مسئول سازمان بسیج اصناف کشور گفت: تقویت فرهنگ کار و تولید ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است.
غلامرضا حسنپور اشکذری در همایش اقتصاد مقاومتی حوزه مقاومت بسیج اصناف ساوه با اشاره به 6 اصل مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی افزود: تقویت فرهنگ کار و تولید، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف، حمایت از تولید ملی، استفاده حداکثری از همه ظرفیتها، تقویت روحیه خودباوری و خوداتکایی و مردمی کردن اقتصاد از اصول مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی با تاکید بر اینکه تا اقتصاد کشور مقاوم نشود، رسیدن به خودکفایی امری محال است، اظهار کرد: بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای مادی و معنوی و نیز تلاش نیروی انسانی با تاکید بر اشتغال در حوزههای کاری گوناگون و پرهیز از پشت میزنشینی به تقویت تولید ملی کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی علاوه بر اینکه درونزاست، رویکرد برونگرایی نیز دارد، افزود: برونگرا بودن اقتصاد مقاومتی در راستای تقویت حوزه صادرات و ارزآوری برای کشور است.
مسئول سازمان بسیج اصناف کشور مردم بنیان بودن و عدالتمحوری را از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: علاوه بر برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی کافی که اغلب جوان هستند، به فعل رساندن منابع خدادادی و معادن غنی بدون استفاده در مقاوم ساختن اقتصاد کشور موثر است.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار بازاریان در تحقق اقتصاد مقاومتی با طرح این پرسش که آیا بازاریان ما در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کرده یا برنامه مدونی برای بهرهگیری بازار از شرایط بوجود آمده دوران پسابرجام طرحریزی شده است، اظهار کرد: به نظر میرسد شرایط اقتصادی کشور به گونهای شده است که نتوانستهایم برای خروج بازار از رکود برنامه داشته باشیم.
حسن پور در ادامه به تعریف جامعی از اقتصاد مقاومتی مدنظر مقاممعظمرهبری اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی الگوی اقتصاد بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی یا به عبارت دیگر تحرک اقتصادی با روحیه جهادگونه در مقابل دشمن است که تحقق آن منجر به مقاومسازی و محکم ساختن پایههای اقتصادی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه یک حرکت جهشی در حوزه اقتصادی منجر به منکوب شدن دشمن خواهد شد، اظهار کرد: نظارت بر قیمتها و کوتاه کردن دست واسطهها و دلالان از ضروریترین زیرساختهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
مسئول سازمان بسیح اصناف کشور در ادامه با اشاره به نقش بازاریان در شکل گیری انقلاب اسلامی و حمایت قاطع اصناف از آرمانهای نظام و انقلاب گفت: اولین گروهی که به ندای نهضت امام خمینی(ره) در سال 1341 پاسخ دادند اصناف و بازاریان بودند.
وی به کارکردهای بازار در شکلگیری انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: تعطیلی بازارهای سراسر کشور و اعتصاب بازاریان یکی از مهمترین عوامل شکلگیری انقلاب اسلامی بود به طوری که در شهرهایی نظیر قم، بازار این شهر 19 ماه تعطیل شد.
به گفته وی حمایت از گروههای انقلابی نظیر فدائیان اسلام، در اختیار قرار گذاشتن فضای لازم برای تقویت فعالیتهای انقلابی، پشتیبانی مالی از نهضت امام راحل و تشکیل جلسات مذهبی و روضه سید الشهداء (ع) از دیگر کارکردهای بازار در شکلگیری انقلاب اسلامی بود.
وی با تاکید بر اینکه بازاریان ستون فقرات جنبش طرفداران امام خمینی (ره) بودند، تصریح کرد: قطعا بازاریان ما در شرایط فعلی کشور همانند دوران انقلاب و نهضت امام راحل با بصیرت و بینش بالای سیاسی ضمن حمایت از فرامین رهبر معظم انقلاب همچنان خود را در صدر تاثیرگذاری معادلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی کشور دانسته و با تحقق اقتصاد مقاومتی به توسعه اقتصادی کشور کمک خواهند کرد.
به گزارش ایسنا؛ فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز استمرار جامعه اسلامی را حرکت جهادی، موقعیت شناسی و تبعیت از ولی فقیه دانست و افزود: آنچه در تقویت اقتدار نظام تاثیرگذار خواهد بود حضور گسترده مردم در صحنه است.
سرهنگ پاسدار مجید احمدجعفری افزود: حفاظت از ارزشهای اسلامی و صیانت از دستاوردهای انقلاب وظیفهای همگانی است که هر کس به اندازه تکلیف و توان خویش باید برای تحقق آن جامه عمل بپوشد.
وی با اشاره به نقش بازاریان در شکلگیری نهضت انقلاب و پس از آن افزود: اصناف و بازاریان در حوزه فرهنگ و اقتصاد نقش بی بدیلی دارند و در خط مقدم تحقق اقتصاد مقاومتی هستند.
وی تصریح کرد: بسیج اصناف با عنایت به منویات رهبرمعظمانقلاب و در راستای تحقق مطالبات معظمله تلاشهای بسیاری را انجام داده و با همکاری با سایر ارگانها توانسته برنامههای خوبی را اجرایی کند.
سرهنگ احمد جعفری خاطر نشان کرد: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و برپایی نماز اول وقت در بازار شهرستان از جمله فعالیتهای مهم فرهنگی بسیج اصناف ساوه به شمار میرود.
وی تاکید کرد: بسیج اصناف و بازاریان خود را بازوی اسلام و انقلاب و ولایت میداند و تمام تلاش و کوشش خود را در تحقق منویات رهبری بکار بستهاند.