راه نجات کشور وحدت ملی و اسلامی در تبعیت از ولی فقیه زمان است
امام جمعه ساوه راه نجات کشور را وحدت ملی و اسلامی در تبعیت از ولی فقیه زمان دانست و گفت: امروز معنای تبعیت از خدا و پیامبر و امام معصوم، گوش به فرمان ولی زمان خود بودن است و راه پیروزی سیاسی و اجتماعی و اقتصادی عمل کردن به رهنمودهای رهبری عزیز است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبههای امروز نماز جمعه به بیان عوامل پیدایش و شناسایی فتنه از دیدگاه نهجالبلاغه پرداخت و گفت: فتنه زمانی آغاز میشود که در یک جامعه دینی و اسلامی روشنفکران دین را آنگونه که مطابق نظریات و منافع خود باشد تفسیر و تبیین کنند و بجای اینکه خواست و نظر خداوند را در نظر بگیرند از خواستهای خود پیروی میکنند.
وی افزود: در این شرایط افرادی که در پی خواستههای غیر الهی هستند جذب اندیشهها و آرای بدعت گذاران میشوند و در نتیجه فتنه شکل میگیرد و در جامعه گسترش میابد.
خطیب نماز جمعه ساوه با تاکید براینکه فتنه انگیز حق و باطل را به هم میآمیزد و زمینه را برای فریب مردم آماده میکند، اضافه کرد: همین موضوع کافی است تا جامعه دچار تردید و دودلی و انحراف شود که مهمترین آنها اختلاف داخلی بین نخبگان جامعه و استفاده ابزاری از دین و امتیازات ناروا و تعریف و تمجیدهای بی مورد و نقد ناپذیر بودن مسئولان و سودجویی و رفاه طلبی است.
امام جمعه ساوه راه نجات از فتنه را پناه آوردن به قرآن و ولایت دانست و گفت: اگر انسان دست خود را به رهبر واقعی بدهد میتواند از گردنههای پر پیچ و خم نجات پیدا کند و امروزه تنها راه نجات گوش کردن به حرفهای علمای ربانی به ویژه مقام معظم رهبری است.
حجت السلام رحیمی با تاکید بر اینکه در زمان غیبت، ولایت فقیه همان رسالت و اختیارات پیامبر و امام معصوم در اجرای احکام الهی و دستورات شریعت را دنبال میکند، گفت: تقلید و پیروی از فقیهان و عالمان وارسته، باتقوا و با بصیرت و آگاه به زمان نیز امری واجب و ضروری است که در این دوران باید مورد توجه قرار داشته باشد.
وی در ادامه راه نجات کشور را وحدت ملی و اسلامی در تبعیت از ولی فقیه زمان دانست و اضافه کرد: امروز معنای تبعیت از خدا و پیامبر و امام معصوم، گوش به فرمان ولی زمان خود بودن است و راه پیروزی سیاسی و اجتماعی و اقتصادی عمل کردن به رهنمودهای رهبری عزیز است.
خطیب جمعه ساوه تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب یک سیاستمدار دینی و یک تحلیل گر اقتصادی دینی و یک فقیه زمان شناس است و شکست کشور با انحراف از خط ولایت رقم میخورد.
وی اضافه کرد: یقینا انسانهای هوس محور و خودبین به بیماری ارتداد از خط ولایت مواجه خواهند شد و در مورد قرائت ولایت از خود شان یک قرائتی جدید سر خواهند داد و خطر چنین افرادی، بسیار سنگین خواهد بود.
امام جمعه ساوه با محکوم کردن فتنه انگیزی دشمنان و تلاش برای براندازی کشور گفت: دشمنان ما امروز نسل جوان و نوجوان را در راس اهداف خود قرار دادهاند لذا خانواده ها باید مراقبت بیشتری از فرزندان خود داشته باشند تا خدایی ناکرده اسیر توطئههای دشمنان نشوند.
گفتنی است در حاشیه نماز جمعه ساوه از برگزیدگان مسابقات فرهنگی و هنری در هفده نیروی انتظامی قدردانی شد.
حاجی حمزه افغانی فارسی زبان ملی افغانستان شد
حاجی حمزه افغانی
فرزند دلبر فرزند لال محمد .. متولد در روستای سرپُل یکی از ۳۴ ولایت افغانستان است. مرکز این ولایت شهر سرپل میباشد. سرپل در شمال افغانستان واقع شده و از غرب و شمال با ولایتهای فاریاب، جوزجان و بلخ، از جنوب با غور و بامیان و از شرق با ولایت سمنگان همسایه است. 70 سال سن دار فاقد سواد خواندن ونوشتن بیش از 30 سال در اردگاه مهانسرای شهید ناصری زندگی می کنند 17 سال در ساوه مشغول کاسب کار فروش لباس های ایرانی و داری زبان فارسی می باشند
فارسی زبان ملی افغانستان شد
مهر ۱۱, ۱۳۹۹ ۲۰:۱۶ Asia/Dushanbe
دولت افغانستان در اقدامی دیرهنگام اما مهم، فارسی را زبان ملی اعلام کرد.
به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان؛ احمد جاوید رسولی رئیس اداره ملی آمار و اطلاعات افغانستان گفت: زبان فارسی که تاکنون به همراه چند زبان دیگر در فهرست زبانهای خارجی افغانستان قرار داشت، به دلیل اعتراض شهروندان فارسی زبان، از فهرست زبانهای خارجی حذف و به فهرست زبان های ملی وارد شد.
تاکنون در فرم توزیع شناسنامههای الکترونیکی افغانستان، زبان های فارسی و تاجیکی بهعنوان زبانهای خارجی و زبانهای اردو، پنجابی، ملتانی، عربی، سندهی، مغولی، قزاقی و برخی زبانهای دیگر بهعنوان زبانهای داخلی قرار داشت که این موضوع موجب اعتراض بسیاری از شهروندان این کشور شده بود.
این در حالی است که بنابر آمارها بیش از نیمی از مردم افغانستان به زبان فارسی صحبت می کنند و این زبان را زبان مادری خود می دانند.
https://parstoday.com/tajiki/news/world-i58864
آغوشی گرم و خانهای امن
کنار دیوار خانههای خشتیگِلی و کوچههای خاکی این شهر جوانان، مردان و زنان و سالمندان بیتوجه به رنج غربت، میگویند و میخندند؛ کودکان نیز مشغول بازی و زمزمه سرود «سرزمین من» هستند.
به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، برای رفتن به اردوگاه یا مهمانشهر شهید ناصری ساوه، استان مرکزی باید از جاده احمدآباد به سمت روستاهای «باغ شیخ» و «طراز ناهید» مسیر را ادامه دهید تا بعد از حدود نیمساعت رانندگی وارد یک افغانستان کوچک شوید.
اینجا مردمانی زندگی میکنند که لباس، زبان، آداب و رسوم و سنتهای سرزمین مادریشان را همچنان حفظ کردهاند و ایران را هم خانه خود میدانند.
مهمانشهر شهید ناصری در فضایی دشتگونه تاسیس شده است تا نمادی از آغوش گرم و فراخ ایرانیان نوعدوست برای اقوام هزاره، پشتون و بلوچی باشد که در ولایتشان چرخ گردون بر مراد آنها نچرخید و در میان زوزه گلوله و غرش توپ و تانک گروههای درگیر، جان خود را برداشته و به خانه برادر پناه آورند.
یکشنبه 13 مهر سال 1399شمسی
4/10/2020 میلادی
16/2/2020 قمری
تهیه کننده : محمد شرافت