راه اندازی اولین خط ایرانی رباتیک بسته بندی بلور در ساوه
متخصصان ایرانی برای اولین بار موفق به راه اندازی خطوط رباتیک بسته بندی بلور در ساوه شدند.
متخصصان یک شرکت صنعتی در ساوه برای اولین بار در کشور موفق به راه اندازی خطوط رباتیک بسته بندی بلور شدند.
جوکار مدیر کارخانه گفت: ظروف بلور پیش از این بصورت دستی در کارخانه جمع آوری و بسته بندی و حمل میشد که به همت متخصصان به وسیله ربات، خطوط پنج گانه بسته بندی بلور در این کارخانه مکانیزه شده است.
جوکار افزود: رباتهای بکار گرفته شده رباتهای جوشکار صنعت خودرو سازی هستند که با تغییرات و ساخت و نصب ابزار و بازوهای مخصوص، افزودن بازوهای مکنده، تغییر وافزایش دامنه حرکت، طراحی و نصب سنجندههای ابزار دقیق و هوشمند در خطوط پنج گانه بسته بندی بلور به کار گرفته شدند.
او اضافه کرد: در نهایت با برنامه نویسی لازم با بکار گیری سه دستگاه ربات در هر خط عملیات آماده سازی کارتن، جعبه گذاری محصول، ب رداشت جعبه و کارتن از روی خط و در نهایت قراردادن کارتنها روی پالت بصورت رباتیک اجرا میشود.
مدیر این کارخانه بلورسازی بیان کرد: براساس بررسیهای صورت گرفته هر کارگر در مجموع در هر شیفت کاری تا دو تن محصول را جعبه گذاری و حمل و نقل میکرد که با اجرایی شدن ایده استفاده از ربات با ارائه آموزش، کارگران بسته بندی به عنوان اپراتور ربات بکار خود ادامه میدهند.
او ادامه داد: در کنار ایجاد مزیت برای تسهیل شرایط کاری کارگران سرعت و دقت بسته بندی هم با بکار گیری ربات افزایش یافته است
در کارخانه بلورسازی ساوه سالانه ۲۰ هزار تن بلور با تنوع بیش از ۵۰۰ نوع ظروف و با اشتغال ۴۵۰ نفر تولید میشود.
کتاب زندگینامه خیر مدرسه ساز، حاج ابراهیم عسگریان در ساوه ...
اقدام خداپسندانه خیرین ساخت مدرسه در شهرستان ساوه
سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان ساوه - آپارات
رونمایی از کتاب زندگینامه «ابراهیم عسگریان دماوندی» خیّر ...