يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

دکتر سید حسن موسوی چلک،

ریاست انجمن مددکاران اجتماعی ایران

به عنوان کمیسر اخلاق فدراسیون بین المللی مددکاران اجتماعی منصوب گردید.

 

پس از کناره گیری خانم داون هابدی از ریاست کمیسیون جهانی اخلاق فدراسیون، دکتر موسوی چلک و دکتر جین شیر به صورت مشترک به ریاست موقت این کمیسیون، تا زمان مجمع عمومی و انتخاب رئیس جدید در تیرماه سال آتی منصوب شدند.

Dr Jane SheareDr Mousavi Chelak

دکتر موسوی چلک، همزمان کمیسر اخلاق فدراسیون از منطقه آسیا اقیانوسیه است و دکتر شیر نیز همین سمت را در منطقه اروپا داراست.

فدراسیون بین المللی مددکاران اجتماعی (IFSW) دارای پنج کمیسیون تخصصی شامل اخلاق، آموزش، حقوق بشر، افراد بومی و سازمان ملل است و هر یک از کمیسیون‌ها در قاره های مختلف شاخه های منطقه ای دارند.

انجمن مددکاران اجتماعی ایران این موفقیت را که نشان از شایستگی و سوابق نیک ایشان دارد به دکتر سید حسن موسوی چلک و جامعه مددکاری اجتماعی ایران تبریک عرض می‌نماید.

روابط عمومی انجمن مددکاران اجتماعی ایرانتهیه کننده : محمد شرافت

14 دی ماه سال 1400

"به فکر مردم باشیم"

آپلود عکس

سیدحسن موسوی‌چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

اخبار مربوط به نطق پیش از دستور چند نفر از نمایندگان مجلس را که گوش می‌کردم، تقریبا در عمده این صحبت‌ها، نگرانی‌ها حول اقتصاد مردم و سفره مردم بود. بعضی از نماینده‌ها از افزایش قیمت خودروها گلایه داشتند در حالی که چندی پیش دستور رئیس‌جمهور عکس این موضوع بود و حتی شنیدم کمیسیون اصل 90 مجلس، مدیران دو شرکت سایپا و ایران‌خودرو را برای توضیحاتی احضار کردند. این موضوع نشان می‌دهد که کنترل قیمت‌ها آنگونه که باید، توسط وزارتخانه‌های مرتبط صورت نگرفته و این خودش نگران‌کننده است. با توجه به اینکه مشکلات دیگر هم در حوزه‌های اقتصادی داریم یا در جلساتی که در کمیسیون‌های مختلف مجلس، سوال از وزیر و غیره مطرح بود، موضوع اشتغال و بیکاری نیز مطرح شد. در کنار اینها این روزها اعتراضات و اعتصاب‌ها یا تجمع‌های آرام بازنشستگان را داریم که مطالبه بحق همسان‌سازی حقوقشان را دنبال می‌کنند چون واقعیت این است که با توجه به میزان پرداخت مستمری‌ها و به نوعی خط فقر، فاصله معناداری وجود دارد. در کنار اینها، موضوعی که در هفته گذشته خیلی ظهور و بروز یا نمود بیشتری داشت، موضوع رتبه‌بندی معلمان بود که با ادبیات و اصطلاحات مختلفی در فضای مجازی به نوعی منتشر و منعکس شد. اعتراضات گسترده‌ای در سطح کشور داشتیم. همین موضوع در مورد افراد دارای معلولیت هم بود. همه اینها را گفتم تا به این نکته اشاره کنم که به‌رغم همه تلاش‌هایی که دارد انجام می‌شود و با توجه به مطالبات مانده از قبل که این مطالبات روی دوش دولت جدید بار شده، اما واقعیت این است که چشم‌انداز روشنی برای مدیریت این شرایط نیاز داریم که با مردم درمیان گذاشته شود تا احساس کنند این نگرانی در بالا هم وجود دارد. در لایحه بودجه 1401 هم در بعضی از حوزه‌ها، متوجه می‌شویم که یا کاهش داریم یا افزایش حتی از افزایش میانگین بودجه سالانه هم کمتر است. به عنوان یک مددکار اجتماعی که موفقیت دولتمردان را آرزو می‌کنم اما آرامش مردم هم آرزوی ماست. زندگی در صلح و آرامش یا به عبارت دیگر به‌زیستن اجتماعی همه مردم، هدف غایی مددکاری اجتماعی است و وقتی اخباری از این دست از تریبون‌های رسمی می‌شنویم یا دیداری که رئیس‌جمهور با مراجع تقلید در قم داشت هم یکی از دغدغه‌هایی که توسط مراجع گفته و یادآوری شد، باز به موضوع معیشت مردم برمی‌گشت. اما با همه آنچه طی این چند روز گفته شده کمی نگرانم. نگران اینکه مردم نیاز به یک چشم‌انداز روشن دارند تا بتوانند برای آینده‌شان برنامه‌ریزی کنند. لذا یک مقدار باید بیش از آنچه تا به امروز نگران مردم بودیم، واقعا نگران مردم، زندگی‌شان، سفره‌شان، اقتصاد و معیشت‌شان باشیم. معیشت موضوعی بود که مقام معظم رهبری در روز تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری هم به آن اشاره کردند. لذا کمی نگران سفره و معیشت مردم باشیم. 
منبع: آرمان ملی. شماره ۱۱۹۸.یکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰

 (خانه خیرین ایران)

Iran donors house

http://savehje.blogfa.com/post/550

  توسط محمد شرافت 
12 دی ماه سال 1400

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group