دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

در دهمین جشنواره تجلیل از تعاونی‌های برتر استان مرکزی شرکت تعاونی بیتا سیستم ساوه به عنوان تعاونی برتر استان مرکزی انتخاب و از رضا دلیریان مدیرعامل این شرکت تعاونی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

شرکت تعاونی بیتا سیستم در سال های گذشته نیز این عنوان را کسب کرده بود و از جمله تعاونی های برتر استانی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در مراسم تجلیل از  تعاونی های برتر استانی از کسب رتبه برتر کشوری سه تعاونی استان مرکزی خبر داد.

ناصر شیخی در دهمین جشنواره تجلیل از تعاون‌های برتر استان در خصوص انتخاب تعاونی برتر استانی گفت:  از تاریخ 15 تا 31 تیرماه سال جاری ثبت نام تعاونی‌های متقاضی انجام شد و در این مدت از 169 تعاونی ثبت‌نام به عمل آمد.

وی ادامه داد: طبق نظر داوران و با در نظر گرفتن شش شاخص، 19 طرح به عنوان تعاونی برتر استانی پذیرفته شد که از این تعداد سه شرکت تعاونی به عنوان برتر کشوری پذیرفته شدند که هیچ استانی این تعداد برتر ملی ندارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید بر فرهنگ تعاون و جنبه‌های اقتصادی را اعتقاد مسئولین دانست و گفت: ترویج روحیه تعاون و همبستگی در میان مردم راهکار توسعه پایدار است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از مزایای تعاون را بهره ‌بردن خریدار و فروشنده از سود تولید عنوان کرد و افزود: ساماندهی آحاد مردم با هدف رفع معضلات اجتماعی از جمله فواید رونق کار تعاونی‌هاست.

شیخی ایجاد بسترهای رشد بخش تعاون را در قالب راه‌اندازی بانک توسعه تعاون عنوان و بیان کرد: حذف گردنه‌های پرپیچ و خم بر سر راه سرمایه‌گذاران از مزایای بهره‌گیری از فرهنگ تعاون است.  

وی ممانعت از پذیرش عضو جدید، آراء یکسان، تبعیض، عدم آگاهی، سوء مدیریت، بی‌کفایتی و عدم صداقت را از آفات تعاونی‌ها برشمرد و افزود: باید سعی ما بر این باشد که تعاونی ها را از این آفات حفظ کنیم تا شاهد شکوفایی بیشتر این نهادها باشیم.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه تعاون عنوان کرد: ایجاد صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون، لایحه اصلاح قانون تعاون، تدوین اساس‌نامه تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌، راه‌اندازی تعاونی‌های نسل جدید در قالب تعاونی سهام عام و تعاونی‌های فراگیر ملی و تعاون‌های دانش بنیان از جمله اقداماتی بوده که در جهت بالا بردن کیفیت تعاونی‌ها انجام شده است.

شیخی هفت راهبرد ترویج فرهنگ تعاون شامل توسعه مدیریت و توانمند سازی منابع انسانی تعاونی‌ها، تحکیم تعاملات شبکه‌ای، تقویت همکاری‌های بین دستگاهی، تأمین منابع مالی، توسعه بازار تعاونی‌ها، تقویت برند تعاونی‌ها  و تعمیم نظارت بر تعاونی‌ها که به عنوان یک تحول دورنی در حوزه تعاون محسوب می‌شود را از برنامه‌های تدوین شده در این حوزه برشمرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشکیل ستاد عالی بخش تعاون به ریاست استانداری اشاره و بیان کرد: این ستاد اهدافی از جمله افزایش توانمندی‌های مهارت عمومی و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره، مدیران امور اداری، امور مالی، مدیران حقوق و کارشناسان ذیربط شرکت‌های تولیدی خدماتی و صنوف را دنبال می‌کند.

وی از افتتاح همزمان 16 تعاونی در استان خبر داد و افزود: این تعاونی‌ها با سرمایه گذاری 126 میلیارد ریال 384 شغل ایجاد و 234 عضو جدید به مجموعه اضافه کرده است.

شیخی به 77 شرکت تعاون ایجاد شده از هفته تعاون سال قبل تا به امسال خبر داد و افزود: با این تعداد تعاونی ایجاد شده 221 فرصت شغلی به وجود آمده که 16 هزار و 26 عضو جدید اضافه شده است.

