شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

سیدجلال سپه سالار ، جوانی رشید، با پشتکار و استعداد

اقتدار معنوی نظام اسلامی و ملت مسلمان ایران در برابر چشم قدرت های بزرگ جهانی از همین #شهادت هاست .    « #مقام_معظم_رهبری »
این مرد دلیر عاشق پیکار است  🌷 🌷 🌷  سر مست وصال و تشنه دیدار است
این سیّد ذریّه زهرا و علی  🌷 🌷 🌷 هر چند جوان است سپه سالار است. (1)
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
#سیدجلال_سپه_سالار به ندای حسین زمان لبیک می گوید و سینه را مانند جدّش سپر اسلام می کند و به راه می افتد در تکاپوی رفتن با همه چیز وداع می کند و این آخرین وعده ی دیدار است. در چهره ی پدر ،در قامت مادر ، کوچک ترین تزلزلی راه نمی یابد چرا که الگويش حسين (ع) است و کربلا مگر می شود لرزید مگر می شود بگوید (نه) چه افتخاری از این بزرگتر که فرزندش فدای ایمان و مکتب سرخ حسین (ع) شود و این یک امتحان است و سیّد با پدر و مادر و کوچه و خانه با معلم و همکلاسی وداع می کند می رود، مگر از یاد کسی خواهد رفت هر چند او را نیازی نیست او فراتر از خاطره های تکراری است مقامی را می بینید که فرشتگان به آن غبطه می خورند مگر نه اینکه هر کسی را آمدنی است و رفتنی و چه زیباست که این رفتن نه از سر اجبار است بلکه از سر #اخلاص و اختیار و انتخاب باشد. آن هم در راهی بزرگ و هدفی مقدس، در راه #ایمان_و_عقیده و یاری مکتب سرخ حسین (ع)، حالا سیّدجلال برگشته زیر لوای پرچم پر افتخار شهادت، پرچم مزیّن نام هستی بخش (الله اكبر) تسلیت دارد؟ نه مرگ سرخ در راه حمایت از قرآن و ولایت علی (ع) مبارک باد دارد در گمنامی و پستی نمرده؟ کوچه ها مملو از مردم قدر شناس به تشیع دانش آموزی آمده اند.
که از سفر پر رمز و راز عاشقی بر گشته پدر و مادر بر راست قامتی فرزند می بالند و مادر می بیند که نهالش به اندازه تمامی تاریخ قد کشیده، عطر شهادت در کوچه پیچیده و مردم چشمه چشمه درود و کلام کلام سپاس را نثار می کنند عشق در کوچه نشسته همه به تماشا ایستاده اند لوای شهادت بر بام خانه قلبتان استوار و مبارک باد.(2) 
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
زندگی نامه و حرف های مادر: 
#شهید_سیدجلال_سپه_سالار فرزند مرحوم سیدحسن در بیست و پنجم مهر ۱۳۴۳ در شهرستان #ساوه و در دل خانواده‌ای از مریدان #اهل‌_بیت_ع دیده به جهان هستی گشود. از سلاله ‌ی سادات و از ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت (ع) بود. دوران تحصیلش را در دبستان دین و دانش آغاز کرد و دیپلم ریاضی فیزیک  را در دبیرستان امام باقر (ع) گرفت. 
مادرش می‌گوید:
او در شب عید قربان به دنیا آمد و نامش را هم مادربزرگش انتخاب کرد و او را سیدجلال نامید. در همان دوران کودکی به او درس زندگی را آموختم. با دین و مکتب و مذهب آشنایش کردم و بیشتر از همه کمک به دیگران را به او آموختم تا دستگیر مردمی‌ باشد که نیاز به کمک دارند. سیدجلال درباره‌ ی نماز شب خیلی پایبند بود. در کارهای خانه کمک‌ حال من بود و پیرزنی در همسایگی ما حضور داشت که خرید‌های او را انجام می‌داد. خیلی با غیرت بود و نسبت به ناموس حساسیت‌های خاصی داشت. 
در زمان جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی در سپاه ساوه نام‌نویسی کرد و راهی میدان مبارزه علیه دشمن بعثی شد. هر باری که به مرخصی می‌ آمد و می‌ خواست برگردد من بی‌ تابی می‌کردم و او برای این که مرا آرام کند می‌ گفت: مادر گریه نکن اگر می‌ خواهی گریه کنی زینب (س) گونه گریه کن. وقتی خبر شهادتش را شنیدم که جنازه‌اش را برایم آوردند. به پدرش گفتم: جلال خواسته کفنی را که از مشهد خریده‌ ایم برای او باشد و با وجودی که دیگر تاب راه رفتن نداشتم به یک‌ باره به خود که آمدم دیدم که کفن به دست در قبرستان هستم.(3)
🌸🌷🌸🌷🌸🌷
خاطره برادر #پاسدار_حاج_محمد_بهمنی : 
سیدجلال سپه سالار در تیر ماه 1361 بعد از عملیات محرم به لشکر اعزام شد. همزمان تیپ به لشکر 17 حضرت علی بن ابیطالب (ع) ارتقاء یافته بود، تیپ های لشکر، الهادی و حضرت معصومه (س) بود، مسئولیت #اطلاعات_و_عملیات تیپ حضرت معصومه (س) بر عهده اینجانب بود. از سیدجلال برای فعالیت در اطلاعات و عملیات دعوت شد، ایشان پس از آموزش های لازم در منطقه عملیاتی « #جنگل_امقر » و « #میشداغ » هر شب عملیات شناسایی انجام می گرفت، قرار بود در این منطقه عملیات #والفجر_مقدماتی صورت گیرد.
نظر به استعداد، پشتکار و رشادت سیدجلال سپه سالار ، پس از مدت کوتاهی ایشان به عنوان مسئول گروه شناسایی انتخاب شدند. 
از خاطرات به یاد ماندنی از این شهید عزیز ، عشق و علاقه وافر به حضور در عملیات بود، مرتب از بنده تقاضا داشت که در عملیات شرکت داشته باشد.

پس از عملیات والفجر مقدماتی ، در بهمن ماه 1361، اکیپی از نیروهای اطلاعات و عملیات برای کار شناسایی به منطقه مقابل پاسگاه زید اعزام شدند. سیدجلال سر اکیپ یکی از گروه های شناسایی بودند.  در عملیات شناسایی«26 بهمن 1361» بر اثر انفجار مین قبل از رسیدن به مواضع دشمن در جلوی میدان مین، به همراه پاسدار #محمد_زنده_دل (اهل اردمین ساوه) #شهید شدند. متعاقباً اکیپ دیگری از نیروهای اطلاعات و عملیات برای انتقال پیکر شهدا در منطقه حضور یافته، با تفحّص صورت گرفته، مشخص شد که نیروهای عراقی جنازه ها را به داخل مقر خودشان منتقل نموده اند. 
پیکر مطهر شهید سیدجلال سپه سالار در سال  1377 شناسایی و به ساوه منتقل و در مزار شهدای ساوه به خاک سپرده شده، گویا شهید زنده دل مفقودالجسد باشد.

(4)


منابع: 
(1)  . شعر از آقای محمدعلی رحیمی
(2)  . کتاب جاری مثل رود . ص 85 و86
(3)  . اداره هنری، اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی
(4)  . خاطره شفاهی برادر پاسدار حاج محمد بهمنی
@srazsaveh
#گنجینه_علوی - سید رضا علوی زاده

11734

تهیه کننده : محمد شرافت

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group