پنجشنبه 6 دي 1403 | Thursday 26 December 2024

ایرانی ها تولد حضرت مسیح راپیشبینی کرده بودند ! ؟

روزگار مسیحیان در ایران

https://www.aparat.com/v/e35f0rf

خبر تولد حضرت عیسی مسیح (ع) توسط سه مغ ساوه ای( دانشمند آوه ) به اورشلیم

حضرت عیسی ( ع) وگوشه چشمی به ساوه

منابع 1 : کتاب پاور رابرتز استاد شرق شناس دانشگاه تورنتوری کاداناست

سفر در سال 1993 میلادی به ساوه گفتگو با دکتر مرتضی ذکایی ساوجی

درسال 1995 م در انجا به چاپ رسیده است

ساوه- قیز قلعه - مسجد جامع - طرازناهید - انجیلاوند سفلی

منابع 2 : کتاب دکتر مرتضی ذکایی ساوجی

نامه ساوه

مجموعه مقاله ساوه پژوهش

ص50- 54

چاپ اول 1386

 

منابع 3: راه ودانش فصلنامه تحقیقات فرهنگی هنری استان مرکزی درمنابع خارجی

19-2- شناره مسلسل 1378

{انتشار بهار 1382 }

حضرت عیسی {ع} وگوشه چشمی به ساوه

نامه ساوه: مجموعه مقاله های ساوه پژوهی

حضرت عیسی بن مریم ناصری (ع) ملقب به " مسیح " بنا بر مشهوردر سال ۷۴۹ رومی برابر ۶۲۲ سال قبل از هجرت پیامبر گرامی اسلام (ص ) در بیت اللحم به دنیا امد . جریان تولد عیسی (ع) در قران سوره مریم ایات ۱۶تا ۳۴ امده....

در سفرنامه مارکوپولو در حدود سال ۶۷۱ ه-ق ۱۲۷۱-۱۲۷۲ م درمسیر خود... به ساوه.. در مورد حکایت سه مغ وپادشاهی که گویا از ساوه به بیت اللحم رفته واز همانجا بشارت دهنده تولد حضرت عیسی (ع) ..

سه مغ (یونانی :μάγοι) سه مجوس، سه مجوس شرقی، سه شاه، سه پادشاه مقدس و سه فرزانه نام هائی اند برای سه خارجی که بر اساس انجیل متی برای ارج نهادن بهعیسی به دیدارش شتافتند؛ و برای زادروزش زر، مرّ و کندر به ارمغان بردند. این داستان در داستان تولد عیسی نقش بسیار مهمی دارد. بر اساس انجیل متی که تنها انجیلی از اناجیل چهارگانه است که آمدن سه مغ را گزارش کرده‌است. این سه مغ اولین شخصیتهای مذهبی بودند که عیسی را پرستش کردند. در نوشته انجیل ذکر شده‌است که آنها از شرق آمدند و گفتند که آمده‌اند مسیح پادشاه یهودیان را پرستش کنند. با اینکه تعداد این افراد در انجیل نیامده است بر اساس سه هدیه تصور می‌شود که سه نفر بوده‌اند.

در زبان‌هایی غیر از پارسی (در متون مسیحی) نام ایشان ذکر شده است: کاسپار؛ ملکیور و پالتازار. بی شک این سه تن پارسی بوده و در سفرنامه مارکوپولو مقبره و آرامگاه این سه تن در مکانی مربعی شکل در ساوه نزدیکی تهران بوده و در اثری از استاد حسین بهزاد نگارگر ایرانی بدان اشاره شده‌است.

قابل ذکر درسال ۱۳۸۶ شمسی یک تیم فیلم بردار از کشور کانادا به ساوه آمدند . از قیز قلعه . مسجد جامع ساوه تا روستای طراز ناهید انجیلاوند سفلی ساوه . فیلم برداری انجام ودر شب کریسمس در شبکه جهانی بی بی سی ..بخش گردید

صفحه 50 -54 کتاب نامه ساوه

مرتضی ذکایی ساوجی (گردآورنده)

 

 

خبر تولد مسیح (ع) توسط سه مغ ساوه ای( دانشمند آوه ) به اورشلیم

خبر تولد حضرت عیسی ( ع) توسط سه مغ ( دانشمد) ایرانی آوه

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

 

 

راز تاریخی حضور سه مغ ایرانی از اهالی ساوه بر بالین مسیح به روایت انجیل متی

 

 

سه ماگی (سه مغ ایرانی) تولد مسیح را پیشگویی کرده و پس از تولد وی راهی طولانی را از شرق (ایران) برای دیدار وی پیمودند.

 

مسیحیان معتقدند مقبره این سه نفر در کلیسای بزرگ شهر کلن آلمان واقع است ماركوپولوی ونيزی كه در قرن سيزدهم ميلادي به عنوان اولين مسيحی اروپايي به ايران ‌آمده، در سفرنامه خود نوشته در ايران شهری هست به نام سبا (كه منظور شهر ساوه كنوني است) كه از آنجا سه مغ به نامهای گاسپار Gaspar ملکوئیرMelchoir و بالتاسار Balthasar برخاسته و براي پرستش حضرت عيسی مسیح به بيت‌اللحم رفته‌اند و هر سه نفر آن‌ها با ريش و زلف در مقبره مجللي مدفونند.

 

مارکوپولو خود اظهار داشته که در سال ۱۲۷۰ میلادی در شهر ساوه اهالی شهر مقبره سه ماگی را به او نشان داده اند که ظهور موعود یا مسیح را پیش بینی کرده بودند.

 

ماركوپولو در شهر راجع به اين سه نفر تحقيقات مفصلی كرد ولي هيچ كس نتوانست اطلاعات صحيحي درباره آنها به وی بدهد، جز اين كه در زمان قديم آن سه مغ در آنجا(ساوه) به خاک سپرده شده‌اند

 

( قبر این سه حواری حضرت مسیح در روستای انجیل اوند هست که به اشتباه این روستا رو انجیر آوند مینامند در حالی که این روستا با نام انجیل کتاب مقدس مسیحیان است . و مغبره ها هنوز موجود است و طبق اطلاعات شفاهی قبر این بزرگان نبش شده و جنازه ها به المان فرستاده شده اند )

مجوسان یا مغانی که نخستین ستایندگان عیسی بودند

نگاهی به روایت تاریخی حضور سه مغ ایرانی بر بالین میلاد ...

فرهیختگان و پیشکسوت گذشته حال آینده ساوه - BLOGFA

ایران و عیسی مسیح(ع)

خبر تولد مسیح (ع) توسط سه مغ ساوه ای( دانشمند آوه ) به اورشلیم

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group