جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در استان مرکزی

استان مرکزی مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شد

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از امروز در استان مرکزی و ۲ استان دیگر آغاز شد.

حمید فرداد مدیر اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز در استان مرکزی و ۲ استان دیگر خبر داد.

فرداد با بیان اینکه پس از اجرای آزمایشی این طرح در استان هرمزگان، این طرح از امروز در ۳ استان دیگر اجرایی می‌شود گفت: استان‌های قزوین، گیلان و مرکزی ۳ استانی هستند که از امروز اجرای طرح آزمایشی کالابرگ الکترونیکی در آن‌ها آغاز می‌شود.

او افزود: در قالب این طرح، برای حفظ قدرت خرید مردم قیمت ۱۰ قلم کالای اساسی بر مبنای شهریور ۱۴۰۰ محاسبه می‌شود و دولت بر اساس سبد کالای مشخص‌شده، مابه التفاوت قیمت کالا را در طول دوره پرداخت می‌کند.

مدیر اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی بیان کرد: همچنین در این طرح، مردم می‌توانند طبق نیاز خانوار، مقدار کمتر یا بیشتری از کالا‌های اساسی مرجع را به‌انتخاب خود و تا سقف میزان اعتبار یارانه‌شان خریداری کنند.

او ادامه داد: بر اساس این طرح یارانه یک ماه زودتر در حساب سرپرست خانوار شارژ می‌شود و بعد از شارژ اعتبار فرد می‌تواند۱۰ قلم کالای اعلام‌شده را خریداری کند، به این صورت که بخشی از قیمت کالا را خودش پرداخت می‌کند و بقیه از یارانه ماه بعد برداشت می‌شود

فرداد با بیان اینکه کالا‌های شامل این طرح عبارتند از شیر، پنیر، ماست، مرغ، تخم‌مرغ، ماکارونی، شکر و برنج تصریح کرد: برای مثال روغن مایع ۸۱۰ گرمی قیمتش ۶۲ هزار تومان است، شهریور ۱۴۰۰ قیمت این کالا ۱۴ هزار تومان بوده است، شما ۱۴ هزار تومان را نقداً پرداخت می‌کنید و ۴۸ هزار تومان باقیمانده از یارانه پرداخت می‌شود.

 

رشد ۴۱ درصدی سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی از رشد ۴۱ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: در تولید هسته‌های اولیه بذری غلات دیم استان و اقلام جدید گندم و جو به منظور افزایش ضریب امنیت غذایی جهش ۸ برابری داشتیم.

رشد ۴۱ درصدی سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک صفری امروز در نشست خبری با بیان اینکه بخش کشاورزی یکی از مهمترین بخش‌های اقتصادی کشور است، اظهار کرد: تأمین امنیت غذا یکی از اقداماتی است که جهاد کشاورزی انجام می‌دهد.

وی با اشاره به حوادث اخیر در دنیا و جنگ بین روسیه و اوکراین افزود: به جهان ثابت شد که غذا تنها یک ماده غذایی برای زنده ماندن نیست بلکه به عنوان یک سلاح استفاده می‌شود؛ اگر کشوری امنیت غذایی نداشته باشد امنیت ملی آن نیز کامل نخواهد بود.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به صدور سند اراضی کشاورزی بیان کرد: در سال گذشته زراعی تنها ۴ درصد اراضی کشاورزی استان سند داشتند؛ امروز برای ۲۴ درصد این اراضی سند تک‌برگی صادر شده و در رتبه پنجم کشور قرار گرفتیم؛ متوسط صدور سند در کشور ۱۵ درصد است.

