گزارش گردهمایی
درخصوص جشنواره انارساوه گردشگری ومیراث فرهنگی درعمارت حاکم ساوه
با حضور جمعی ازمسولین بین بخشی ودوستداران کارگزاران وسازمان مردم نهاد صنعت گردشگری ومیراث فرهنگی شهرستان ساوه
دبیر جلسه : مهندس مجتبی محبی امیرحسینی
عکاسی : استاد کامران عسکری ساوجی
نخستین جشواره ملی
تولید وصادرات
انار ساوه
ستاد برگزاری جشنواره
ساوه در معرض سنجش یک رویداد ملی - خبرگزاری ایسنا
خواص انار: 44 خاصیت انار برای بدن انسان که باید بدانید - آریا نهال
آیامی دانید ۳۰ گیاهان نام برده شده در قرآن؟ در ساوه میتوان کاشت ...
آیامی دانید ۳۰ گیاهان نام برده شده در قرآن؟ در ساوه میتوان کاشت وبرداشت شود شماره 14
گیاهانی که در قرآن از آنها نام برده شده است
مقاله بررسی تولید انواع فرآورد ههای جانبی انار و اهمیت آن در صادرات
چکیده مقاله:
انار یکی از میو ههای بومی آسیای جنوب غربی و از جمله ایران است. در حال حاضر مناطق کشت این میوه محدود می باشد. با توجه به اینکه دوره ی رسیدن و مصرف میو ه های تازه از جمله انار نسبتاً کوتاه است بنابراین تولید فرآورد ههای قابل نگهداری اهمیت ویژه ایدارد. از دانه انار می توان آبمیوه، رب، معجون، شربت، دانه در شربت، مربا، مارمالاد، ژله، پکتین، نوشابه، بستنی انار، انواع سس و چاشنیها، پودر، ترشیجات، روغن، اسانس، انار دانه، خوراک دام، لواشک و سرکه تهیه نمود. از دانه انار، روغن با خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، ضدالتهاب و ضدمیکروبی به دست می آید. همچنین از پوست میوه انار، مربا، ترشیجات، رنگ گیاهی، مواد آرایشی،خوراک دام تولید می شود. در این مقاله اهمیت و تکنولوژی تولید برخی از محصولات ذکر شده مورد بررسی قرار میگیرد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که می توان از میوه های باکیفیت تجاری پائین، سایز کو چک و انواع غیر تجاری که با وجود کیفیت خوب آب ودانه ها در بازارهای میوه خرید و فروش نمی شوند در تهیه محصولات جدید استفاده کرد. از طرف دیگر با افزایش فرآورده های انار می توان بازار مصرف آن را افزایش داده و حتی در کشورهای خارجی نیز بازار مناسبی برای آن تامین کرد
چای انار، دمنوش خوش رنگ پاییزی - چای مارکت
طرز تهیه چای انار
شامپو گیاهی انار و روغن هسته انگور هسل 400 گرم
طرز تهیه آش انار فوق العاده خوشمزه به روش شیرازی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش انار
آشنایی با 40 خاصیت دارویی انار - خبرگزاری ایسنا
تهیه کننده : محمد شرافت