شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

 

4 هزار بانوی ورزشكار در ساوه فعالیت می كنند

4 هزار بانوی ورزشكار در ساوه فعالیت می كنند

ساوه - ایرنا - مسئول ورزش بانوان ساوه گفت: چهار هزار بانوی ورزشكار ساوجی در رشته های مختلف ورزشی از جمله كار با دستگاه، ایروبیك و ورزش های همگانی فعالیت می كنند.

«خاطره جماعت» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سرانه فضای ورزش بانون در این شهرستان نیازمند افزایش است و برای حفظ و بهبود سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه، باید جدی گرفته شود.
وی ادامه داد: ضعف در مدیریت یكپارچه ای ورزش بانوان شهرستان ساوه به خصوص در زمینه استفاده از سالن های ورزشی متعلق به دستگاه های اجرایی،‌ معضلی است كه باید با تدبیر مسئولان و دستگاه های مختلف این مشكل رفع شود.
جماعت با بیان اینكه اداره ورزش و جوانان ساوه همواره با خصوصی سازی موافق بوده است، افزود: بخش خصوصی به دنبال درآمدزایی است و زمان های رایگانی كه این اداره در گذشته در اختیار هیات های ورزشی قرار می داد، اكنون منتفی شده و با توجه به محدود بودن اماكن ورزشی، خصوصی سازی در ساوه با مشكلاتی همراه است.
مسئول ورزش بانوان ساوه ادامه داد: از آنجا كه بانوان ورزشكار از جمله فعالان رشته های والیبال و بسكتبال باید در اماكن سرپوشیده ورزش كنند، اما برای انجام تمرین های خود با مشكل نبود سالن های ورزشی مواجه هستند.
جماعت، كمبود بودجه و امكانات نیز یكی دیگر از مشكلات حوزه ورزش بانوان ساوه است و این تیم های ورزشی از جذب اسپانسر و كمك های مالی بخش خصوصی محروم هستند.
وی ادامه داد: بسیاری از مدیران بخش خصوصی اطلاع ندارند كه طبق آئین نامه متناسب با مبلغی كه در ورزش سرمایه گذاری می كنند از معافیت مالیاتی برخوردار می شوند.
جماعت تصریح كرد: فعالیت رشته های فوتبال، فوتسال، والیبال و رشته های رزمی (تكواندو، كاراته و ووشو ) در حوزه ورزش بانوان ساوه چشمگیر است و افتخاراتی نیز برای شهرستان كسب شده است.
مسئول ورزش بانوان ساوه بیان كرد: كسب مقام نخست كشوری در رشته كاراته و مقاوم دوم كشوری در رشته وشوو در رده سنی نونهالان در سال گذشته از جمله این افتخارات است و در رشته فوتسال نیز بانوان ساوجی در جایگاه نخست استان قرار دارند.

*** نگاهی اجمالی به سرانه فضاهای ورزشی و طرح های نیمه تمام ساوه
به گفته رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه،‌ سرانه فضاهای ورزشی در این شهرستان 69 سانتیمتر است این در حالی ست كه میانگین استان مركزی 86 سانتیمتر برآورد می شود.
«حامد توكلی» گفت: در شهرستان ساوه اكنون هفت باب سالن ورزشی شهری و پنج سالن ورزشی غیر شهری مورد استفاده هستند.
به گفته او،‌ 2 طرح عمرانی ورزشی نیز به صورت نیمه تمام در این شهرستان وجود دارد كه برای تكمیل آنها به اعتباری افزون بر 30 میلیارد ریال نیاز است.
شهرستان ساوه هفت هزار ورزشكار مرد و چهار هزار ورزشكار زن دارد و سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان 69 سانتیمتر است.
37 هیات و 72 باشگاه ورزشی نیز در این شهرستان فعالیت دارند.

 

مسئول ورزش بانوان ساوه گفت

: چهار هزار بانوی ورزشکار ساوجی در رشته های مختلف ورزشی از جمله کار با دستگاه، ایروبیک و ورزش های همگانی فعالیت می کنند.

«خاطره جماعت»

روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سرانه فضای ورزش بانون در این شهرستان نیازمند افزایش است و برای حفظ و بهبود سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه، باید جدی گرفته شود.
وی ادامه داد: ضعف در مدیریت یکپارچه ای ورزش بانوان شهرستان ساوه به خصوص در زمینه استفاده از سالن های ورزشی متعلق به دستگاه های اجرایی،‌ معضلی است که باید با تدبیر مسئولان و دستگاه های مختلف این مشکل رفع شود.
جماعت با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان ساوه همواره با خصوصی سازی موافق بوده است، افزود: بخش خصوصی به دنبال درآمدزایی است و زمان های رایگانی که این اداره در گذشته در اختیار هیات های ورزشی قرار می داد، اکنون منتفی شده و با توجه به محدود بودن اماکن ورزشی، خصوصی سازی در ساوه با مشکلاتی همراه است.
مسئول ورزش بانوان ساوه ادامه داد: از آنجا که بانوان ورزشکار از جمله فعالان رشته های والیبال و بسکتبال باید در اماکن سرپوشیده ورزش کنند، اما برای انجام تمرین های خود با مشکل نبود سالن های ورزشی مواجه هستند.
جماعت، کمبود بودجه و امکانات نیز یکی دیگر از مشکلات حوزه ورزش بانوان ساوه است و این تیم های ورزشی از جذب اسپانسر و کمک های مالی بخش خصوصی محروم هستند.
وی ادامه داد: بسیاری از مدیران بخش خصوصی اطلاع ندارند که طبق آئین نامه متناسب با مبلغی که در ورزش سرمایه گذاری می کنند از معافیت مالیاتی برخوردار می شوند.
جماعت تصریح کرد: فعالیت رشته های فوتبال، فوتسال، والیبال و رشته های رزمی (تکواندو، کاراته و ووشو ) در حوزه ورزش بانوان ساوه چشمگیر است و افتخاراتی نیز برای شهرستان کسب شده است.
مسئول ورزش بانوان ساوه بیان کرد: کسب مقام نخست کشوری در رشته کاراته و مقاوم دوم کشوری در رشته وشوو در رده سنی نونهالان در سال گذشته از جمله این افتخارات است و در رشته فوتسال نیز بانوان ساوجی در جایگاه نخست استان قرار دارند.

*** نگاهی اجمالی به سرانه فضاهای ورزشی و طرح های نیمه تمام ساوه
به گفته رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه،‌ سرانه فضاهای ورزشی در این شهرستان 69 سانتیمتر است این در حالی ست که میانگین استان مرکزی 86 سانتیمتر برآورد می شود.
«حامد توکلی» گفت: در شهرستان ساوه اکنون هفت باب سالن ورزشی شهری و پنج سالن ورزشی غیر شهری مورد استفاده هستند.
به گفته او،‌ 2 طرح عمرانی ورزشی نیز به صورت نیمه تمام در این شهرستان وجود دارد که برای تکمیل آنها به اعتباری افزون بر 30 میلیارد ریال نیاز است.
شهرستان ساوه هفت هزار ورزشکار مرد و چهار هزار ورزشکار زن دارد و سرانه

 

 

امسال ۱۱۸ ورزشکار زن ساوجی در مسابقات استانی و کشوری درخشیدند

امسال ۱۱۸ ورزشکار زن ساوجی در مسابقات استانی و کشوری درخشیدند

امسال ۱۱۸ ورزشکار زن ساوجی در مسابقات استانی و کشوری درخشیدند

ساوه - ایرنا - رئیس هیات ورزش بانوان ساوه گفت: ۱۱۸ بانوی ورزشکار ساوجی از ابتدای امسال تاکنون با درخشش در مسابقات کشوری و استانی توانستند عناوین قهرمانی و برتر را کسب کنند.

«سعیده جماعت» روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: ۵۴ بانوی ورزشکار در مسابقات کشوری در رشته‌های کاراته، کیک بوکسینگ، ووشو، تکواندو و والیبال موفق به کسب مقام قهرمانی شدند.
وی ادامه داد: ۲ نفر از بانوان نیز در المپیاد استعدادهای برتر رشته سپک تاکرا به جایگاه نخست کشوری دست یافتند و  زهره امامی از ساوه نیز به عنوان نماینده ملی به مسابقات جهانی تایلند اعزام شد.
جماعت گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، ۶۲ نفر از بانوان نیز در سطح مسابقات استانی و در رشته های اسکیت، کونگ فو، بدمینتون، ژیمناستیک و تنیس روی میز به مقام برتر رسیدند.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی هشت نفر از بانوان کوهنورد ساوجی توانستند به سومین قله مرتفع ایران (علم کوه )صعود کنند.
جماعت در خصوص موانع موجود برسر راه بانوان ورزشکار ساوجی، گفت: ورزش بانوان شهرستان ساوه با وجود برخورداری از ظرفیت و استعدادهای فراوان از کمبود سرانه فضای ورزشی رنج می برد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در سطح شهرستان پیست مخصوص دوچرخه سواری برای بانوان وجود ندارد و فضایی به منظور فعالیت های حرفه ای آنها در این رشته ورزشی در نظر گرفته نشده است.
جماعت ادامه داد: برای رشته هایی همچون تیراندازی، بدمینتون،بسکتبال سالن تخصصی وجود ندارد و هر سالن ورزشی مورد استفاده چندین رشته قرار می گیرد که همین موضوع انجام فعالیت های حرفه ای را با مشکل روبرو می‌کند.
وی کمبود مربی را از دیگر نواقص موجود در ورزش بانوان دانست و بیان کرد: مربی هایی که دارای کارت مربی گری باشند در برخی رشته ها از جمله اسکیت، وزنه برداری، بدمینتون انگشت شمارند.

شهرستان ساوه هفت هزار ورزشکار مرد و چهار هزار ورزشکار زن دارد و سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان ۶۹ سانتیمتر است. 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group