همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و با حضور استاندار مرکزی، رییس مجمع خیرین سلامت کشور و جمعی از مقامات استانی و شهرستانی، پروژه پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
استاندار مرکزی یکشنبه پنجم شهریورماه ۱۴۰۲ در این مراسم گفت: همزمان با هفته دولت ۱۴۵ پروژه به بهره برداری می رسد و ساوه رتبه نخست استان در ایجاد میزان اشتغال و فرصت شغلی پروژه های هفته دولت را به خود اختصاص داده است.
فرزاد مخلص الائمه افزود: هر موجود زنده ای شاکله فیزیکی و معنوی دارد و خیرین بزرگ کشور جزوی از هویت اجتماعی و مولفه های اصلی اجتماع هستند. اگر خیرین نبودند نظام هویتی ما دچار مشکل می شد و آثار و برکات کار خیر آنها برای جامعه امروزی و آینده جاری و ساری خواهد شد.
وی در ادامه گفت: در سفرهای ریاست جمهوری پروژه های کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در ردیف اعتبار دولتی قرار نمیگیرند، اما در سفر هیات دولت به استان مرکزی چند پروژه با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۵۰ درصد نظیر بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در ردیف اعتبارات دولتی قرار گرفت و دولت مصمم به تکمیل این پروژه نیمهتمام با مشارکت خیرین است.
استاندار مرکزی در ادامه گفت: ساوه قطب صنایع غیر نفتی ایران است و مزیت های فراوانی دارد و بزرگترین شهر صنعتی غرب آسیا با صنایع صاحب نشان در این منطقه مستقر هستند.
وی تصریح کرد: ساوه مزیت های فراوانی دارد که با مشارکت بخش خصوصی و خیرین میتوان توسعه نامتوازن صورت گرفته این شهرستان در گذشته را بهبود بخشید.
رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این مراسم گفت: پروژه پردیس دانشگاهی علوم پزشکی ساوه در متراژ ۶۴۰۰ متر مربع با ارزش ریالی به همت خیر نیکوکار خانواده عسگریان (گروه صنعتی شیشه کاوه) با صرف هزینه ای معادل ۱۱۶ میلیارد تومان احداث شده است.
امیر قادی پاشا با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث این پروژه در سال ۱۳۹۵ آغاز شده و در سال ۱۴۰۱ به اتمام رسیده است، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۹ پروژه حوزه سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه در حال اجراست که ۳۲ پروژه برای ساوه و مابقی برای زرندیه است و هشت پروژه قابل افتتاح است.
وی گفت: بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال احداث ساوه نیز با هزینه ۷۵۰ میلیارد تومان مراحل اجرایی را طی می کند که خانواده عسگریان قول مشارکت در تامین هزینه های این پروژه ضروری شهرستان را دادند.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و رییس مجمع خیرین سلامت کشور نیز با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت خیرین در تامین نیازهای حوزه سلامت گفت: مجمع خیرین سلامت تا قبل از سال گذشته حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان و در سال گذشته نیز افزون بر دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پروژه در حوزه سلامت هزینه کردند.
حسینعلی شهریاری با تجلیل از اقدام خیرخواهانه خانواده عسگریان در احداث پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت تسهیل گر اقدامات خیرخواهانه خیرین سلامت در سراسر کشور است.
وی به پایین بودن سطح زیرساخت های درمانی در ساوه اشاره کرد و گفت: ساختار دانشگاه های علوم پزشکی صرفا برای مراکز استان هاست و ارتقای دانشکده به دانشگاه در شهرستان ها منوط به تصمیم جمعی وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی است که امید است این اتفاق برای شهر ساوه محقق شود و سرانه درمانی این منطقه با ارتقای شاخص ها افزایش یابد.
علیرضا عسگریان مدیرعامل گروه صنعتی شیشه کاوه نیز با اشاره به اینکه این پروژه از سال ۱۳۹۵ آغاز شد، اظهار کرد: فعالیت های عام المنفعه و خیرخواهانه گروه صنعتی شیشه کاوه در حوزه تامین زیرساخت های آموزشی، درمانی و تجهیزات پزشکی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: با مشارکت دولت میتوان پروژه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال احداث ساوه را در فازهای اولویت بندی شده در دستور کار قرار داد تا در مدار بهره برداری قرار گیرد.
در ادامه این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تابلو فرش از زحمات خانواده خیر شاخص ملی عرصه سلامت حاج ابراهیم و حاج علیرضا عسکریان تجلیل بعمل آمد.