ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه با اشاره به اینکه دشمن تلاش می کند تا بر طبل کاهش مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سالجاری بکوبد، گفت: جنگ روانی دشمن برای تضعیف روحیه مردم و کاهش حداکثری حضور در پای صندوق های اخذ رای، طبل توخالی است.
علی میرزایی در نشست هم اندیشی مجریان گشتهای رضویون سپاه ناحیه ساوه با اعضای شورای تأمین و مسئولان شهرستان ضمن گرامیداشت هفته بسیج، از تفکر بسیجی به عنوان یک فرهنگ تعبیر کرد و افزود: به لحاظ اینکه تفکر بسیجی و فرهنگ بسیج در راس این شجره طیبه قرار دارد باید این مجموعه عظیم نیرومی مردمی فراتر از یک سازمان دیده شود.
وی افزود: بسیجی به واسطه روحیه جهادی فراتر از زمان و مکان قرار دارد چرا که فرهنگ بسیجی فرهنگ تقویت روحیه جهادی و خدمت عاشقانه به مردم است.
معاون استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه بسیجی ماندن رمز اقتدار و پیشرفت کشور است، گفت: بسیجی ماندن یعنی اطاعت محض از ولی فقیه و این شاخصه بارز و مولفه اصلی یکی بسیجی است.
وی به حلقههای ۲۴ گانه بسیج شامل بسیج کارگری، اصناف، پزشکان، رسانه، مهندسین، دانشجویی، دانش آموزی و ... در شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت: روحیه بسیجی حاکم در این شهرستان بر هم زننده هرگونه فتنه و آشوب احتمالی و عامل بازدارندهای برای خنثی سازی توطئه های معاندین نظام اسلامی است.
فرماندار ساوه در ادامه به احصای آسیبهای موجود در شهرستان تأکید کرد و گفت: باید دید از چه ناحیهای به فضای جامعه آسیب میرسد و با رصد دقیق هنجارشکنی و ساختارشکنی جامعه به دنبال ارائه راهکار برای پیشگیری باشیم.
وی با تاکید بر پرهیز از برخورد سلبی و فیزیکی گفت: تفکر سیستمی و ساختارمند زمینه ساز برخورد و رفتار متناسب با انتظار جامعه خواهد شد. اخلاق و شرع اجازه تخریب و تفرقه نمیدهد باید وحدت مند حرکت کرد تا توطئه دشمنان نقش بر آب شود.
میرزایی تصریح کرد: در سایه اتحاد و همدلی است که میتوان آسیبها و نقاط ضعف را احصا و برطرف کرد و پرهیز از ترویج و تقویت روحیه یاس و ناامیدی به جامعه و تزریق امید به فضای کشور زمینه ساز ناامیدی دشمن است. دل مردم را خالی نکنیم تا بتوان با امیدواری و حرکت به جلو بر مشکلات فائق آمد.
وی گفت: بسیج به ما نشان داده که در سختترین شرایط بهترین پیروزیها رقم میخورد و نمونه آن هشت سال دفاع مقدس است که با وجود اینکه در مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستاده بودیم با توکل به خدا، ولایتمداری و تفکر بسیجی جنگ هشت ساله با پیروزی ایران اسلامی به پایان رسید.
وی تصریح کرد: بسیج مظهر وحدت کلمه است و معنای واقعی حضور در صحنه و ارتقای امنیت در سایه تفکر بسیجی صورت میگیرد و تا مادامی که این تفکر در کشور طنین انداز باشد چشم طمع دشمنان کور خواهد ماند.
امام جمعه ساوه نیز بر مردمی کردن امنیت در چارچوب قانون، شرع و با حساسیت بالا تاکید کرد و افزود: گشتهای بسیجی محلهمحور با هدف کمک به مجموعههای انتظامی و امنیتی در برقراری امنیت و آرامش یکی از خدمات بسیج به کشور است.
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: نیروهای بسیج و سپاه در کنار دستگاههای امنیتی مانند نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان (عج) نقش مهمی در ارتقای شاخص های امنیتی جامعه بر عهده دارند.
وی امنیت و آرامش را زمینهساز توسعه و پیشرفت دانست و تاکید کرد: ایجاد بستری برای زندگی با آرامش و امنیت مردم در کشور ضروری است که زمینه ساز توسعه متوازن است.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز از امنیت و آرامش به عنوان یکی از ارزشهای کشور یاد کرد و افزود: پیشرفت یک نظام زیر سایه چتر امنیت فراهم میشود و امنیت عمومی یکی از بارزترین و بسترسازترین وجوه بالندگی یک اجتماع است که بستر ساز توسعه همه جانبه است.
وی امنیت را یکی از فاکتورهای مهم توسعه در هر کشور دانست و اضافه کرد: بسیج در کنار سایر دستگاههای امنیتی و نیروهای نظامی و انتظامی نقش بسیار مهمی در تامین امنیت کشور در برهههای مختلف داشته است.
سرهنگ دستجانی با اشاره به تشکیل بسیج از اقشار مختلف مردم اظهار کرد: بسیج در کنار نیروهای امنیتی و انتظامی، وظیفه برقراری امنیت را برای مردم به ارمغان آورده است و در این راستا کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشته است.
وی به برگزاری گشت بسیجی رضویون در شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت: هدف از این گشتها کمک به مجموعههای انتظامی و امنیتی در برقراری امنیت و آرامش پایدار در سطح جامعه است.
سرهنگ دستجانی به حضور مستحکم بسیجیان در این گشتها، اشاره کرد و گفت: گشت بسیجی رضویون با هماهنگی و همکاری نیروی انتظامی و ارگانهای امنیتی و دستگاه قضائی اجرا میشود.
دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز گفت: گشتهای رضویون حق برخورد سلبی و دستگیری افراد را ندارند و کار عملیاتی در این حوزه بر عهده نیروی انتظامی است.
مجید علیپور نفس گشتهای رضویون را پیشگیری از وقوع جرم دانست و افزود: باید از این ظرفیت برای ارتقای ضریب امنیتی بهرهبرداری کرد. سازمان بسیج به عنوان ضابط قضایی شناخته شده و اجرای گشتهای رضویون براساس همین دستورالعمل صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: حسن خلق و رفتار مناسب با مردم موجب جذب حداکثری شده و نباید حضور گشتها زمینه ساز ترس و دلهره در جامعه شود بلکه باید این حضور برای مردم ایجاد امنیت کرده و برای اشرار و قانون شکنان ایجاد ترس و بازدارندگی داشته باشد.
سرپرست فرماندهی انتظامی ساوه به تعامل بین پلیس و سپاه برای تقویت قدرت بازدارندگی با اجرای گشتهای مستمر اشاره کرد و گفت: بسیاری از ناامنیهایی که توسط عدهای در سطح شهر بوجود می آید توسط گشتهای مشترک برطرف شده و منجر به شناسایی نقاط جرم خیز شده است.
سرهنگ حسین برزگر اجرای گشتهای رضویون را اقدامی مثبت در راستای جلب اعتماد مردمی دانست.