صفری با بیان اینکه قبل از صدور سند باید رفع تداخلات صورت بگیرد ادامه داد: قانون‌های مختلفی در سال‌های قبل از انقلاب برای صدور سند اجرایی شد که اشکالات و مغایرت‌هایی داشت و به همین منظور قانون رفع تداخلات مطرح شد.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۴۰۸ پلاک استان که ۵۳ درصد را شامل می‌شود رفع تداخلات صورت گرفته است اضافه کرد: بعد از رفع تداخلات ۸۹ درصد از ۷۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان در سال گذشته کاداستر شد.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۵۶۱ هکتار برای اجرای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی به مردم واگذار شده ادامه داد: برای اولین بار در کشور ۲۸ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی گندم آبی، کشاورزی قراردادی انجام شد.

صفری گفت: در سال زراعی گذشته ۲۸۰ هزار تن گندم در استان تولید شد که ۶۰ درصد نسبت به سال زراعی قبل آن افزایش پیدا کرد؛ ۲۰۰ هزار تن نیز گندم مازاد از کشاورزان خریداری شد که نسبت به سال قبل آن ۱۲۰ درصد رشد داشت.

وی با بیان اینکه مرکزی از لحاظ تولید گندم خودکفا است افزود: ضریب سن‌زدگی گندم زیر یک درصد و همچنین ضریب مکانیزاسیون نیز در سال گذشته ۱.۷ درصد به ۲ درصد رسیده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی از رشد ۴۱ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: ۸۰ واحد راکد در بخش کشاورزی نیز فعال شد.

صفری خاطرنشان کرد: تولید یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن محصولات زراعی و ۶۰۶ هزار تن محصولات باغی، ایجاد ۵۷ هکتار سایه‌بان باغات، ۱۸ هزار هکتار کشاورزی حفاظتی با ۴۲ درصد رشد، صادرات بیش از ۲۴۰۰ تن فلفل دلمه‌ای، رشد ۱۸ درصدی اصلاح نژادی دام و طیور، پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان وام به دامداران و مرغداران استان در طرح مردمی سازی یارانه‌ها برای تأمین سرمایه در گردش، تولید ۱۶۸ تن ماهی خاویاری در یک سال گذشته که نسبت به سال قبل از آن ۴۵ درصد رشد داشته، از اقداماتی است که این سازمان انجام داده است.

وی افزود: ذخیره‌سازی یک هزار و ۳۶۲ تن گوشت مرغ منجمد داخلی، یک هزار و ۱۱۹ تن گوشت گوساله داخلی و ۱۶۲ تن گوشت منجمد گوساله در سال گذشته توسط پشتیبانی امور دام استان، توزیع هفت هزار و ۴۴۰ تن برنج خارجی، چهار هزار و ۳۵۰ تن شکر، ۶۷۰ تن روغن، ۲ هزار و ۹۰۰ تن مرغ منجمد و ۶۷۶ تن گوشت منجمد بخش دیگر اقداماتی است که این سازمان در مدت یک سال گذشته انجام داده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: همزمان با دهه فجر امسال ۲۹ طرح در ۱۱ شهرستان استان به ارزش ۸۸۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری  می‌رسد که این طرح‌ها برای ۴۲۰ نفر اشتغال به همراه دارد.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته محصولات کشاورزی به ارزش ۱۰۱ هزار دلار صادر شد اضافه کرد: در تولید هسته‌های اولیه بذری غلات دیم استان و اقلام جدید گندم و جو به منظور افزایش ضریب امنیت غذایی جهش ۸ برابری داشتیم.

رشد ۴۱ درصدی سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی
3 استان دیگر مشمول طرح کالابرگ شدند

مجری پروژه کالابرگ الکترونیکی از افزایش تعداد استان‌های مشمول طرح خبر داد و با بیان اینکه استفاده از اعتبار کالابرگ الکترونیکی کاملا اختیاری است، گفت: با تصمیم دولت و به منظور حمایت از معیشت خانوار ۱۰ قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیکی عرضه می‌شود که افراد می‌توانند به قیمت ثابت و با اعتبار یارانه خود یک ماه زودتر خرید کنند.

hOhDeVqA5k7R

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group