ایسنا/مرکزی یک فرمانده دوران دفاع مقدس با انتقاد از عدم معرفی صحیح شهدا در فضای جامعه گفت: شهیدشناسی و بازخوانی سیره شهدا به گفتمان غالب فرهنگی در گام دوم انقلاب تبدیل شود.
سردار سرتیپ پاسدار حسین کاجی در چهارمین بزرگداشت فرماندهان و شهدای گردان ولیعصر(عج) که شامگاه گذشته همزمان با سالروز شهادت سردار شهید مهدی ناصری فرمانده گردان در سالن ۹ دی ساوه برگزار شد، اظهار کرد: گردان ولیعصر(عج) متشکل از رزمندگان شهرستانهای ساوه، زرندیه، محلات و دلیجان در طول هشت سال دفاع مقدس نقش آفرینی کردند و در هر عملیاتی ردپایی از رزمندگان این گردان وجود داشت.
وی سردار شهید ناصری را جمع اضداد دانست و افزود: فرماندهان لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب(ع) از سردار شهید ناصری به عنوان فرمانده گردانی یاد می کنند که با شجاعت و عقلانیت جنگ را راهبری میکرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس از شهید ناصری به عنوان مالک اشتر لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب علیه السلام یاد کرد و افزود: جای تأسف است که بعد از ۳۲ سال از شهادت شهید ناصری نتوانسته ایم در معرفی و شناساندن این فرمانده دلیر دفاع مقدس به خوبی عمل کنیم.
وی بیان کرد: شهید ناصری در شب یلدا به شهادت رسید و قصه یلدای رزمندگان گردان باید بازخوانی سیره شهدای والامقام باشد، چرا که گردان ولیعصر و لشکر ۱۷ در عملیات های هشت سال دفاع مقدس با اقتدار هیمنه دشمن را در هم می کوبیدند.
سردار کاجی تصریح کرد: امروز کشور ما به شجاعت و تدبیر امثال شهید ناصری نیاز دارد تا همان طور که جنگ نظامی را مدیریت کردند جنگ اقتصادی را نیز با روحیه جهادی و تفکر بسیجی مدیریت کنند.
وی تاکید کرد: شهدا ناظر و حاضر بر رفتار ما هستند، لذا باید عملکرد مان رضایت شهدا را در پی داشته باشد تا عاقبت خودمان ختم به خیر شود.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: رجوع به ادبیات و سبک زندگی شهدا مهمترین وظیفه در گام دوم انقلاب است.
سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: شکست جبهه استکبار به برکت انتقال جبهه دفاع مقدس است و باید برای مصون ماندن از توطئه ها این تفکر و ادبیات مقاومت را به نسل جوان منتقل کرد.
وی بیان کرد: فضیلت انتقال سبک زندگی شهدا به نسل جوان کمتر از شهادت نیست. حضور در محفل شهدا رزق معنوی ما جاماندگان از قافله شهداست.
سرهنگ دستجانی خواستار بازنگری زندگی روزمره شد تا بتوان در مسیر شهدا و حفظ آرمان های جوانان مجاهد این مرز وبوم حرکت کرد.
وی تصریح کرد: راه رسیدن به شهادت اشک و تهذیب نفس است. انسان باید با خودسازی و تهذیب نفس در راه خدا مجاهدت کرده و به فیض عظیم شهادت نائل شود.
پخش کلیپ، مرثیه خوانی و اجرای سرود دسته جمعی و خاطره گویی از دیگر برنامههای این یادواره بود.
به گزارش ایسنا، شهید مهدی ناصری در سال ۱۳۴۱ در شهرستان ساوه متولد شد. پس از اخذ مدرک دیپلم به خیل جهادگران سازندگی پیوست و با شروع جنگ، در کسوت سبزپوشان توحید(سپاه) درآمد و در جبهههای نور علیه ظلمت، روشنیها را درنوردید.
در عملیات های مختلف، از جمله «رمضان»، «بیتالمقدس»، «والفجر مقدماتی»، «والفجرهای ۱، ۲، ۳، ۴، ۸ »، «خیبر» و «بدر» و «کربلاهای ۴ و ۵ » حضور یافت و با پذیرش مسئولیتهای خطیری همچون فرماندهی گردان ولیعصر(عج)، قائممقامی فرماندهی سپاه ساوه و ... کاردانی و پشتکار خویش را در خدمت و دفاع از آرمانهای مقدس و معنوی اثبات کرد و سرانجام در شب یلدای سال ۱۳۶۶ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.