 به گزارش ایسنا، مدیر کل آموزش فنی‌حرفه‌ای استان مرکزی نیز در جشنواره تعاونی‌های برتر استان مرکزی گفت: مراکز آموزش فنی حرفه‌ای استان مرکزی از بهترین مراکز کشور و مرکز آموزش فنی‌حرفه‌ای اراک نیز یکی از سه مرکز برتر کشور است.

بهرام نجفی‌زاده فنی حرفه‌ای را بازوی کمک کننده به بخش اقتصاد توصیف کرد و افزود: با توجه به تأثیر مستقیم توانایی منابع انسانی بر روی کیفیت و کمیت تولیدات این اداره آمادگی دارد با توجه به انعطاف پذیری خود هر گونه خدمتی را در راستای تقویت توانایی منابع انسانی ارائه دهد.

وی به عملکرد مثبت این اداره کل در حوزه صنایع دستی و صادرات به استان‌های دیگر از جمله اصفهان اشاره و بیان کرد: در هفته فنی‌و‌حرفه‌ای سامانه معرفی نیروی ماهر برای اولین بار در کشور افتتاح شد که این سامانه به تأمین نیروی ماهر صنایع و تعاون کمک شایانی خواهد کرد.

مدیر کل فنی‌وحرفه‌ای ادامه داد: تفاهم نامه‌ای بین سازمان صنعت، معدن و تجارت، کمیته امداد امام خمینی(ره)، شرکت شهرک‌ها و اداره کل فنی‌حرفه‌ای استان منعقد شده که به موجب این تفاهم نامه نیروی انسانی مورد نیاز که با معرفی و با آموزش‌های فنی‌حرفه‌ای تبحر لازم را پیدا کرده‌اند در اختیار صنایع قرار گیرند.

به گزارش ایسنا، مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی در این جشنواره تعداد مدیریت شعب این بانک در استان‌های کشور را 31 شعبه عنوان کرد و گفت: بانک توسعه تعاون در 400 نقطه کشور فعالیت دارد و در استان مرکزی 11 شعبه، دو باجه و 9 نیروی انسانی به مردم ارائه خدمت می‌کنند.

رحمان نوروزی به عمر شش ساله این بانک اشاره و بیان کرد: در این مدت کم تسهیلات ارائه شده توسط این بانک قابل مقایسه با اقدامات بانک‌هایی است که قدمت 80 ساله دارند.

وی سیاست‌های بخش مسکن این بانک را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این بانک با نگاه حمایتی که دارد نسبت به بانک‌های دیگر تسهیلات خوبی در حوزه مسکن ارائه می‌دهد که از این ظرفیت‌ها می‌توان استفاده کرد.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون در خصوص عملکرد این بانک در سال گذشته نسبت به سال 1392 تصریح کرد: 72 درصد رشد در زمینه شاخص منابع سپرده‌ای طی این یک سال حاصل شده و 398 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که 32.5 درصد در بخش صنعت، 30.8 درصد در بخش کشاورزی، 31.4 درصد در بخش خدمات و بازرگانی و 5.3 درصد بخش مسکن بوده است.

نوروزی میزان تسهیلات پرداخت شده در سال جاری را 196 میلیارد ریال عنوان و بیان کرد: 33.8 درصد بخش صنعت، 19.5 درصد بخش کشاورزی 43.3 درصد بخش خدمات و بازرگانی و 5.3 درصد بخش مسکن تسهیلات داده شده است.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از تعاونی‌های برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد.

سه شرکت تعاونی کارکنان پتروشیمی شازند، راهداران زالیان و نویدکاران به عنوان برتر کشوری معرفی و تجلیل شدند.

همچنین در این جشنواره شرکت‌های پارساپور، امین، درسامرغ، کیمیا زرین اراک، مسکن جامع مهندسین و کارکنان، درمان گستر سینوهه، بیتا سیستم ساوه، فردوس سید، صدف بام دلیجان، منصور بیات، کشت و صنعت حمید، الماس زرین فراهان، کارگران شهرداری و بانک توسعه تعاون شعبه قائم مقام مورد تقدیر قرار گرفتند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group