشارکت موسسات خیریه باید به یاری این بیماران شتافت.
وی با اشاره به دستاوردهای مثبت برگزاری همایشهای سرطان و پیشگیری از آن گفت: هدف از برگزاری همایشهای پیشگیری از سرطان در کنار تلاش در جهت ارتقاء سطح آگاهی مردم نسبت به این بیماری، استفاده از متخصصان روانشناسی و تغذیه در حوزه سرطان به منظور ارتقاء این بخش از اطلاعات شهروندان است.
وی با تاکید بر تشخیص زودهنگام بیماری سرطان اظهار کرد: تشخیص زودهنگام راه را برای درمان این بیماری هموارتر میکند.
به گزارش ایسنا؛ شهردار ساوه نیز در این همایش گفت: رویکرد شورای اسلامی و شهرداری ساوه بر این است که هر اقدامی که منجر به بهبود زندگی مردم میشود را اجرا کنند.
کامران جوادی افزود: اقدامات آموزشی و فرهنگی در خصوص ارتقای شاخصهای سلامت و پیشگیری از ابتلا به این بیماریها نیازمند فرهنگسازی است و شهرداری و شورای شهر بر این مهم تاکید دارند.
به گفته وی، اقدامات پیشگیرانه در خصوص مبارزه با سرطان در بحث آموزش شهروندی تعریف شده است و شهرداری آمادگی خود را برای تحقق این مهم اعلام میدارد.
شهردار ساوه با تاکید بر اینکه دانستن حق مردم است، اظهار کرد: باید با روشهای گوناگون اطلاعرسانی سطح آگاهی مردم را ارتقا دهیم.