سلامت برای همه
پیشگیری ازبیماری کرونا
فیلم شهر سالم روستای سالم شهرستان ساوه WHO
پیشگیری مقدم بردرمان است
فیلم شهر سالم ساوه (قسمت اول) به زبان انگلسی و(قسمت دوم ) به زبان فارسی تهیه شده
فیلم شهر سالم ساوه تهیه کننده: مهندس محمد شرافت هماهنگ کننده پژ وه شهر سالم و روستای سالم شهرستان ساوه بعنوان یایلوت از طرف سازمان جهانی بهداشت WHO در سطح کشور انتخاب شد هدف رسیدن به شاخص زندگی سالم برنامه سازمان جهانی بهداشت از سال 1376 تا سال 1384 با مشارکت ;کارشناسان شبکه صداوسیما جمهوری اسلامی ایران تهیه گردید
https://www.aparat.com/v/aw5Mo قسمت اول
فارسی
https://www.aparat.com/v/TSaFZ قسمت دوم
انگلیسی
نوشته شده در یکشنبه بیست و چهارم تیر ۱۳۹۷ ساعت 5:44 توسط محمد شرافت
بهداشت جهاني
، شهر و روستاي سالم را انتخاب کرد
سازمان بهداشت جهاني wHO،شهرستان ساوه SAVEH را شهر ساوه و روستاي الویر سالم را انتخاب کرد
آشناگر، فرماندار ساوه و رئیس ستاد پروژه شهر سالم و روستای سالم شهرستان ساوه اعلام داشت
: شهر ساوه و روستای الویر، بین کلیه شهرستان های کشور، به نام شهر سالم انتخاب شد و پروژه شهر سالم در این شهر و روستای الویر اجرا می شود.
هماهنگ کننده شهرسالم روستای سالم ساوه .مهندس محمد شرافت شنبه 6مهر ماه سال1381
کد خبر : 668220769133778187 جام جم
کارشناسان بهداشت جهانی W.H.Oمدیترانه شرقی در دیداری که از شهر ساوه
داشتند این شهر را در میان شهرستان های کشور به عنوان شهر سالم و روستای سالم انتخاب کردند.
نوشته شده در جمعه یکم دی ۱۳۹۶ ساعت 13:53 توسط مهندس محمد شرافت ساوجی
پروژه شهرسالم ساوه وصنعت گردشگری وتوسعه پایدار پایلوت کشور با همکاری WHO
https://www.aparat.com/v/9IDjq مصاحبه با شهردار بصورت آپارات
https://www.aparat.com/v/aw5Mo قسمت اول فیلم شهر سالم ساوه آرات قارسی
https://www.aparat.com/v/TSaFZ قسمت دوم فیلم شهر سالم ساوه به زبان انگلیسی
ستاد شهر سالم وروستای سالم شهرستان ساوه از سال 1376 تا سال 1385
مصاحبه با شهردار ساوه مهندس حسینی شهر سالم ساوه
پروژوه شهر سالم شهرستان ساوه از سال 1376 در ساوه با حمایت سارمان جهانی بهداشت WHO همکاری بین بخشی همه ادرارات ومشارکت مردم ستاد عضو شورای هماهنگی وزیران ستاد شهر های سالم وروستاهای کشور بعنوان پایلوت گشور موفقیت در سطح کشور ومنطقه مدیترانه داشته... تهیه کتتده /مهندس محمد شرافت اردیبهشت 1397
----------------------
برنامه زنده با زندگی شبکه 2 سیما با مجمع خیرین سلامت ساوه- زرندیه
https://www.aparat.com/video/boost/new/videohash/kZ0MF
برنامه زنده با زندگی شبکه 2 سیما با مجمع خیرین سلامت ساوه- زرندیه
برنامه زنده با زندگی شبکه 2 سیما با مجمع خیرین سلامت
---------------------------------
تأثیر معنویت بر سلامت را جهانی کنیم
کانون خبرنگاران نبأ ــ به تازگی در مجامع علمی مسئله «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» سر از خاک بیرون آورده که البته قادر به تبیین سلامت معنوی نیست؛ دلیل آن هم احتمالاً سردمداری بهداشت جهانی از سوی کسانی است که توان برنامهریزی برای این مقوله را ندارند؛ بنابراین این وظیفه برعهده دیندارانی است که بتوانند ابعاد سلامت معنوی را جهانی کنند.
محمد شرافت، کارشناس بهداشت و فعال مدنی در حوزه سلامت معنوی، در گفتوگو با خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ تصریح کرد: نقطه ضعف بزرگ مدیریت سلامت در جهان امروز این است که تنها جامعه پزشکی را مسئول سلامت مردم در نظر میگیرد و از خیل عظیم عوامل مؤثر بر سلامت چشمپوشی کرده است.
محمد شرافت با پرداختن به ورود معنویت به سلامت، اظهار کرد: بعد معنوی چه در جایگاههای فردی و چه در ابعاد جمعی جای خود را در مستندات علمی سلامت پیدا کرده و این در حالی است که این امر هنوز عملی نشده است.
او افزود: به تازگی در مجامع علمی مسئله «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» نیز سر از خاک بیرون آورده که البته قادر به تعریف و تبیین سلامت معنوی نیست. دلیل آن هم احتمالاً سردمداری سلامت بهداشت جهانی از سوی کسانی است که ابعاد معنوی و اثرات آن را بر سلامتی خوب نشناخته و توان برنامهریزی برای این مقوله را ندارند؛ بنابراین این وظیفه برعهده دیندارانی قرار میگیرد که بتوانند ابعاد سلامت معنوی را در جامعه به خوبی روشن و آن را جهانی کنند.
این فعال مدنی در ادامه گفت: سلامت معنوی بعد فراموششده بهداشت جهانی است؛ قطعاً همه ما شاهد توکل و توسل بیماران به ذات حق تعالی و معصومین(ع) بودهایم، اما قادر به ارائه مستند علمی درباره تأثیر این امر بر بیمار نیستیم و یا در کل از میزان و اهمیت تأثیر اعتقادات مذهبی و معنوی بر سلامت بیاطلاعیم؛ این نقصان امروز بیش از همیشه در ساختار مدیریت سلامت نمایان شده است؛ به طوری که نیازمند اقدامی کارشناسانه و عملی با مشارکت جمعی حوزههای علمیه در سراسر جهان، جامعه پزشکی و تمام افراد مطلع و آگاه در این زمینه هستیم.
محمد شرافت با بیان اینکه معنویت در تسکین و درمان آلام و دردهای روحی و جسمی انسان مؤثر است، گفت: شاهد توکل و توسل بیماران به ذات حق تعالی و معصومین (سلام ا... علیهم الاجمعین) بودهایم و بسیار شنیدهایم که بیماران آگاهانه و با اعتقاد همه چیز را به حضرت حق واگذار و از او طلب شفا میکنند. اما اگر از ما بپرسند چه جایگاهی برای شفای بیماران در ابعاد معنوی قایل هستیم، تقریباً باید اذعان کنیم که مستند علمی برای آنها تهیه نکردهایم و اصولاً نمیدانیم و یا نمیتوانیم از میزان تأثیر اعتقادات مذهبی و معنوی بر سلامت مطلع شویم و آن را به کار گیریم.
او توضیح داد: این نقصان امروز بیش از همیشه در ساختار مدیریت سلامت نمایان شده است. به همین جهت دنیای پیشرفته پیشقراول بهرهگیری از این ابعاد شفابخش شده و شاهد مقالات متعددی از جهان غرب و یا کشورهای پیشرفته آسیایی به ویژه ژاپن و هندوستان در این زمینه هستیم.
شرافت با تأکید بر ضرورت اقدامی علمی، کارشناسی و عملی برای جلب توجه جامعه جهانی به مقوله سلامت معنوی گفت: این اقدام به کار جمعی با مشارکت، همیاری و همافزایی کارشناسان علوم پزشکی، علوم انسانی، مدرسین حوزوی و همکاری حوزههای علمیه ایران با جهان اسلام و نیز مشارکت صداوسیما، دانشگاههای علوم پزشکی، دانشگاههای علوم انسانی، مؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی و همراهی سازمان جهانی بهداشت WHO نیاز دارد.
فاطمه حاجیحیدری